0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ΚΥ είναι έτοιμα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτούς που έκαναν άιτηση για Διεύθυνση;
Συνάδελφοι συγγνώμη.Είμαι καινούργια στο forum και πάω ψάχνοντας πώς δουλεύει...Ήθελα να ρωτήσω οι μετατάξεις που ανακοινώθηκαν σχετίζονται και με τα ΓΑΚ ή μόνο με τις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ;Αν κάποιος γνωρίζει σας παρακαλώ πείτε μου πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για τα ΓΑΚ.Ευχαριστώ
Συνάδελφοι,σας έφαγαν τις θέσεις τα παπαδαριά!Τον χειμώνα που θα γίνει το νέο μπαμ απο διαθεσιμότητες,θα δείτε φιλόλογους και φυσικοχημικούς να βγαίνουν στην διαθεσιμότητα γιατί πλεονάζουν και οι θεολόγοι θα είναι στο απυρόβλητο.Σας πήραν τις διοικητικές θέσεις και μετά τις μετατάξεις παρουσιάζονται χωρίς πλεονάσματα.Γλίτωσαν την διαθεσιμότητα οι βυσματάρες,γιατί με διορισμό απο το παράθυρο θα πήγαιναν όλοι σπίτια τους.Κάτσε να δεις τον χείμωνα κλάμα οι φιλόλογοι και οι φυσικοί!!!
Πωπω μίσος !!!
Παράθεση από: biomaria στις Αυγούστου 14, 2013, 06:09:27 pmΣυνάδελφοι συγγνώμη.Είμαι καινούργια στο forum και πάω ψάχνοντας πώς δουλεύει...Ήθελα να ρωτήσω οι μετατάξεις που ανακοινώθηκαν σχετίζονται και με τα ΓΑΚ ή μόνο με τις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ;Αν κάποιος γνωρίζει σας παρακαλώ πείτε μου πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για τα ΓΑΚ.ΕυχαριστώΟι αιτήσεις για τους αποσπασμένους στην ΚΥ, τις Δ/νσεις και τα ΓΑΚ έγιναν ταυτόχρονα με το Ν4057/2012 και κατατέθηκαν Απρίλιο με Μάιο. Αυτές λέγεται ότι θα γίνουν και ότι έχουν ήδη υπογραφεί.