0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 15, 2007, 10:42:13 amΠαράθεση από: cookie2 στις Ιουνίου 15, 2007, 10:14:57 amβρε παιδια, βλεπω καλα? Οι υποψήφιοι που κριθούν ως αξιολογήσιμοι σύμφωνα με τον παρόντα ΚΑΥ, θα συγκριθούν μεταξύ τους με βάση τα εξής κριτήρια:1. Το βαθμό βασικού πτυχίου. 2. Τους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. 3. Τη γνώση ξένων γλωσσών.4. Τη γνώση χειρισμού Η/Υ.Δεν μετραει φετος η διδακτικη ή εργασιακη εμπειρια?100 φορές έχει αναφερθει. Όχι, δεν μετραειπεριεργο, γιατι ΟΛΕΣ τις αλλες φορες μετρουσε...
Παράθεση από: cookie2 στις Ιουνίου 15, 2007, 10:14:57 amβρε παιδια, βλεπω καλα? Οι υποψήφιοι που κριθούν ως αξιολογήσιμοι σύμφωνα με τον παρόντα ΚΑΥ, θα συγκριθούν μεταξύ τους με βάση τα εξής κριτήρια:1. Το βαθμό βασικού πτυχίου. 2. Τους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. 3. Τη γνώση ξένων γλωσσών.4. Τη γνώση χειρισμού Η/Υ.Δεν μετραει φετος η διδακτικη ή εργασιακη εμπειρια?100 φορές έχει αναφερθει. Όχι, δεν μετραει
βρε παιδια, βλεπω καλα? Οι υποψήφιοι που κριθούν ως αξιολογήσιμοι σύμφωνα με τον παρόντα ΚΑΥ, θα συγκριθούν μεταξύ τους με βάση τα εξής κριτήρια:1. Το βαθμό βασικού πτυχίου. 2. Τους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. 3. Τη γνώση ξένων γλωσσών.4. Τη γνώση χειρισμού Η/Υ.Δεν μετραει φετος η διδακτικη ή εργασιακη εμπειρια?
Καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους με την ΑΣΠΑΙΤΕ! Πρώτη φορά θα κάνω τα χαρτιά μου και μελετάω αυτή τη στιγμή την προκήρυξη. Aπο οτι βλέπω θα στείλουμε όλοι τα χαρτιά μας στην Αθήνα.Μέχρι πέρσι ήταν έτσι? Ενας φίλος μου, μου είχε πεί οτι τα στέλνουμε στο παράρτημα της πόλης που θέλουμε να φοιτήσουμε.
Έχω τίτλο σπουδών εξωτερικού και διαβασα αυτο: Αν το βασικό πτυχίο είναι πτυχίο Σχολής εξωτερικού, πρέπει να υποβάλλεται: (α) Το πτυχίο ή νόμιμο αντίγραφό του επικυρωμένο από δικηγόρο ή το Υπουργείο Εξωτερικών ή προξενική αρχή της αντίστοιχης χώρας και να φέρει απαραίτητα ημερομηνία, ονοματεπώνυμο του αρμόδιου για την επικύρωση και σφραγίδα και Δηλαδή τι ακριβώς χρειάζονται? Μια απλή επικύρωση απο δικηγόρο ειναι οκ? Δεν χρειάζονται μετάφραση? Εχω μια προτώτυπη επικύρωση απο βρετανικό συμβούλιο (και μετάφραση) μπορώ να βγάλω ακριβές αντίγραφο απο ΚΕΠ η θα μου ακυρώσουν την αίτηση?
Παράθεση από: nfountou στις Ιουνίου 18, 2007, 12:37:20 pmΈχω τίτλο σπουδών εξωτερικού και διαβασα αυτο: Αν το βασικό πτυχίο είναι πτυχίο Σχολής εξωτερικού, πρέπει να υποβάλλεται: (α) Το πτυχίο ή νόμιμο αντίγραφό του επικυρωμένο από δικηγόρο ή το Υπουργείο Εξωτερικών ή προξενική αρχή της αντίστοιχης χώρας και να φέρει απαραίτητα ημερομηνία, ονοματεπώνυμο του αρμόδιου για την επικύρωση και σφραγίδα και Δηλαδή τι ακριβώς χρειάζονται? Μια απλή επικύρωση απο δικηγόρο ειναι οκ? Δεν χρειάζονται μετάφραση? Εχω μια προτώτυπη επικύρωση απο βρετανικό συμβούλιο (και μετάφραση) μπορώ να βγάλω ακριβές αντίγραφο απο ΚΕΠ η θα μου ακυρώσουν την αίτηση?Όχι δε μπορείς να βγάλεις ακριβές αντίγραφο από ΚΕΠ γιατί είναι έγγραφο ξένης χώρας. Δηλαδή, ενδεχομένως κάποιος υπάλληλος στο ΚΕΠ -που δε ξέρει- να σου το σφραγίσει (εμένα μου τα έχουν σφραγίσει στο παρελθόν), αλλά δε θα είναι έγκυρο. Το ξέρω ότι η κατάσταση με τις μεταφράσεις και επικυρώσεις στο βρετανικό συμβούλιο είναι στην ουσία μια καλοστημένη μηχανή κέρδους, όμως σε κάποιο -μικρό- βαθμό εξασφαλίζει τον αποκλεισμό των πλαστών πτυχίων που κυκλοφορούν. Απλά είναι απαράδεκτο το τόσο υψηλό αντίτιμο που χρεώνουν.
ρε παιδιά να ρωτήσω έχω για το Proficiency επικύρωση από το Anatolia με σφραγίδα (true copy of the original κτλ κτλ) με ημερομηνία επικύρωσης 13/09/2006. Αυτό είναι οκ ή θα πρέπει να στείλω κάτι πιο πρόσφατο? Το ίδιο και από το Goethe για τα Γερμανικά... Όποιος γνωρίζει κάτι....