0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως το Υπουργείο πρέπει να τον αξιοποιήσει σε άλλο τομέα? Οταν λέω εγώ ότι φτάσαμαι εδώ που φτάσαμαι σαν κράτος οφείλεται πρωτίστως στην μη αξιοποίηση των κατάλληλων ανθρώπων κάτι ξέρω.
Παράθεση από: nick1981 στις Ιουλίου 01, 2011, 03:53:01 pmRE ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο οριο στο εισοδημα για να μπεις ταμειο ανεργιας??γιατι υποβαλλουμε και εκαθαριστικο γι αυτο λεω.εμενα μπηκαν 971,40 αποζημιωση + επιδομα αδειαςκαλο απογευμαΚανένα πρόβλημα, ακόμα κι αν ήσουν στέλεχος πολυεθνικής με μισθό 4000-5000 το μήνα, το επίδομα θα το έπαιρνες κανονικά σε περίπτωση απόλυσης! Αυτό με τα οικονομικά κριτήρια για το ταμείο ανεργίας το πήραν πίσω.
RE ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο οριο στο εισοδημα για να μπεις ταμειο ανεργιας??γιατι υποβαλλουμε και εκαθαριστικο γι αυτο λεω.εμενα μπηκαν 971,40 αποζημιωση + επιδομα αδειαςκαλο απογευμα
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 01, 2011, 04:09:23 pmΜήπως το Υπουργείο πρέπει να τον αξιοποιήσει σε άλλο τομέα? Οταν λέω εγώ ότι φτάσαμαι εδώ που φτάσαμαι σαν κράτος οφείλεται πρωτίστως στην μη αξιοποίηση των κατάλληλων ανθρώπων κάτι ξέρω. Λες με το διορισμό μου, να με αποσπάσουν αμέσως σε μια δευτεροβάθμια για να τους οργανώσω λίγο;Κατά προτίμηση σε μια δευτεροβάθμια της Θεσσαλονίκης. Πέρα από την εκπαίδευση έχω εργαστεί για 3 χρόνια σε νευραλγική θέση σε δημόσια υπηρεσία, οπότε ξέρω και πώς λειτουργούν τα πράγματα από μέσα και πότε υπάρχουν περιθώρια να πιέσω για κάτι. Έχω τον τρόπο μου!Αλλά κι εκεί που ήμουν δε με αξιοποίησαν, όταν τελείωσε η σύμβαση έπρεπε να φύγω και από τότε ασχολούμαι αποκλειστικά με την εκπαίδευση.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 01, 2011, 04:00:57 pmΠαράθεση από: nick1981 στις Ιουλίου 01, 2011, 03:53:01 pmRE ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο οριο στο εισοδημα για να μπεις ταμειο ανεργιας??γιατι υποβαλλουμε και εκαθαριστικο γι αυτο λεω.εμενα μπηκαν 971,40 αποζημιωση + επιδομα αδειαςκαλο απογευμαΚανένα πρόβλημα, ακόμα κι αν ήσουν στέλεχος πολυεθνικής με μισθό 4000-5000 το μήνα, το επίδομα θα το έπαιρνες κανονικά σε περίπτωση απόλυσης! Αυτό με τα οικονομικά κριτήρια για το ταμείο ανεργίας το πήραν πίσω.για τα κοινωνικά κριτήρια;;επειδή τυγχάνει να έχω σπίτι στο όνομα μου(προίκα)χαχαχα!! και είχα ακούσει ότι αυτοί με περιουσία ακινήτων δε θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας..λες αντί να μου δώσουν επίδομα να μου ζητήσουν και λεφτά;;για την πατρίδα..πάντα!!
για τα κοινωνικά κριτήρια;;επειδή τυγχάνει να έχω σπίτι στο όνομα μου(προίκα)χαχαχα!! και είχα ακούσει ότι αυτοί με περιουσία ακινήτων δε θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας..λες αντί να μου δώσουν επίδομα να μου ζητήσουν και λεφτά;;για την πατρίδα..πάντα!!
τι λες για τη δευτεροβάθμια δυτικής θεσ/νικης;;εεεε;;;; να έχουμε και τα μέσα!!!οργάνωση και προγραμματισμός..σπουδαίες λέξεις..άγνωστες για κάποιους...
Μη στενοχωριέσαι...αν δεί το θέμα με τα κοινωνικά κριτήρια ο Lasid, σίγουρα θα απαντήσει...είναι super σου λέω...
Παράθεση από: Μαύρη στις Ιουλίου 01, 2011, 10:26:03 pmΜη στενοχωριέσαι...αν δεί το θέμα με τα κοινωνικά κριτήρια ο Lasid, σίγουρα θα απαντήσει...είναι super σου λέω...Ναι της απάντησα, αλλά δεν είδα μόνο τα κοινωνικά κριτήρια... Είδα και την προίκα...
Μήπως γνωρίζει κανείς αν για το ποσό που εγκρίνει ο ΟΑΕΔ μετράει το οικογενειακό εισόδημα? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για πλαφόν στο 3μηνο βοήθημα και έλεγα μη φάω τζάμπα τη μέρα μου στον ΟΑΕΔ και ταλαιπωρώ και τα παιδιά μου
Του χρόνου εντωμεταξύ νομίζω (αν βέβαια δεήσει το υπουργείο και δουλεύουμε) δεν θα πάρουμε ταμείο ε΄?Μπήκε το εισοδηματικό κριτήριο των 6000?Ξέρει κανείς?
Παράθεση από: evita_thess στις Οκτωβρίου 06, 2011, 03:19:07 pmΤου χρόνου εντωμεταξύ νομίζω (αν βέβαια δεήσει το υπουργείο και δουλεύουμε) δεν θα πάρουμε ταμείο ε΄?Μπήκε το εισοδηματικό κριτήριο των 6000?Ξέρει κανείς?Δηλαδή;
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 06, 2011, 05:08:18 pmΠαράθεση από: evita_thess στις Οκτωβρίου 06, 2011, 03:19:07 pmΤου χρόνου εντωμεταξύ νομίζω (αν βέβαια δεήσει το υπουργείο και δουλεύουμε) δεν θα πάρουμε ταμείο ε΄?Μπήκε το εισοδηματικό κριτήριο των 6000?Ξέρει κανείς?Δηλαδή;Σε αναζήτηση που έκανα στο google δε βρήκα τίποτα συγκεκριμένο. Το πιο πρόσφατο σχετικό άρθρο είναι αυτό:http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4626684