0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μένα προσωπικά ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ tromaktiko:Οι πληροφορίες που δίνετε για τη σχολή και ότι προηγείσαι από όλους στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, θα έχει ως αποτέλεσμα λόγω του όγκου των πολιτών που διαβάζουν το tromaktiko, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΟΧΙ. Χρειάζονταν οπωσδήποτε να δώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες;; To ξέρεις ότι είχα καθηγητές στο πανεπιστημιο που δεν ήξεραν τι είναι η ΣΕΛΕΤΕ;;; Μην νομίζει ότι όλοι ξέρουν για την ΑΣΠΑΙΤΕ και τι ακριβώς κάνει.Με τις ενεργειές μας σκάβουμε το λάκο μας. Για μένα δεν ήταν καλή κίνηση να δημοσιοποιηθούν όλες αυτές οι πληροφορίες. Μετά μη διαμαρτυρόμαστε Είναι προσωπική μου άποψη, δεν κατηγορώ κανένα
Δεν κάνω επίθεση σε κανένα, τη γνώμη μου λέω. Για κάποιους καλά έγινε καταγγελία, για κάποιους δεν έγινε καλά.Απλά θεωρώ ότι σε μια εποχή πλήρους ανταγωνισμού, όπου το πτυχίο έχει υποβιβστεί πλέον σε απολυτήριο λυκείου (μη σου πω σε χαρτί τουαλέτας), όσοι λιγότεροι γνωρίζουν τόσο καλύτερα.Άλλο να ψάξει κάποιος να βρει πληροφορίες και άλλο να του σερβίρομαι σε έτοιμο πιάτο τις πληροφορίες επειδή τυχαία μπήκε στο tromaktiko.
και το ιδιο εγινε και με την ειδικη αγωγη. εκει που δεν το ηξερε κανενας ξαφνικα το εμαθε ολη η ελλαδα.ο καθενας με τον πονο του τελικα!!!
αλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!
Παράθεση από: varethika στις Οκτωβρίου 10, 2010, 05:59:49 amαλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!Ο βασικός σκοπός ενός εκπαιδευτικού φόρουμ είναι αυτός ακριβώς! Να ενημερωνόμαστε όλοι για τα πάντα στην παιδεία. Λογικές τύπου "δεν λέμε πουθενά τίποτα για να επωφεληθούμε" δεν με βρίσκει σύμφωνο...
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:01:24 pmΠαράθεση από: varethika στις Οκτωβρίου 10, 2010, 05:59:49 amαλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!Ο βασικός σκοπός ενός εκπαιδευτικού φόρουμ είναι αυτός ακριβώς! Να ενημερωνόμαστε όλοι για τα πάντα στην παιδεία. Λογικές τύπου "δεν λέμε πουθενά τίποτα για να επωφεληθούμε" δεν με βρίσκει σύμφωνο... Δεν έγινε σε εκπαιδευτικό forum η ανάρτηση, αλλά σε blog γενικού ενδιαφέροντος.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:15:12 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:01:24 pmΠαράθεση από: varethika στις Οκτωβρίου 10, 2010, 05:59:49 amαλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!Ο βασικός σκοπός ενός εκπαιδευτικού φόρουμ είναι αυτός ακριβώς! Να ενημερωνόμαστε όλοι για τα πάντα στην παιδεία. Λογικές τύπου "δεν λέμε πουθενά τίποτα για να επωφεληθούμε" δεν με βρίσκει σύμφωνο... Δεν έγινε σε εκπαιδευτικό forum η ανάρτηση, αλλά σε blog γενικού ενδιαφέροντος.Το βλέπω... Απλά αυτά που γράφουμε τώρα είναι σε εκπαιδευτικό forum, στο οποίο γράφουν άτομα που θέλουν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν. Όταν βλέπω οτι κάποιος προσπαθεί να μου αποκρύψει πληροφορίες για να επωφεληθεί ο ίδιος αισθάνομαι λίγο προσβεβλημένος. Δεν το θεωρώ ηθικό...