0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάτι που πέρασε στα "ψιλά"..."Προωθούνται ρυθμίσεις βάσει των οποίων θα μειώνεται η αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόληση"Φαντάζομαι όλοι αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό με 5 ώρες υποχρεωτικές υπερωρία στους μόνιμους εκπαιδευτικούς από τη νέα χρονιά, έτσι;;
Moλις το παρατηρησα και εγω!! Ποσο πια να παει η υπερωρια? 3-4ευρω καθαρα??
Ήμαρτον πια. Είναι υποχρέωση σου να πας μακριά αφού δέχτηκες να διοριστεις καθηγητής. Αμάν πια, όλοι θέλουν να είναι κοντά στη μαμάκα τους για να τρώνε σπιτικό φαγητό. Και ποιος θα πάει να διδάξει στα παιδιά που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγγνώμη? τι είπατε? α, ναι ξέχασα, τώρα που διοριστήκατε δεν σας καίγεται καρφί, έτσι?Αν δεν σας αρέσει , παραιτηθείτε, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να πάει ο οποίος και θα δεχτεί και το απάνθρωπο καθεστώς της εργασίας των 21 ωρών την εβδομάδΑ Ξέρεις γιατί δε θα παραιτηθώ papariet???Γιατί θέλω να μάθω στους μαθητές μου να μην τρώνε κουτόχορτο από τους πολιτικούς, όπως τρως εσύ. Για να μάθουν να σκέφτονται, να έχουν κρίση, να αντιλαμβάνονται τα τσιράκια των πολιτικών, να καταλαβαίνουν τα ψεύδη των δημοσιογράφων και στα 18 τους που θα ψηφίσουν να σας πετάξουν όλους εκεί που σας αξίζει. Το τσουνάμι έρχεται. Περίμενε....
Παράθεση από: papariet στις Μαΐου 02, 2010, 03:46:52 pmΉμαρτον πια. Είναι υποχρέωση σου να πας μακριά αφού δέχτηκες να διοριστεις καθηγητής. Αμάν πια, όλοι θέλουν να είναι κοντά στη μαμάκα τους για να τρώνε σπιτικό φαγητό. Και ποιος θα πάει να διδάξει στα παιδιά που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγγνώμη? τι είπατε? α, ναι ξέχασα, τώρα που διοριστήκατε δεν σας καίγεται καρφί, έτσι?Αν δεν σας αρέσει , παραιτηθείτε, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να πάει ο οποίος και θα δεχτεί και το απάνθρωπο καθεστώς της εργασίας των 21 ωρών την εβδομάδΑ Ξέρεις γιατί δε θα παραιτηθώ papariet???Γιατί θέλω να μάθω στους μαθητές μου να μην τρώνε κουτόχορτο από τους πολιτικούς, όπως τρως εσύ. Για να μάθουν να σκέφτονται, να έχουν κρίση, να αντιλαμβάνονται τα τσιράκια των πολιτικών, να καταλαβαίνουν τα ψεύδη των δημοσιογράφων και στα 18 τους που θα ψηφίσουν να σας πετάξουν όλους εκεί που σας αξίζει. Το τσουνάμι έρχεται. Περίμενε....
Ήμαρτον πια. Είναι υποχρέωση σου να πας μακριά αφού δέχτηκες να διοριστεις καθηγητής. Αμάν πια, όλοι θέλουν να είναι κοντά στη μαμάκα τους για να τρώνε σπιτικό φαγητό. Και ποιος θα πάει να διδάξει στα παιδιά που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγγνώμη? τι είπατε? α, ναι ξέχασα, τώρα που διοριστήκατε δεν σας καίγεται καρφί, έτσι?Αν δεν σας αρέσει , παραιτηθείτε, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να πάει ο οποίος και θα δεχτεί και το απάνθρωπο καθεστώς της εργασίας των 21 ωρών την εβδομάδΑ
Ήμαρτον πια. Είναι υποχρέωση σου να πας μακριά αφού δέχτηκες να διοριστεις καθηγητής. Αμάν πια, όλοι θέλουν να είναι κοντά στη μαμάκα τους για να τρώνε σπιτικό φαγητό. Και ποιος θα πάει να διδάξει στα παιδιά που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγγνώμη? τι είπατε? α, ναι ξέχασα, τώρα που διοριστήκατε δεν σας καίγεται καρφί, έτσι?Αν δεν σας αρέσει , παραιτηθείτε, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να πάει ο οποίος και θα δεχτεί και το απάνθρωπο καθεστώς της εργασίας των 21 ωρών την εβδομάδα
Ήμαρτον πια. Είναι υποχρέωση σου να πας μακριά αφού δέχτηκες να διοριστεις καθηγητής. Αμάν πια, όλοι θέλουν να είναι κοντά στη μαμάκα τους για να τρώνε σπιτικό φαγητό. Και ποιος θα πάει να διδάξει στα παιδιά που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγγνώμη? τι είπατε? α, ναι ξέχασα, τώρα που διοριστήκατε δεν σας καίγεται καρφί, έτσι?Αν δεν σας αρέσει , παραιτηθείτε, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να πάει ο οποίος και θα δεχτεί και το απάνθρωπο καθεστώς της εργασίας των 21 ωρών την εβδομάδαΠαράθεση από: mac190604 στις Μαΐου 02, 2010, 01:33:14 pm
Εδω ο κοσμος καιγεται και ο π@π@ρ@ς χτενιζεται,τι του απαντατε ρε παιδια;Σε καθε παρεα πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει και ενας Αλεκος Τζανετακος;Αφηστε την βλακεια να πεσει κατω,δεν πειραζει