PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
MARKOS
)
Μέλλον Νηπιαγωγών σε θέσεις Δασκάλων στα Ιδιωτικά Εκπαιδ/ρια
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μέλλον Νηπιαγωγών σε θέσεις Δασκάλων στα Ιδιωτικά Εκπαιδ/ρια (Αναγνώστηκε 10939 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
stroumfaki
Πλήρες μέλος
Απ: Μέλλον Νηπιαγωγών σε θέσεις Δασκάλων στα Ιδιωτικά Εκπαιδ/ρια
«
Απάντηση #14 στις:
Μαΐου 16, 2010, 11:48:00 pm »
Tweet
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:29:06 »
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #15 στις:
Μαΐου 17, 2010, 09:28:06 am »
Παράθεση από: stroumfaki στις Μαΐου 16, 2010, 11:48:00 pm
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
mujerk
Νέο μέλος
«
Απάντηση #16 στις:
Μαΐου 17, 2010, 01:52:18 pm »
Καταγράφηκε
mujerk
Νέο μέλος
«
Απάντηση #17 στις:
Μαΐου 17, 2010, 01:59:25 pm »
http://www.facebook.com/pages/Nepiagogoi-se-these-Daskalon/118503888172755?v=wall#
!/group.php?gid=122545157769886&ref=ts
Έφτιαξα αυτό το γκρουπ. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση επικοινωνίας, περιμένουμε ιδέες. Σας περιμένουμε.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:29:06 »
AspasiaKal
Νέο μέλος
«
Απάντηση #18 στις:
Μαΐου 17, 2010, 03:20:18 pm »
Τι εννοείς το έψαξες πολύ καλά ;Πήγες στο υπουργείο, ρώτησες την Ο.Ι.Ε.Λ.Ε,πήγες το θέμα δικαστικά και σου είπανε ότι δε γίνεται τίποτα; Τι από όλα αυτά;Πιστεύω ότι κινήθηκες σε ατομικό επίπεδο;Κατά τη γνώμη μου οι φωνές των πολλών ακούγονται πιο πολυ από τη φωνή του ενός.
Καταγράφηκε
grooog
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #19 στις:
Μαΐου 17, 2010, 03:49:31 pm »
Εν τέλει θα ισχυεί η εγκύκλιος και για το 2010-2011??Πότε γίνεται γνωστό αυτό?
Καταγράφηκε
stroumfaki
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #20 στις:
Μαΐου 17, 2010, 10:36:18 pm »
Το εψαξα και μεσω του υπουργειου και μεσω δικηγορου . Ακομα και η ιδια η εγκυκλιος ειναι παρανομη αφου ουτε οι ιδιοι οι νομοι δεν κατοχυρωνουν οτι μπορουμε να δουλευουμε σε θεσεις δασκαλου . Αν το κατοχυρωναν η προυοηρεσια μου στο ιδιωτικο που δουλεψα 2 χρονια θα αναγνωριζοταν και στον πινακα αναπληρωτων νηπιαγωγων πραγμα που δεν εγινε και αυτο γιατι δεν αναγνωριζεται η προυπηρεσια απο διαφορετικη ειδικοτητα . Και το χαρτι που σας δειχνουν για το διορισμο σας δεν ειναι νομος , μια απλη εγκυκλιος ειναι που ανανεωνεται καθε σχολικη χρονια , για να εξυπηρετησει τα ιδιωτικα σχολεια . Μολις εμφανιστουν οι δασκαλοι να ειναι εγγεγραμενοι στα μητρωα του οαεδ , η εγκυκλιος θα παψει να ισχυει και θα μας απολυσουν .
Καταγράφηκε
AspasiaKal
Νέο μέλος
«
Απάντηση #21 στις:
Μαΐου 17, 2010, 11:57:27 pm »
Είμαι νηπιαγωγός και εγώ και δουλεύω πέντε χρόνια σε αυτή τη θέση.Θέλω να πω στο stroymfaki ότι μέχρι το 2003 μπορούσε να γίνει μεταφορά προυηπηρεσίας από άλλη ειδικότητα.Μετά έπαψε να ισχύει αυτόςο νόμος .Οι νόμοι έρχονται και παρέρχονται εδώ στην Ελλάδα....Τα δικά μας διοριστήρια στην αρχή είχαν και συγκεκριμένα τα δυο πρώτα χρόνια που δουλεύα είχαν ισχύ μέχρι 21- 6 ,τα τρία τελευταία χρόνια έχουν ισχύ μέχρι 31-8. Επιμένω να πιστεύω ότι αω πιέσουν πολλοί μπορεί κάτι να βγει ,μπορεί και να μη βγει.Απ΄ότι γνωρίζω κατά τον Αυγουστο βγαίνει η εγκύκλιος για το τι θα ισχύσει στα ιδιωτικά σχολεία .Μήπως ΚατερίναΜπ. υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ κύριο Μιχάλη Κουροτό; Ίσως εκείνος μπορεί να δώσει κάποια απάντηση.Μου είπαν κάποιοι συνάδελφοι ότι θέλουν να διώξουν τους φιλολόγους από τα ιδιωτικά σχολεία γιατί δεν έχουν παιδαγωγική επάρκεια και μάλστα αυτό θα γίνει από το Σεπτέμβριο του 2010.Αυτό βέβαια δεν το πιστεύω γιατί τότε κανένα ιδιωτικό δε θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τι να πω δύσκολοι καιροί.Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα βγεί .Ξέρω όμως ότι είναι δύσκολο.Δεν ξέρω πως θα επικοινωνήσουμε γιατί δεν κατέχω και πολλά από το facebook.;Eχουν δείξει ενδιαφέρον άλλα άτομα;
Καταγράφηκε
mujerk
Νέο μέλος
«
Απάντηση #22 στις:
Μαΐου 18, 2010, 03:24:27 pm »
Εγώ δουλεύω 2 χρόνια αλλά ξέρω συναδέλφους που δουλεύουν περισσότερα όπως κι εσύ. Μια επικοινωνία με την ΟΙΕΛΕ θα ήταν καλό αλλά γενικά είναι αλλιώς να υπάρχει μία μαζική δράση και αλλιώς ατομικά. Μη νομίζεις κι εγώ ότι ξέρω τι ακριβώς πρε΄πει να γίνει και πώς να κινηθούμε, γι αυτό θεώρησα καλό αρχικά να μαζευτούμε κατά κάποιο τρόπο οι όσοι ενδιαφερόμαστε. Αναφέρθηκε ότι το facebook δεν είναι λύση και δεν είναι αρκετά σοβαρό. Δεν το πρόβαλλα σα λύση και σίγουρα κανείς εκ του υπουργείου δε θα έδινε σημασία σε κάτι τέτοιο. Το προτεινα σαν μία αρχή για να μετρήσουμε τις δυνάμεις και ίσως να βρίσκαμε μετά τον τρόπο να κινηθούμε... Ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί κανείς εκεί. Οι μόνοι που ξερω είναι συνάδελφοι από το σχολείο που είμαι. Αν έχεις κάποια άλλη πρόταση, ιδέα..... Κάτι να κάνουμε τελοσπάντων! Με το να συζηταμε 2-3 άτομα δε βγαίνει τπτ!
Καταγράφηκε
AspasiaKal
Νέο μέλος
«
Απάντηση #23 στις:
Μαΐου 18, 2010, 08:01:58 pm »
μη νομίζεις ούτε γω γνωρίζω ακριβώς πως θα πρέπει να κινηθούμε.Υποθέτω πως θα πρέπει να πάμε στο υπουργείο , να συναντηθούμε με κάποιον υπεύθυνο και να θέσουμε το αίτημά μας .Όμως για να συναντήσουμε κάποιον θα πρέπει να πάμε πρωί κάτι που είναι δύσκολο γιατί είμαστε όλοι στη δουλειά μας
και κάποιοι μάλιστα θα έναι και από επαρχία .
Καταγράφηκε
Vasiliki-nik
Νέο μέλος
«
Απάντηση #24 στις:
Μαΐου 23, 2010, 11:36:12 pm »
Αγαπητοί φίλοι και φίλες νηπιαγωγοί καλησπέρα.
κατ' αρχήν η σελίδα του γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook είναι:
http://www.facebook.com/pages/Nepiagogoi-se-these-Daskalon/118503888172755?ref=ts
Εκεί καλό είναι να μαζευτούμε για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις.
Μια και μιλάμε για εξελίξεις, ετοιμάζουμε επιστολή (ψάχνουμε πιασάρικο τίτλο στυλ "Δάσκαλοι με ημ/νια λήξης;") η οποία θα σταλεί προς το υπουργείο κ.α.
θα πρέπει να τονίσω ότι ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι τον Ιούνιο. Η επιστολή αυτή θα κοινοποιηθεί στο forum και στο group προς τυχόν διορθώσεις, ιδέες κλπ πριν σταλεί οπουδήποτε.
Καταγράφηκε
AspasiaKal
Νέο μέλος
«
Απάντηση #25 στις:
Μαΐου 28, 2010, 06:22:22 pm »
Tι έγινε τελικά έχει σταλει η επιστολή προς το υπουργειο παιδείας με το τι θα γίνει για τους νηπιαγωγούς που δουλεύουν σε θέσεις δασκάλων στα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια;Υπάρχει κάτι νεότερο;
Καταγράφηκε
Vasiliki-nik
Νέο μέλος
«
Απάντηση #26 στις:
Μαΐου 31, 2010, 11:56:40 pm »
Η επιστολή διαμορφώνεται. Θα ανακοινωθεί από το forum. Στο μεταξύ ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στην συγκέντρωση του αριθμού των ατόμων αναρτώντας πόσα άτομα από κάθε ιδιωτικό που γνωρίζει είναι νηπιαγωγοί σε θέση δασκάλων ώστε να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
Μ.Φ.Κ. ή καλύτερα Μ.Α.Χ.
Καταγράφηκε
MENIA
Νέο μέλος
«
Απάντηση #27 στις:
Ιουνίου 04, 2010, 02:16:10 am »
paidia exoume kapio neo sxetika me to ti tha gini?
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση