*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2007-2008  (Αναγνώστηκε 87615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BlackAdder

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2007-2008
« Απάντηση #686 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 04:01:22 pm »
Η ασχετοσύνη σου είναι απίστευτη.
Πέρσι μπήκαν γύρω στους 15 Αθήνα από ενστάσεις. Ήμουν ένας από αυτούς. Σε τόσες αιτήσεις λογικό είναι να γίνουν και λάθη και να μην καλύπτει η προκήρυξη όλες τις περιπτώσεις.
Λογικό είναι επίσης να γνωρίζω και τον λόγο που δεν τους είχαν μετρήσει σωστά τα μόρια (των υπολοίπων).
Μέσα στην τάξη (της ΑΣΠΑΙΤΕ) δεν έχεις να κρύψεις και τίποτα…
Διάβασε τουλάχιστον στο ίδιο topic τι έχουν γραφτεί σχετικά με τις ενστάσεις πέρσι. Θα βρεις πολλά μπαγιάτικα ψαροκόκαλα…
Παράθεση
εχω να πω την εξης αληθεια:

Ο μονος τροπος για να μπεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ δια της ελληνικης πλαγιας οδου (και αυτος που χρησιμοποιουν τα βυσματα)

δεν ισχύει. Πες που το βασίζεις… (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ) ;D

Παράθεση
Ή απλα ξερετε το κολπο και λετε θα μας παρουν υπεραριθμους? Αληθεια αν μπορειτε διαφωτηστε με...

Αν πιστεύεις όσα γράφεις τότε έχεις δώσει την απάντηση στον εαυτούλι σου.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2007, 04:06:06 pm από BlackAdder »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:59:27 »

Αποσυνδεδεμένος giannispolo

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 06:58:51 pm »
έμαθα σήμερα από 2 διαφορετικές πηγές ότι οι ενστάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας, αρχή της επομένης, οπότε όσοι είναι να μπείτε να περιμένετε τηλεφώνημα ενημέρωσης μέχρι τις 22/10 το αργότερο.Αν μέχρι τότε δε δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα θα πάρετε ταχυδρομικώς την επιστολή ΑΠΟΡΡΙΨΗ-ΕΝΣΤΑΣΗΣ

έμαθα από πρόσωπο μέσα στο ΔΣ της ΑΣΠΑΙΤΕ ότι το αργότερο θα βρούν Δευτέρα 22/10
ΙΔΩΜΕΝ
anyway οι εναγόμενοι με τις ενστάσεις τι πρόβλημα αντιμετωπίσατε και κάνατε ένσταση?

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 08:26:18 pm »
Χωρις να θέλω να θιξω κανενα απο αυτους που αγωνιουν για τις ενστασεις γιατι δεν τους
ξερω και μπορει οντως καποιοι να εχουν λογο ενστασης, εχω να πω την εξης αληθεια:

Ο μονος τροπος για να μπεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ δια της ελληνικης πλαγιας οδου (και αυτος που χρησιμοποιουν τα βυσματα)
ειναι οι ενστασεις!!! Κουτσος, στραβος που κανει ενσταση και εχει βυσμα ειναι στην ουσια σαν να κανει αιτηση για συμπληρωματικους διορισμους!! Τοσο σιγουρο το εχει. Αν κανει ενσταση χωρις βυσμα (και χωρις να χει δικιο) δυσκολα να μπει!!

Απλα εχω την περιεργια φετος που δεν μετρουσε η προϋπηρεσια δυστυχως και ηταν αδυνατο να μπερδευτουν και να μην προσμετρησουν
κατι απ' τα προσοντα σωστα, γιατι τοσες πολλες ενστασεις? Τι δεν σας μετρησαν σωστα? Ή απλα ξερετε το κολπο και λετε θα μας παρουν υπεραριθμους? Αληθεια αν μπορειτε διαφωτηστε με...

Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος ArsenLupen

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δε λατρευω τιποτα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 09:09:45 pm »
Νουμερακια εχετε προβλημα οταν σας ξεμπροστιαζουν και πατε και σαν τους Χιωτες δυο δυο.
Αθανατη ελληνικη ξεφτιλα να παραμυθιαζεις ακομα και τον εαυτο σου οτι εισαι αντικειμενικος για να νοιωσεις
καλυτερα.
Ολοι οι αλλοι τουλαχιστον δεν μιλανε, εσεις τι πεταγεστε σαν ..?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:59:27 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 01:29:08 am »
Καλοι μου συναδελφοι σας παρακαλω πολυ, μη χαλατε το κλιμα του pde. Ειναι φανερο οτι δε συμφωνειτε ,το καταλαβα μεχρι και εγω που ειμαι ασχετη με το θεμα. Ομως ειναι κριμα να αναλωνεστε σε σχολιασμους που ειμαι σιγουρη οτι ουτε σας αντιπροσωπευουν ουτε ταιριαζουν στο επιπεδο του pde. Ζητω συγγνωμη και μην το παρετε σαν παρατηρηση αλλα σαν παρακληση. Ο καθενας εχει μια διαφορετικη αποψη περι του θεματος και την εξεφρασε. Αφηστε τους συναδελφους να βγαλουν μονοι τους τα συμπερασματα τους.Τα πυρα και οι χαρακτηρισμοι εκατερωθεν δεν χρειαζονται. Σας ευχομαι πραγματικα καλη τυχη και να βρειτε το δικιο σας και παλι  συγγνωμη για την παρεμβαση.

Αποσυνδεδεμένος ANGIEE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 01:07:22 pm »
giannispolo πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου!
Μακάρι να βγει αληθινή, για να τελειώνει το θέμα με τις ενστάσεις γιατί αρκετό αγχος έχουμε φάει!
Εσύ έχεις επιλεγεί ή έκανες ένσταση?
Διάβασα το forum που είχες κάνει πέρισυ ερώτηση για το το γίνεται με το θέμα της ΑΣΠΑΙΤΕ και κατά πόσο έχεις πιθανότητες να σε πάρουν με τα προσόντα που έχεις! Και κατάλαβα την αγωνία σου.
Εύχομαι πάντως να έχεις επιλεγεί και να πετύχεις αυτό που κυνηγάς!
Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 03:55:40 pm »
Καλοι μου συναδελφοι σας παρακαλω πολυ, μη χαλατε το κλιμα του pde. Ειναι φανερο οτι δε συμφωνειτε ,το καταλαβα μεχρι και εγω που ειμαι ασχετη με το θεμα. Ομως ειναι κριμα να αναλωνεστε σε σχολιασμους που ειμαι σιγουρη οτι ουτε σας αντιπροσωπευουν ουτε ταιριαζουν στο επιπεδο του pde. Ζητω συγγνωμη και μην το παρετε σαν παρατηρηση αλλα σαν παρακληση. Ο καθενας εχει μια διαφορετικη αποψη περι του θεματος και την εξεφρασε. Αφηστε τους συναδελφους να βγαλουν μονοι τους τα συμπερασματα τους.Τα πυρα και οι χαρακτηρισμοι εκατερωθεν δεν χρειαζονται. Σας ευχομαι πραγματικα καλη τυχη και να βρειτε το δικιο σας και παλι  συγγνωμη για την παρεμβαση.

Από άτομα σαν και εσένα kellykou (που ευτυχώς είναι πολλά), φυσικά και ζητώ συγγνώμη...
Διάβασε όμως σε παρακαλώ και τα 12 μηνύματα που έχει στείλει ως τώρα ο μηδενιστής και υπερ πάντων κριτής "φίλος μας" για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και με τι προθέσεις εισέβαλε στο pde...

Όσον αφορά την ΑΣΠΑΙΤΕ, ένα έχω να πω (σαν ζωντανό παράδειγμα) κι όποιος θέλει το πιστεύει...
...Ίσως είναι ότι πιο αξιοκρατικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην δύσμοιρη Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λειτουργεί και άψογα... Το "άσπρο" όμως δεν γίνεται "μαύρο"... και αντίστροφα...

Καλή επιτυχία στους αγωνιούντες
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 08:20:48 pm »

Από άτομα σαν και εσένα kellykou (που ευτυχώς είναι πολλά), φυσικά και ζητώ συγγνώμη...
Διάβασε όμως σε παρακαλώ και τα 12 μηνύματα που έχει στείλει ως τώρα ο μηδενιστής και υπερ πάντων κριτής "φίλος μας" για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και με τι προθέσεις εισέβαλε στο pde...

Αγαπητε συναδελφε , κατ'αρχην δε χρειαζεται να μου ζητας συγγνωμη απο τη στιγμη μαλιστα που και εσυ υποστηριζεις οτι αυτο το χωρο ελευθερης εκφρασης πρεπει να το προστατεψουμε και να τον κρατησουμε σε καποιο καλο επιπεδο. Απο την αλλη πλευρα ομως θεωρω οτι οταν βλεπουμε οτι δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε με καποιον ανθρωπο λογω εντελως αντικρουομενων αποψεων πρεπει να σταματαμε το θεμα εκει. Δεν υπαρχει λογος να προσπαθουμε να "βαλουμε μυαλο στον αλλον". Η καλυτερη απαντηση ειναι η σιωπη . Αν μη τι αλλο ολοι εδω ειμαστε καποιοι ανθρωποι που εχουμε κανει καποιες σπουδες για να μπορουμε να εχουμε μια κριτικη ικανοτητα. Μπορουμε να καταλαβουμε. Δεν ειναι αναγκη αν θεωρουμε οτι καποιοι δεν εχουν επιπεδο να ριχνουμε και το δικο μας . Εξεφρασε τις αποψεις σου και ασε να δειχνει ο καθενας το επιπεδο του. Οι συναδελφοι εχουν μυαλο να κρινουν. Δεν μπορουμε να διορθωσουμε τον κοσμο. Μπορουμε ομως να μη χαλασουμε εμεις μαζι του. Καλη τυχη σε οτι και αν κανεις και ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις. Να'σαι καλα.

Αποσυνδεδεμένος elpin

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Οκτωβρίου 20, 2007, 10:36:23 pm »
iasis

ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστικότατη απάντηση! Ίσως του χρόνου είμαι τυχερή.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 08:33:19 pm »
giannispolo  επειδή βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα με τις ενστάσεις, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?
μου είπαν πως τα αποτελέσματα των εντασεων θα βγούν την Δευτέρα 15/10 και θα μας ειδοποιήσουν πρώτα τηλεφωνικά.
Δηλαδή, αν είναι δεκτή η ένστασή μας μας ειδοποιούν απ'ευθείας με τηλέφωνο, αλλιώς μας απορριπτουν μέσω επιστολής.
Γνωρίζεις κάτι γι'αυτό? Ισχύει? Αν ξέρεις κάτι σε παρακαλώ πες μου για να ξέρω, γιατί με έχει πιάσει τρελό άγχος.
Έχω δώσει όριο στον εαυτό μου, μέχρι αυτή την φορά για την ασπαιτε, αν αποτυχω και φέτος, θα πρέπει να κυνηγήσω κάτι άλλο για δουλεια στην ζωή μου!
Σε ευχάριστώ πολύ!

εσύ ANGIE γιατί έκανες ένσταση και τι έγραψες στην ένσταση? ::)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 08:38:42 pm »
Καλησπέρα σε όλους!

Έχω την εξής απορία και θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον είχε μια συμβουλή για μένα.

Σκοπεύω να κάνω ένσταση για τα αποτελέσματα της Ασπαίτε αναφορικά με τα μόρια που μου αποδώσανε.

Πέρα από αύτό όμως, μπορώ να κάνω και ένσταση για τα μόρια που δώσανε στους εισαγόμενους;;;;

Ευχαριστώ!
εσύ THEO γιατί έκανες ένσταση? ::)

Αποσυνδεδεμένος theo82

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 11:23:31 pm »
Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ τελικά έκανα ένσταση, η οποία αφορούσε μόνο τα δικά μου μόρια....

Θα ήθελα πολύ να το "ψάξω" και να κάνω και ένσταση για τα μόρια των εισακτέων αλλά πιστεύω πως αυτό θα απαιτούσε δικηγόρο και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς! Θα το ήθελα πραγματικά πολύ!!!

Το μόνο που απομένει πλέον να πω είναι καλή επιτυχία σε όσους έχουν κάνει ενστάσεις (αύριο λογικά βγαινουν τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;), και ας ελπίζουμε οτι έχουν απομείνει ακόμη λίγοι ευσυνείδητοι άνθρωποι...... :-\

Αποσυνδεδεμένος iasis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 11:03:07 am »
Καλημέρα συμπάσχοντες!!!
Πήραν κανένα σας τηλέφωνο? Θα βγουν τα αποτελέσματα σήμερα ή θα γεννήσουμε(!) πάλι? Πάντως αν ειδοποιηθεί κάποιος τηλεφωνικά ας μας ενημερώσει.....ΟΥΦ ΑΓΧΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος eirini

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 11:37:04 am »
Καλημέρα. Πρίν απο λίγο τηλεφώνησα στην γραμματεία της ΑΣΠΑΙΤΕ και μου απάντησαν οτι η επιτροπή που είναι αρμόδια για τις ενστάσεις δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, καθώς επίσης δεν έχει ενημερώσει τη γραμματεία όσον αφορά τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Μου είπαν να τους καλέσω πάλι αύριο...
Καλή υπομονή σε όλους!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 673
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144