*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2010-2011  (Αναγνώστηκε 41289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2010-2011
« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 09, 2010, 03:00:52 pm »
Για μένα προσωπικά ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ tromaktiko:

Οι πληροφορίες που δίνετε για τη σχολή και ότι προηγείσαι από όλους στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, θα έχει ως αποτέλεσμα λόγω του όγκου των πολιτών που διαβάζουν το tromaktiko, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΟΧΙ. Χρειάζονταν οπωσδήποτε να δώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες;;
To ξέρεις ότι είχα καθηγητές στο πανεπιστημιο που δεν ήξεραν τι είναι η ΣΕΛΕΤΕ;;; Μην νομίζει ότι όλοι ξέρουν για την ΑΣΠΑΙΤΕ και τι ακριβώς κάνει.

Με τις ενεργειές μας σκάβουμε το λάκο μας. Για μένα δεν ήταν καλή κίνηση να δημοσιοποιηθούν όλες αυτές οι πληροφορίες. Μετά μη διαμαρτυρόμαστε

Είναι προσωπική μου άποψη, δεν κατηγορώ κανένα

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2010, 03:02:27 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:18:15 »

Αποσυνδεδεμένος rolls

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 09, 2010, 06:00:57 pm »
Για μένα προσωπικά ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ tromaktiko:

Οι πληροφορίες που δίνετε για τη σχολή και ότι προηγείσαι από όλους στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, θα έχει ως αποτέλεσμα λόγω του όγκου των πολιτών που διαβάζουν το tromaktiko, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΟΧΙ. Χρειάζονταν οπωσδήποτε να δώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες;;
To ξέρεις ότι είχα καθηγητές στο πανεπιστημιο που δεν ήξεραν τι είναι η ΣΕΛΕΤΕ;;; Μην νομίζει ότι όλοι ξέρουν για την ΑΣΠΑΙΤΕ και τι ακριβώς κάνει.

Με τις ενεργειές μας σκάβουμε το λάκο μας. Για μένα δεν ήταν καλή κίνηση να δημοσιοποιηθούν όλες αυτές οι πληροφορίες. Μετά μη διαμαρτυρόμαστε

Είναι προσωπική μου άποψη, δεν κατηγορώ κανένα

Αρχικα μην κανεις επιθεση κατα αυτον τον τροπο. Δεν ημουν εγω που ανερτησα την καταγγελια. Φυσικα επικροτω αυτον που το εκανε. Καιρος να μαθουν και αλλοι αυτα που γινονται. Το αν του χρονου κανει καποιος αιτηση που δεν εχει ξανακανει, δεν το θεωρω κακο. Με τον τροπο σου δειχνεις ανθρωπος εγωιστης Και στο κατω κατω ας μπει ο καλυτερος.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 09, 2010, 09:47:31 pm »
Δεν κάνω επίθεση σε κανένα, τη γνώμη μου λέω. Για κάποιους καλά έγινε καταγγελία, για κάποιους δεν έγινε καλά.

Απλά θεωρώ ότι σε μια εποχή πλήρους ανταγωνισμού, όπου το πτυχίο έχει υποβιβστεί πλέον σε απολυτήριο λυκείου (μη σου πω σε χαρτί τουαλέτας), όσοι λιγότεροι γνωρίζουν τόσο καλύτερα.

Άλλο να ψάξει κάποιος να βρει πληροφορίες και άλλο να του σερβίρομαι σε έτοιμο πιάτο τις πληροφορίες επειδή τυχαία μπήκε στο tromaktiko.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 12:29:55 am »
Δεν κάνω επίθεση σε κανένα, τη γνώμη μου λέω. Για κάποιους καλά έγινε καταγγελία, για κάποιους δεν έγινε καλά.

Απλά θεωρώ ότι σε μια εποχή πλήρους ανταγωνισμού, όπου το πτυχίο έχει υποβιβστεί πλέον σε απολυτήριο λυκείου (μη σου πω σε χαρτί τουαλέτας), όσοι λιγότεροι γνωρίζουν τόσο καλύτερα.

Άλλο να ψάξει κάποιος να βρει πληροφορίες και άλλο να του σερβίρομαι σε έτοιμο πιάτο τις πληροφορίες επειδή τυχαία μπήκε στο tromaktiko.

Νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός! Πόσα άτομα θα διαβάσουν μια δημοσίευση στο συγκεκριμένο blog και θα "διαφωτιστούν" για την κατάσταση στην παιδεία; Ίσως και κανένας... Άσε που όχι μόνο αυτά που γράφει το blog, αλλά ούτε καν αυτά που ξέρουμε εμείς δεν είναι απαραίτητο οτι θα ισχύσουν κάποτε. Κάθε 2-3 χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:18:15 »

Αποσυνδεδεμένος varethika

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 05:59:49 am »
αλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ  εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες  και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 06:51:56 am »
καλα ρε παιδια η δημοσιοποιηση στο tromaktiko σας μαρανε, λες και αν βγουν τα αποτελεσματα στην ασπαιτε μια μερα νωριτερα αλλαξε ο κοσμος. Τι να πω! Ολα στο πιατο.

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 08:45:35 am »
και το ιδιο εγινε και με την ειδικη αγωγη. εκει που δεν το ηξερε κανενας ξαφνικα το εμαθε ολη η ελλαδα.

ο καθενας με τον πονο του τελικα!!! :-\

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 09:08:55 am »
και το ιδιο εγινε και με την ειδικη αγωγη. εκει που δεν το ηξερε κανενας ξαφνικα το εμαθε ολη η ελλαδα.

ο καθενας με τον πονο του τελικα!!! :-\
Το έμαθε όλη η Ελλάδα γιατί ξεκίνησαν σεμινάρια 400 ωρών μέχρι και στο Κιλκίς. Και αυτός είναι ο σκοπός στο εμπόριο (γιατί με 2 και 3 χιλιάρικα δίδακτρα, εμπόριο ήταν), όταν υπάρχει ζήτηση να αυξήσεις και την προσφορά. Στην ΑΣΠΑΙΤΕ γίνεται το αντίθετο, παρακαλάμε τόσα χρόνια για αύξηση των διαθέσιμων θέσεων εισακτέων και μόλις φέτος έγινε μία αύξηση σε κάποιες ειδικότητες, και πάλι μικρή σε σχέση με την υπάρχουσα ζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 01:01:24 pm »
αλο λει ο ανθρωπος και αλο εσεις !και για να πουμε την αληθεια εχει δικαιο!οσο λιγοτερο μιλαμε εμεις που ξερουμε τοσο καλυτερα για εμας!οκ καλα εγινε η καταγγελια αλα εως εκει.ηταν αναγκη ολες αυτες οι πληροφοριες?εγω πχ  εφτυσα αιμα να μαθω το τι γινεται με επαρκεια ,εππαικ κτλ,κανεις δεν μιλουσε ,εχασα ωρες μπροστα σε φορουμ ,σε ιστοσελιδες ,το πολεμαω 5 χρονια να μπω,ολοι ηταν σφιγγες  και τωρα ενας κατα τυχη μπαινει στο τρομακτικο και τα βλεπει ολα στο πιατο!και κυριως χωρις λογο,τι δουλεια εχει η καταγγελια ,που καλα εγινε, με ολες τις πληροφοριες?και δεν ειμαι εγωιστης,να επιβιωσω θελω!

Ο βασικός σκοπός ενός εκπαιδευτικού φόρουμ είναι αυτός ακριβώς! Να ενημερωνόμαστε όλοι για τα πάντα στην παιδεία. Λογικές τύπου "δεν λέμε πουθενά τίποτα για να επωφεληθούμε" δεν με βρίσκει σύμφωνο...

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 01:15:12 pm »

Ο βασικός σκοπός ενός εκπαιδευτικού φόρουμ είναι αυτός ακριβώς! Να ενημερωνόμαστε όλοι για τα πάντα στην παιδεία. Λογικές τύπου "δεν λέμε πουθενά τίποτα για να επωφεληθούμε" δεν με βρίσκει σύμφωνο...
Δεν έγινε σε εκπαιδευτικό forum η ανάρτηση, αλλά σε blog γενικού ενδιαφέροντος.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 01:22:55 pm »

Το βλέπω... Απλά αυτά που γράφουμε τώρα είναι σε εκπαιδευτικό forum, στο οποίο γράφουν άτομα που θέλουν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν. Όταν βλέπω οτι κάποιος προσπαθεί να μου αποκρύψει πληροφορίες για να επωφεληθεί ο ίδιος αισθάνομαι λίγο προσβεβλημένος. Δεν το θεωρώ ηθικό...

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 01:59:18 pm »

Το βλέπω... Απλά αυτά που γράφουμε τώρα είναι σε εκπαιδευτικό forum, στο οποίο γράφουν άτομα που θέλουν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν. Όταν βλέπω οτι κάποιος προσπαθεί να μου αποκρύψει πληροφορίες για να επωφεληθεί ο ίδιος αισθάνομαι λίγο προσβεβλημένος. Δεν το θεωρώ ηθικό...
Εδώ με τις εισαγωγές στην ΑΣΠΑΙΤΕ γίνεται το "έλα να δεις" εδώ και τόσα χρόνια, αυτό σε προσέβαλε;

Αποσυνδεδεμένος pote tha kanei ksasteria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 02:40:56 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Για να επαναφέρω λίγο τη συζήτηση στο θέμα μας λέτε να βγουν αύριο τα αποτελέσματα;;;
Και μήπως κάποιος -α μπορεί να σκεφθεί πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων;;;

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 02:55:52 pm »
Mε τους ανώμαλους ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ πιστεύω μέχρι Τετάρτη θα βγουν το αργότερο.

Το αν έκαναν μαγείρεμα τα αποτελέσματα αυτό θα το ξέρεις μόνο αν έχεις συγγενείς καθηγητές στην ΑΣΠΑΙΤΕ που είναι παράλληλα και αξιολογητές στα χαρτιά. Αν και εγώ νομίζω ότι τα χαρτιά μας ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΘΕΙΕΣ (γριές για την ακρίβεια) Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΚΑΙ ΑΠΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2010, 03:07:31 pm από giannios »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144