0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσο για τις νηπιαγωγους,να δω ποια θα δεχτει να παει σε νομο εκτος του σπιτιου της ως αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου...καμια!και ειδικα σε δυσκολους νομους δεν υπαρχουν ντοπιες που να ειναι στα σχολεια.οποτε μενουν αδεια.
Αδιάβαστους σας πιάνω η ενισχυτική διδασκαλία (Γυμνάσιο) λειτουργεί ακόμα, φέτος μάλιστα αλλάξαν και τους κανόνες στο ποιοι αναλαμβάνουν
Παράθεση από: rena_83 στις Ιουλίου 30, 2012, 01:27:44 amοσο για τις νηπιαγωγους,να δω ποια θα δεχτει να παει σε νομο εκτος του σπιτιου της ως αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου...καμια!και ειδικα σε δυσκολους νομους δεν υπαρχουν ντοπιες που να ειναι στα σχολεια.οποτε μενουν αδεια.θα πανε, το εχω ξαναγραψει καπιοι γονεις θα πληρωσουν τα εξοδα στουςνεους πτυχιουχους κυνηγοντας το απιαστο ονειρο. Οταν πηγα να καταθεσω την αιτηση για αναπληρωτης ηταν αρκετοι γονεις που συζητουσαν οτι τωρα που οι παλιοι δεν θα πανε, θα βρουν θεση τα βλασταρια τους.Γελασα και λιγο αργοτερα οταν το ξανασκεφτηκα αηδιασα με την νοοτροπια της φυλης μας. Εμεις που χτισαμε παρθενωνες τωρα βγαζουμε σωρηδον εφιαλτες. Ετσι επεσαν η θερμοπυλες ετσι θα πεσει και το συγχρονο ελληνικο κρατος
Θα το προτιμούσα να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανα τμήμα και να αυξηθεί το ωράριό μου! εκεί που μπαίνω σε ένα τμήμα με 25 παιδιά να έμπαινα σε δύο τμήματα με 12 μαθητές και να είχα έτσι κάποια αύξηση του ωραρίου μου. Αυτό ναι, συνδυάζει την αύξηση του ωραρίου με την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.Τώρα σου λέει θα συνεχίζεις να μπαίνεις σε 25άρια και 30άρια τμήματα και μάλιστα για περισσότερες ώρες. ΤΑ θέλει όλα δικά του το Υπουργείο.Εγώ ειλικρινά δεν θα είχα αντίρρηση να αυξανώταν το ωράριό μου αν ήταν αυτό να βελτίωνε τις συνθήκες διδασκαλίας μου
Παράθεση από: gia 96 στις Ιουλίου 28, 2012, 05:30:33 pmΣυμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Άλλωστε ο συγκεκριμένος συγγενής μου μπήκε στην ΕΤΕ με μέσο, χωρίς ποτε του να διαβάσει ιδιαίτερα, χωρίς να κουραστεί και προσπαθεί να μας κάνει τον έξυπνο κι διατυπώνει γνώμη για όλα. Ας έδινε κι αυτός ΑΣΕΠ, να βλέπαμε τι θα κατάφερνε.Και στη δική μου περίπτωση τις μεγαλύτερες μάχες τις έχω δώσει με τραπεζική υπάλληλο. Τουλάχιστον αυτή είχε μπει με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Άλλωστε ο συγκεκριμένος συγγενής μου μπήκε στην ΕΤΕ με μέσο, χωρίς ποτε του να διαβάσει ιδιαίτερα, χωρίς να κουραστεί και προσπαθεί να μας κάνει τον έξυπνο κι διατυπώνει γνώμη για όλα. Ας έδινε κι αυτός ΑΣΕΠ, να βλέπαμε τι θα κατάφερνε.
εμείς καλέ την πήραμε την αυξησουλα μας....στο 40ωρο φτάσαμε!! Μην ξεχνιόμαστε...άσε που προσωπικά,παίζει να μου ανακαλέσουν την άδεια αν βγει η εγκύκλιος διορισμών -που το χω ΚΑΙ ΑΥΤΟ αντικείμενο... Να δω μόνο ποιός θα περνάει αιτήσεις...γιατί για τους αναπληρωτές βάλαμε πλάτη δεκαπέντε άτομα... τώρα είναι ολοι φευγάτοι με άδεια, εγώ παραμένω πλέον ως...προσωπικό ασφαλείας και φέξε μου έτσι και γυρίσουν οι υπόλοιποι... Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές!!