0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες να πάρουμε κανένα τηλέφωνο στο Υπουργείο, να ρωτήσουμε αν αναμένονται και άλλες προσλήψεις ειδικά στον κλάδο μας;;
Ποιους περιλαμβάνει ο κλάδος 18.33;;Ότι και να πούμε εμείς, είναι θέμα λότο και τι ανατγωνισμός θα υπάρχει αυτή τη χρονιά στο κλάδο σου στη Πάτρα βρεφονηπιοκομοι ειναι το 18.33
Ρόμπες είναι επιεικής χαρακτηρισμός.Για Παρασκευή μεσημέρι το κόβω να τα βγάλουν για να εξαφανιστούν σ-κ.Για πατρα Π10 κανείς?
Grren εγώέχω μια επιφύλαξη πάντως κατά πόσο οι γεωπονικές και πολυτεχνικές σχολές θα κάνουν δικά τους σεμινάρια. Και ποιος σου λέει ότι δεν θα πουν δεν πάει στο διάολο, ας το δώσουμε στην ΑΣΠΑΙΤΕ το ρόλο να καταρτίζει παιδαγωγικά.Δεν ξέρω εγώ κρατώ πολλές επιφυλάξεις για τις γεωπονοδασολογικές σχολές ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΙΟΥ. Εδώ καθηγήτης μου στη σχολή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΠΑΙΤΕ για να προηγείσαι στους πίνακες
Ηρεμήστε και απομυθοποιείστε λίγο το πράγμα. Δεν θα λύσει το πρόβλημα της ζωής κανενός η εισαγωγή στο ΕΠΠΑΙΚ από μόνη της, πολύ δε περισσότερο τώρα που αλλάζει το σύστημα διορισμών. Και αν μάλιστα αρχίσουν να δίνονται μαζικά οι παιδαγωγικές πιστοποιήσεις από τα 6μηνα σεμινάρια, το χαρτί του ΕΠΠΑΙΚ χάνει και το όποιο πλεονέκτημα έδινε ως τώρα.