0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Πώς θα γίνει ο διοικητικός-πρώην εκπαιδευτικός να παίρνει περισσότερα από τον διοικητικό-διοικητικό του διπλανού γραφείου;;
Αν κάνει κάποιος μετάταξη σε διοικητική θέση , για τη συγκεκριμένη θέση είναι δόκιμος δημόσιος υπάλληλος ?
Παράθεση από: boldboy στις Μαΐου 27, 2010, 02:26:18 pm.Πώς θα γίνει ο διοικητικός-πρώην εκπαιδευτικός να παίρνει περισσότερα από τον διοικητικό-διοικητικό του διπλανού γραφείου;;Κι όμως αυτό ακριβώς που γράφεις αποτελεί πραγματικότητα σε πολλές υπηρεσίες του δημοσίου.Φίλη μου που δουλεύει σε νομαρχία παίρνει αρκετά λιγότερα από την κυρία του διπλανού γραφείου,που προέρχεται από μετάταξη από κάποιο υπουργείο(δε θυμάμαι ποιο).Τυπικά έχουν τα ίδια προσόντα και ασκούν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα.Όμως αμοίβονται διαφορετικά.
Μπορεί να διατηρήσουν το μισθολογικό καθεστώς για 1,2,3 χρόνια ...Σε μια πενταετία, όμως, ενόψει και ενιαίου μισθολογίου, πώς θα δικαιολογηθούν τα εκπαιδευτικά επιδόματα σε διοικητικό, πρώην εκπαιδευτικό...Πώς θα γίνει ο διοικητικός-πρώην εκπαιδευτικός να παίρνει περισσότερα από τον διοικητικό-διοικητικό του διπλανού γραφείου;;Μην σας κοροϊδεύουν με νόμους ρε...Μην σας παραμυθιάζουν...Μην σας εγκλωβίζουν....Εξάλλου το αντιστοιχο σημείο για τα μισθολογικά, αλλάζει ευκολότατα με Προεδρικό Διάταγμα μέσα σε μια μέρα ή και νύχτα!!
Παράθεση από: alexel στις Μαΐου 28, 2010, 04:49:16 pmΠαράθεση από: boldboy στις Μαΐου 27, 2010, 02:26:18 pm.Πώς θα γίνει ο διοικητικός-πρώην εκπαιδευτικός να παίρνει περισσότερα από τον διοικητικό-διοικητικό του διπλανού γραφείου;;Κι όμως αυτό ακριβώς που γράφεις αποτελεί πραγματικότητα σε πολλές υπηρεσίες του δημοσίου.Φίλη μου που δουλεύει σε νομαρχία παίρνει αρκετά λιγότερα από την κυρία του διπλανού γραφείου,που προέρχεται από μετάταξη από κάποιο υπουργείο(δε θυμάμαι ποιο).Τυπικά έχουν τα ίδια προσόντα και ασκούν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα.Όμως αμοίβονται διαφορετικά.Το γνωρίζω αυτό...Δεν αναφέρομαι όμως, σε αυτά που συνέβαιναν και εξακολουθούν να συμβαίνουν...Αν διαβάσεις καλά τί γράφω, θα δεις ότι αναφέρομαι στο ενιαίο μισθολόγιο που θα έχει υλοποιηθεί εντός πενταετίας...
Που ζεις βρε συνάδελφε;; Δεν ενημερώνεσαι;; Δε διαβάζεις;; Δεν ερμηνεύεις αυτό που διαβάζεις;;Εκπαιδευτικοί είμαστε, λίγη διορατικότητα σε απλά πράματα δεν υπάρχει;;
, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών ξέρει αυτή τη στιγμή επακριβώς τι πήρες για τον 11/09 και τί κρατήσεις είχες...Σε λίγο θα ξέρει για κάθε μήνα με σκοπό αφενός οι πληρωμές να γίνονται κεντρικά και αφετέρουν να αρθούν οι μισθολογικές αδικίες μεταξύ υπαλλήλων με τα ίδια τυπικά προσόντα και προϋπηρεσία, διαφορετικών υπουργείων...
Παράθεση από: boldboy στις Μαΐου 31, 2010, 04:19:09 pm, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών ξέρει αυτή τη στιγμή επακριβώς τι πήρες για τον 11/09 και τί κρατήσεις είχες...Σε λίγο θα ξέρει για κάθε μήνα με σκοπό αφενός οι πληρωμές να γίνονται κεντρικά και αφετέρουν να αρθούν οι μισθολογικές αδικίες μεταξύ υπαλλήλων με τα ίδια τυπικά προσόντα και προϋπηρεσία, διαφορετικών υπουργείων...Άκουσα τον Παπανδρέου που το έλεγε.ΜΑκάρι να εφαρμοστεί.Επίτρεψέ μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Τι αμφιβολίες έχεις ρε συνάδελφε;;Ποιος Παπανδρέου και τί μακάρι να εφαρμοστεί;;Που ζείς;; Εφαρμόστηκε!!Το σχετικό αρχείο xml για το σχολείο μου το έφτιαξα εγώ και το έστειλα στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, όπως επίσης διαχειρίστηκα και διαχειρίζομαι ακόμα τα θέματα που αφορούν την αρχή αυτή (πχ πώς θα βγάζει το πρόγραμμα μισθοδοσίας αυτόματα το αρχείο xml για κάθε μήνα), ερχόμενος σε επικοινωνία μέσω forum με τους συναδέλφους (πληροφορικής) που δουλέυουν εκεί...
ΥΓ. xml για να στο εξηγήσω απλά σημαίνει κεντρικοποίηση των πληρωμών, μισθολογικά δεδομένα διαφορετικών τύπων που περνάνε από όλους τους φορείς του δημοσίου, διαφανώς (μέσω xml) στο Υπουργείο Οικονομικών...Εν ολίγοις, η λέξη xml σε μένα και σε όποιον είναι του κλάδου μου,λέει πολλά, πάρα πολλά για το που πάει το πράμα!!
Όσο για το ps σου, σου ξαναλέω, εφαρμόστηκε και δεν το χεις πάρει χαμπάρι...
[παίρνουν τον ιδιο μισθο και οι 2 τα ιδια επιδοματα..απλα αυτος που προερχεται από μεταταξη στο παραδειγμα που αναφερεις παίρνει και "επιδομα προσωπικης διαφορας"