0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Χρόνια Πολλά.Νομίζω ότι πρέπει να ρωτηθεί ο δικηγόρος: Το διοικητικό εφετείο είναι το αρμόδιο δικαστήριο;;; Τι θα πετύχει;;; Από ότι γνωρίζω το διοικητικό εφετείο κρίνει αν οι πίνακες είναι σύμφωνοι με τους νόμους, πράγμα που συμβαίνει, και όχι αν ένας νόμος είναι αντισυνταγματικός για να τον καταργήσει. Αν λοιπόν είναι έτσι θα δικαιωθούν οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ γιατί ο Ν. 3726/2009 ισχύει. Αυτά τα έχει εξηγήσει ο δικηγόρος ή ισχύει κάτι άλλο; Και αν ισχύει ότι γράφω γιατί δεν το είπε ο δικηγόρος και να αποτανθεί πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες σε άλλο αρμόδιο δικαστήριο; Και εγώ δυστυχώς από κακές εμπειρίες γνωρίζω αυτά που γράφω.
ΥΓ: Ναι Τιμόθεε....το "ειπωθεί" δεν είναι τόσο δύσκολο να το γράφουμε σωστά......
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 15, 2010, 02:38:50 pmΥΓ: Ναι Τιμόθεε....το "ειπωθεί" δεν είναι τόσο δύσκολο να το γράφουμε σωστά...... ε, καλα! δεν θα του παρουμε το κεφαλι!! αμαν πια, με τα φιλολογικα σας! Αλλα αν δεν υπαρχουν επιχειρηματα ......
καλημερα σε όλους.κι εγώ έμεινα απ'εξω γιατί υπήρχαν οι 96 από τον ΟΑΕΔ που στον πίνακα των διορισμών μπήκαν μπροστά μας.τι να κάνουμε όμως τώρα;το μόνο που ελπίζω είναι ότι δεν θα βρεθεί και κανενας άλλος του χρόνου να μπει πιο μπροστά μας( άλλωστε έχουν κλειδώσει οι πίνακες).υπομονή σε όλους και ας περιμένουμε την αναπλήρωση.
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 14, 2010, 01:20:19 pmΤο καλύτερο νέο της ημέρας: η μαχουλα δεν διορίζεται. Δεν έβαλε όλες τις περιοχές. Έτσι είχαν μάθει τα παιδιά του ΟΑΕΔ.....να δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους....κακό πράγμα η βόλεψη....το χω ξαναπεί!! Να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να ξαναμπεί στο PDE....μάλλον ποτέ ξανά!!!
Το καλύτερο νέο της ημέρας: η μαχουλα δεν διορίζεται. Δεν έβαλε όλες τις περιοχές.
Η ποσότητα της χολής που έχετε στην μέσα σας (μηδέ εξαιρουμένου και του καλόγερου) έχει δηλητηριάσει και την ψυχή σας.Οι οαεδιτες διορίστηκαν . Οι οαεδιτες έχουν ήδη απο τώρα κερδισμένο και το "" δικαστήριο ''. Καλύτερα να αλάξετε τον τίτλο του τοπικ.ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ
Εγώ πάντως εντόπισα στους πίνακες ήδη οαεδίτες που διορίζονται. Επίσης μπορεί πάλι να γίνει αναβολή της δίκης τον Σεπτέμβριο.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Αυγούστου 15, 2010, 06:28:39 pmΕγώ πάντως εντόπισα στους πίνακες ήδη οαεδίτες που διορίζονται. Επίσης μπορεί πάλι να γίνει αναβολή της δίκης τον Σεπτέμβριο.εκεινοι ζητουν αναβολη? και αν ναι, μπορει να γινεται αναβολη της αναβολης συνεχως?
Δεν έχεις κατανοήσει αυτό που έχω ξαναγράψει.ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.Διορθώνω: ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ