0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας δουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα να δουλεύεις σε ομαδικά φροντιστήρια, να μην πληρώνεσαι κανονικά, να είσαι άνεργος το καλοκαίρι, α δουλεύεις δωρεάν τα σαβατοκύριακα κλπ κλπ....
έχετε βαρεθεί να κάθεστε. Ασε που είναι ηλίου φανερώτερο πως το μεγαλύτερο ποσοστό των μονόμων στα σχολεία βαριέται να δουλέψει και πολλοί απο αυτούς έχουν ξεχάσει τα περισσότερα σχετικά με το αντικείμενό τους και γίνονατι ρεζίλι στα παιδιά, που σε αυτή τη περίπτωση θα έπρεπε να τους έχουν ήδη διώξει απο το σχολείο γιατί είναι άσχετοι...
Ανάψτε και κανένα κερί που έχετε μισθό γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι πτυχιουχοι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά οι οποίοι είναι άνεργοι και ευχαρίστως θα έρχονταν στις θέσεις σας.
όχι δεν διοριστηκα γρήγορα. Ασπρίσανε λίγο τα μαλλιά μου! εξάλλου από τα λεγόμενά μου ότι δούλευα δηλαδή σε εταιρία πληροφορικής για αρκετά χρόνια έπρεπε να συμπεράνεις ότι δεν είμαι από τους τυχερούς που διορίστηκαν αμέσως. Το ανέφερα εξάλλου και στις προσωπικές εμπειρίες από τη ζωή μου που σκέφτομαι αλλιώς από κάποιον που διορίστηκε με το που τελείωσε το πανεπιστήμιο.Όταν λέω "γυρνάς στο σπίτι σου" δεν εννοώ το πατρικό σου ή το σπίτι στον τόπο καταγωγής σου. Εννοώ "φεύγεις από το χώρο εργασίας σου".ούτε εγώ αλλάζω την εκπαίδευση και φυσικά ο λόγος δεν είναι το μικρό κατά τη δική μου προσωπική άποψη ωράριο που έχουμε (αλλά εξοντωτικό κατά άλλους!), αλλά οι λόγοι που και εσύ ανέφερες!επαναλαμβάνω, οι απόψεις διαφέρουν ανάλογα τις εμπειρίες του καθενός. Για κάποιους είναι εξοντωτικό 6 ώρες κάθε μέρα να είσαι στο σχολείο. Σεβαστό. δεν έχουν δει χειρότερα! have a nice day
Όσοι κρίνουν τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου, μάλλον είναι ωσάν αλεπούδες που όσα δε φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια. Στρωθείτε να περάσετε κανέναν ΑΣΕΠ και μετά μιλάτε.
gio66 σαν τι δηλαδή έχουν δει οι μόνιμοι? Είμαι στον χώρο των φροντιστηρίων αρκετά καιρό για να έχω μια πολύ καλή εικόνα του τι γίνεται, επίσης έχω δουλέψει και αναπληρωτής οπότε ξέρω πολύ καλά το τι μπάχαλο επικρατεί στα σχολεία και με το αν δουλεύει η πελιοψηφία των μονίμων ή όχι, έχω άπειρα παραδείγματα να σου αναφέρω αν επιθυμείς που μια τέτοια συμπεριφορά οπουδήποτε αλλού εντός ή εκτός θα ήταν απαράδεκτη, είμαι σίγουρος οτι έχεις αντίστοιχες εμπειρίες. Καθηγητές να βγάζουν τα παιδιά 10 λεπτά νωρίτερα πριν χτυπήσει το κουδούνι, να παροτρύνουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις, να παίρνουν ψεύτικες αναρρωτικές άδειες, να γκρινιάζουν γιατί έχουν μια ώρα κενό, να βαζουν διαγωνίσματα μόνο με πολλαπλής επιλογής γιατί βαριούνται να διορθώσουν, να προβάλουν το σχολικο βιβλίο στο τοίχο γιατί βαριούνται να γράψουν, να μην ξέρουν την σχολική ύλη και ένα σωρό άλλα!! δηλαδή αδιαφορία με τη δικαιολογία: για τόσο με πληρώνουν ή κάνουν πως με πληρώνουν άρα κάνω πως δουλεύω! αυτά τα έχω ακούσει και τα έχω δεί ο ίδιος. Αυτό περί εξαθλίωσης και όλα τα σχετικά συμφωνώ απόλυτα αλλά αυτό που λέω είναι απο τη στιγμή που παραμένεις είσαι υποχρεωμένος να κάνεις σωστά τη δουλειά σου αλλιώς παραιτήσου και ψάξε κάτι καλύτερο (που δεν προκειται να βρείς) δεν σε πιέζει κανένας να παραμείνεις. Προσωπικά όταν ο εργοδότης του φροντιστηρίου ήταν απαράδεκτος τότε έφευγα. Ασ μην υπήχε η μονιμοτητα και θα έβλεπες πως θα λειτουργούσαν όλοι καλύτερα. Ας πληρωνονταν με τη διδακτική ώρα όπως οι ωρομίσθιοι και θα έβλεπες αν θα χάνονταν πολύτιμες διδακτικές ώρες. Επίσης διαβάζω συχνά οτι είμαι μακριά απο το σπίτι κλπ κλπ, μα επιλογή του καθενός είναι αυτή, αν δεν θέλει δεν δέχεται, λες και δεν το ήξερε πιο πριν ότι θα έχει μεταθέσεις (να μη μιλήσουμε για το πόσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται με βύσμα στις δευτεροβάθμιες και κάνουν τους γραμματείς - αυτοί υποτίθεται είναι εκπαιδευτικοί!). Τα πράγματα είναι απλά αν δεν σας αρέσει παραιτηθείτε, δεν μας πειθετε ότι και να λέτε!