0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νωρίτερα στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ είπαν ότι για φέτος το βάρος των μεταρρυθμίσεων και των οικονομικών δεδομένων θα το έχουν τα Υπουργεία Εργασίας, Υγείας και Οικονομίας με το νέο φορολογικό που προωθείται, για Υπουργείο Παιδείας τίποτα. Θεωρώ πως η αύξηση ωραρίου με τίποτα δε θα εφαρμοστεί φέτος, όσο για του χρόνου βλέπουμε αν θα υπάρχει ακόμη αυτή η κυβέρνηση...
H ταπεινή μου γνώμη είναι ότι εάν αυξήσει το ωράριο εκεί να δείτε αποχωρήσεις και αναρρωτικές
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 22, 2012, 10:04:33 amH ταπεινή μου γνώμη είναι ότι εάν αυξήσει το ωράριο εκεί να δείτε αποχωρήσεις και αναρρωτικές Δηλαδή εσύ προσωπικά ξερεις πολλους που θα παραιτηθουν γιατι εγω δεν ξερω ουτε εναν,αλλα ξερω πολλους που τρεμουν μηπως τους <<παραιτησουν>>
Παράθεση από: oinolatris στις Ιουλίου 22, 2012, 03:46:08 pmΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 22, 2012, 10:04:33 amH ταπεινή μου γνώμη είναι ότι εάν αυξήσει το ωράριο εκεί να δείτε αποχωρήσεις και αναρρωτικές Δηλαδή εσύ προσωπικά ξερεις πολλους που θα παραιτηθουν γιατι εγω δεν ξερω ουτε εναν,αλλα ξερω πολλους που τρεμουν μηπως τους <<παραιτησουν>>κανεναςδεν θαπαραιτηθει και θα λουφαξουν ολοι και εαν γινει και η αξιολπγιση εκει θα χειτ τους συναχελφους εκπαιδευτικους θα καρφωνει ο ενας τον αλλο
πριν 5 λεπτά το είπε στο δελτίο στη ΝΕΤ ότι ενδεχόμενη αύξηση δεν θα εφαρμοστεί φέτος αλλά ίσως του χρόνου-συνεπώς είναι έγκυρο.
Ούτε του χρόνου θα εφαρμοστεί, αν είμαστε όλοι οι εκπαιδευτικοί ενωμένοι και αποφασισμένοι. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ - ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ.