0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Αν αρνηθείς θέση ΑΜΩ-ΑΚΩ μπορούν να σε καλέσουν μετά για ωρομίσθιο;2. Είναι σίγουρο ότι σαν ωρομίσθιος θα έχεις max 4 ώρες; Δεν βρήκα κάτι τέτοιο στην εγκύκλιο. Στα ολοήμερα αποκλείεται να πάρουν ωρομίσθιους με 12 ώρες όπως πέρυσι;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τη Σιβιτανειδιο τη δηλώνουμε ξεχωριστα σαν περιοχή δευτεροβαθμιας; Τα εκκλησιαστικά επίσης ονομαστικά;
Ιδού τι προτείνω:Αναπληρωτής μειωμένου μόνο στην περιοχή που μένεις, άντε και ως 80km μακριά (με καλό δρόμο) να πηγαινοέρχεσαι.Αναπληρωτής σκέτος, δηλαδή πλήρους, σε όλη την Ελλάδα εφόσον δεν έχεις σύζυγο + παιδιά, ή άλλες σοβαρές υποχρεώσεις.
Παράθεση από: Recoba στις Ιουνίου 24, 2010, 07:47:32 pmΙδού τι προτείνω:Αναπληρωτής μειωμένου μόνο στην περιοχή που μένεις, άντε και ως 80km μακριά (με καλό δρόμο) να πηγαινοέρχεσαι.Αναπληρωτής σκέτος, δηλαδή πλήρους, σε όλη την Ελλάδα εφόσον δεν έχεις σύζυγο + παιδιά, ή άλλες σοβαρές υποχρεώσεις.Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!!!!!!
Μήπως γνωρίζει κανείς αν σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο μπορείς να επιλέξεις όποιον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2006-2008) πάνω απο τη βάση έχεις γράψει ή προϋποθέτει επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2012; Ευχαριστώ.
Απορία: τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, μέχρι τώρα τους καλούσε η κάθε διεύθυνση ή το υπουργείο όταν υπήρχε κενό; (συγνώμη για την άγνοια, έχω δουλέψει μόνο ως ωρομίσθια κ με καλούσε η διεύθυνση)
Παράθεση από: Χαρά στις Ιουνίου 24, 2010, 09:22:42 pmΑπορία: τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, μέχρι τώρα τους καλούσε η κάθε διεύθυνση ή το υπουργείο όταν υπήρχε κενό; (συγνώμη για την άγνοια, έχω δουλέψει μόνο ως ωρομίσθια κ με καλούσε η διεύθυνση) Έχεις δίκιο έιναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν έχω 1η επιλογή Α΄Αθήνας και 10η Δυτ Ανατολικής Αττικής, αν είναι όπως ήταν στους ωρομισθίους, που σε καλούσε η διεύθυνση, σε δέσμευε όποιος προλάβαινε. Δηλαδή, μπορεί να υπάρχει κενό στην πρώτη σου επιλογή και να έχει έρθει η σειρά σου και παρόλα αυτά να προλαβαίνουν να σε δεσμεύουν από τη 10η σου επιλογή. Μου συνέβαινε συνέχεια τις προηγούμενες χρονιές, δε δεχόμουνα τη θέση μέχρι να με δεσμέυσει η διεύθυνση που ήθελα. Φέτος όμως που δεν έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε θα πηγαίνουμε υποχρεωτικά σε όποιον προλάβει να τηλεφωνήσει ακόμα και αν έχουμε μόρια για τη πρώτη μας επιλογή; Δεν είναι παράλογο (Και αυτό μεταξύ πολλών άλλων); Ας ελπίσουμε να καλούν κεντρικά από το Υπουργείο, αν και δύσκολο το βλέπω...
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 09:16:59 pmΠαράθεση από: Recoba στις Ιουνίου 24, 2010, 07:47:32 pmΙδού τι προτείνω:Αναπληρωτής μειωμένου μόνο στην περιοχή που μένεις, άντε και ως 80km μακριά (με καλό δρόμο) να πηγαινοέρχεσαι.Αναπληρωτής σκέτος, δηλαδή πλήρους, σε όλη την Ελλάδα εφόσον δεν έχεις σύζυγο + παιδιά, ή άλλες σοβαρές υποχρεώσεις.Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!!!!!!Έχοντας υποχρεώσεις οικογένειας εγώ πάντως δήλωσα μόνο αττική και για πλήρους και για αμω. Σκέφτομαι για πλήρους και γ βοιωτίας, α κορίνθου άντε και α ευβοίας. Είμαι ήδη δύο χρόνια αναπληρωτής παίρνω το ρίσκο μου άφου δεν βάζω το κουτάκι αλλά προέχει η οικογένεια.