0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε διαφωνω σε αυτα που λες , διαφωνω ομως με το οτι για καποιους σχολειο ειναι μονο οι διδακτικες ωρες..!!η παρακολουθηση θεατρικης παραστασης, μια εκπαιδευτικη επισκεψη..κ.τ.λ ..καμια αφορα αξιζουν για 100 διδακτικες ωρες..!!οσον αφορα τωρα τις διακοπες σας βρισκω εξοχως υπερβολικους..!!γιατι για παραδειγμα να κατηγορουμαι οτι καθομαι για χριστουγεννα 15 ημερες οταν απ αυτες 6 ημερες ειναι τα 3 σαβββατοκυριακα (αρα κι οι αλλοι καθονται) και καναδυο αλλες ημερες ...χριστουγεννα , πρωτοχρονια, φωτα που ειναι αργιες για ολους..!!
Παράθεση από: antonis2200 στις Μαρτίου 14, 2011, 09:30:17 pmΔε διαφωνω σε αυτα που λες , διαφωνω ομως με το οτι για καποιους σχολειο ειναι μονο οι διδακτικες ωρες..!!η παρακολουθηση θεατρικης παραστασης, μια εκπαιδευτικη επισκεψη..κ.τ.λ ..καμια αφορα αξιζουν για 100 διδακτικες ωρες..!!οσον αφορα τωρα τις διακοπες σας βρισκω εξοχως υπερβολικους..!!γιατι για παραδειγμα να κατηγορουμαι οτι καθομαι για χριστουγεννα 15 ημερες οταν απ αυτες 6 ημερες ειναι τα 3 σαβββατοκυριακα (αρα κι οι αλλοι καθονται) και καναδυο αλλες ημερες ...χριστουγεννα , πρωτοχρονια, φωτα που ειναι αργιες για ολους..!!Συμφωνώ βρε συ, αλλά αυτά είναι ευχάριστα! θα σου πει και ο εργαζόμενος στο ΙΚΑ ή στην ΔΟΥ ή στον ιδιωτικό τομέα: μακάρι να μας πηγαιναν και εμάς ένα θεατράκι!!
παιδια μη το ψαχνετε..παντου ειναι πανω κατω το ιδιο..!εχω και αντιστοιχη εμπειρια απο αυστραλια οπου ζουν τα ξαδεφια μου..απλα εκει ο χρονος των διακοπων ειναι κατανεμημενος αλλιως!!δε μας κανουν χαρη εδω..ετσι ειναι παντου..!!η μονη διαφορα ειναι οτι εμεις παιρνουμε τα λιγοτερα..!!
Το θεατρακι οπως το λες...το παμε για τα παιδια κι οχι για εμας...!!
killbill..αυτο εννοειται...θα ηταν ψεμα να πω πως δεν το ευχαριστιεμαι,απλα δεν ειναι αυτο το κινητρο μου..δηλ να περασω εγω καλα!!! bitch το ξερεις πως δε διαφωνω σε αυτα που λες..η εκπαιδευση μας εχει πολυ βαθια προβληματα..και ολα ξεκινουν απο την ελλειψη πραγματικης διαθεσης του κρατους να τη βελτιωσει!!και μεσα σ αυτη την παγιδα πεφτουμε κι οι εκπαιδευτικοι και βολευομαστε..!!!