0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mporei kapios na mou stili thn persini moriodotisi gia ta eppaik tis aspete?endiaferome gia to klado 18.24-18.25 ! eyxaristo poli
Παράθεση από: helpida στις Ιουνίου 07, 2007, 11:08:52 amγειά σας! είμαι καινούρια στο site. πόσα μόρια συγκεντρώνετε για την σελέτε. για Π17 έχω 22.15 είναι αρκετά? από ΤΕΙ έχετε μεταπτυχιακό? εγώ έχω 23,9ΠΕ17.02
γειά σας! είμαι καινούρια στο site. πόσα μόρια συγκεντρώνετε για την σελέτε. για Π17 έχω 22.15 είναι αρκετά? από ΤΕΙ έχετε μεταπτυχιακό?
Δεν το κατάλαβα cbak! Για ποιό λόγο να μην φαίνεται η μοριοδότηση του καθενός; Έχει κανείς να κρύψει τίποτα; Ειδικά για όσους περνάνε (για τους άλλους δεν με ενδιαφέρει) θέλω να ξέρω τι χαρτιά είχανε και περάσανε. Δηλαδή, αν εμένα με μοριοδοτήσουν κανονικά (οπότε σύμφωνα με τον υπάρχοντα ΚΑΥ δεν έχω λόγο να κάνω ένσταση, αφού θα πω ότι όλα είναι ΟΚ) πού το ξέρω εγώ αν ο άλλος έχει "μπάρμπα στην κορώνη" που λέμε και του βάλουν 1-2 μόρια παραπάνω; Επειδή, έχει τον τάδε βουλευτή π.χ. θείο ή ό,τι άλλο! Δηλαδή μας λένε με λίγα λόγια, "ξέρεις κάτι φίλε, εσύ έχεις τόσα μόρια, δεν περνάς, αλλά για τους άλλους ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι είχανε"!!! Μπα; Από πότε έχουμε νταβατζιλίκι της επιτροπής δηλαδή;
Το ξέρω ότι δεν μπορώ να ελέγξω τη γνησιότητα των δικαιολογητικών του καθενός! Απλώς, θα ήταν κάτι και το να ξέρεις έστω τα μόρια! Ενώ τώρα αυτοί μας περνάνε για τελείως χαζούς, και κάνουν πράγματα που δεν επιτρέπονται! Δεν υπάρχει διάταγμα που να τους επιτρέπει να κρύβουν τα μόρια! Αυτό όπου και να το πεις, θα γελάνε για μια βδομάδα! Μας περνάνε για τελείως ηλιθίους και εκμεταλλεύονται μέχρι εκεί που δεν πάει την ανάγκη του καθενός! Κάθε χρόνο, έτσι για πλάκα, αλλάζουνε και τα κριτήρια! Ας αποφασίσουν επιτέλους, τί ζητάνε!!! Και μόλις τα ανακοινώνουν, σκέφτονται και λένε: "ωραία τους τη "φορέσαμε" και φέτος! Να δεις τις φάτσες τους μόλις θα διαβάσουν την προκήρυξη!" Την εκάστοτε προκήρυξη...! Και μόλις μπεις (αν ποτέ μπεις) στην ΑΣΠΑΙΤΕ σε αντιμετωπίζουν και με ένα ύφος δέκα Καρδιναλίων! Σου κάνανε και "χάρη" δηλαδή που σε πήρανε...!!!
Όταν βλέπεις αδικία εκεί μέσα, λες, κρίμα τα 50ευρώ που έδωσα για την αίτηση. Πέρσι αν δεν κάνω λάθος ήταν 70..
Έχει κανείς την περσινή αναλυτική μοριοδότηση για Π17.01?