0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω δηλαδη αν εχω φετος 5% πιθανοτητα να παρω μεταθεση του χρονου δεν θα εχω καθολου γιατι οι διορισθεντες του 10 που ειναι σε δυσπροσιτα θα εκτιναξουν τα μορια τους. (τα 12 θα γινουν 24 πχ στη χαλκη που ειμαι εγω)
ναι μπορει να μην παρω φετος μεταθεση αλλα αν ισχυσει αυτη η ρυθμιση για τους διορισθεντες του 10 δε θα παρω ποτετο θεμα δεν ειναι αν θα παρω μεταθεση , το θεμα ειναι να μην υπαρχουν αδικιες ,
Καλησπέρα συνάδελφοι, διοριστηκα το 2009 σε δυσπρόσιτο, κάθισα 2 χρόνια επειδή ήταν υποχρεωτικά και φέτος ειμαι παλι εκει γιατι δεν μπορεσα περισυ να παρω μεταθεση παρολο που δήλωσα 15 περιοχες,διαβάζοντας τα περι ευνοικης ρυθμισης για τους διορισθέντες του 10 πραγματικα αγανακτω και νιωθω μεγαλη αδικια προτεινω να συγκεντρωθούμε ολοι αυτοι που μας αφορα αμεσα αυτο το θεμα, να βαλουμε υπογραφες και δεν ξερω τι αλλο , αλλα να αντιδρασουμε εγκαιρα και αποφασιστικα, δεν ειναι δυνατον να ισχυσει ενας τοσο αδικος νομος, εγω δηλαδη αν εχω φετος 5% πιθανοτητα να παρω μεταθεση του χρονου δεν θα εχω καθολου γιατι οι διορισθεντες του 10 που ειναι σε δυσπροσιτα θα εκτιναξουν τα μορια τους. (τα 12 θα γινουν 24 πχ στη χαλκη που ειμαι εγω), θα περασουν σε μορια οχι μονο εμενα που διοριστηκα το 9 αλλα και συναδελφους που διοριστηκαν παλαιοτεραπεστε μου κανενα τηλεφωνο να παρω και εγω να το καταγγειλω ευχαριστω
atem, δε λέει κάτι διαφορετικό η Φωτεινή. Η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς δεν ελπίζει σε μετάθεση φέτος (προσωπικά ούτε του χρόνου, ούτε και στο κοντινό μέλλον). Αν όμως αλλάξουν τα πράγματα σε 4-6 χρόνια όπως είπες, είναι παράλογο να θέλουμε να είμαστε στους τότε μετατιθέντες; Αλλά αν δε μιλάμε τώρα για την αδικία δε θα είμαστε ούτε τότε, τουλάχιστον πριν μετατεθούν κάποιοι άλλοι που θα έχουν "ξενιτευτεί" πολύ λιγότερα χρόνια από μας. Τώρα αν ορισμένοι θεωρούν ότι ο κάθε δικός μου χρόνος στην παραμεθόριο αξίζει τα μισά από ότι ο δικός τους, θέλουν να αλλάξει άρδην η μοριοδότηση των σχολείων επιλεκτικά και μόνο για αυτούς και παραλληλίζουν τα αίτημα για ισονομία με παραβολές για την κατσίκα του γείτονα, είναι ελεύθεροι να το πιστεύουν και στην τελική όλοι κρινόμαστε από τα επιχειρήματα που εκθέτουμε. Φωτεινή, εννοείται πως ειδικά εσείς πρέπει να ξεσηκωθείτε. Μαζί σας.
Θα πρότεινα για αρχή να βομβαρδίσουμε στα τηλέφωνα την ΟΛΜΕ. Όλοι όσοι υπηρετούμε στο σχολείο μου και θέλουμε κάποια στιγμή να πάρουμε μετάθεση αυτό έχουμε κάνει. Μας λένε ότι φυσικά και είναι άδικη η ρύθμιση και ότι θα διεκδικήσουν να μην ισχύσει, αλλά δε βλέπουμε να εκδίδουν καμιά σχετική ανακοίνωση. Μάλλον πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι φωνές. Ξέρω ότι προέχουν άλλα ζητήματα όπως η επιβίωση με τα νέα μισθολογικά δεδομένα, αλλά κι αυτό το θέμα μην το ξεχνάμε, μπροστά μας θα το βρούμε.
Συνάδελφε atem,δεν είναι αυτό το θέμα μας,τι πιστεύουν κάποιοι,αλλά να προλάβουμε μία μελλοντική κατάφωρη αδικία.Σε τελική ανάλυση αν κάποιος ανήκει σε ειδικότητα στην οποία γίνονται κάποιες μετακινήσεις και το σπίτι του δεν είναι στην Αθήνα αλλά σε κάποια απομακρυσμένη επαρχία ποιον βλάπτει αν ελπίζει;Καλοπροαίρετα πάντα...