0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ξέρω ότι θα το τρέξουν από φέτος ! Μπορεί να μην είναι καλά ενημερωμένος ο υπουργός !
Καλά αυτό για τους διορισμούς δεν το πίστεψα ποτέ ! Αλλά για τους αναπληρωτές δεν ξέρω γιατί ζήτησε πιστώσεις αν γίνει αύξηση ωραρίου (που θα γίνει )
Ρε παιδιά αλλάζει τίποτα με τη μετάθεση του προβλήματος ;
Παράθεση από: dina 94 στις Ιουλίου 22, 2012, 03:13:30 pmΡε παιδιά αλλάζει τίποτα με τη μετάθεση του προβλήματος ;Οχι αλλα εχεις περισσοτερο χρονο για να σκεφτεις που θα πας μεταναστης ...
Παράθεση από: dina 94 στις Ιουλίου 22, 2012, 03:06:33 pmΚαλά αυτό για τους διορισμούς δεν το πίστεψα ποτέ ! Αλλά για τους αναπληρωτές δεν ξέρω γιατί ζήτησε πιστώσεις αν γίνει αύξηση ωραρίου (που θα γίνει )Θα γίνει μάλλον το 2013 - 2014. Ελπίζω δηλαδή......
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουλίου 22, 2012, 03:15:25 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Ιουλίου 22, 2012, 03:06:33 pmΚαλά αυτό για τους διορισμούς δεν το πίστεψα ποτέ ! Αλλά για τους αναπληρωτές δεν ξέρω γιατί ζήτησε πιστώσεις αν γίνει αύξηση ωραρίου (που θα γίνει )Θα γίνει μάλλον το 2013 - 2014. Ελπίζω δηλαδή......Ελπιζεις?? Τι να πω......δεν υπαρχει συνεννοηση στην εκπαιδευτικη κοινοτητα την τελευταια 15ετια.Τι ατυχια να ανηκω σ αυτη την γεννια.Μαμοθρεφτη γεννια και δολοφονικη εξαμελειας.....