0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια οσοι εχουν θεμελιωσει δικαιωμα ηδη, δεν θιγονται. ειτε βγουν σημερα ειτε σε 5χρονια θα συνταξιοδοτηθουν με ο,τι ισχυει σημερα (οχι με το νεο νομο δηλ). το ακουσα δια στοματος λοβερδου στο δελτιο του μεγκα. οσι δεν εχουν θεμελιωσει δυστυχως θιγονται...και προφανως, ο,τι ισχυσει για ολους τους εργαζομενους θα ισχυσει και για τους εκπαιδευτικους(αυξανονται και πληθυνονται τα τοπικ με καταστροφολογικους τιτλους στο φορουμ...)
Δώστε σχετικό link τουλάχιστον για το νομοσχέδιο... ειδάλλως, απλά σπέρνετε φημολογία
Παράθεση από: AlexandeR στις Μαΐου 27, 2010, 03:48:28 pmΔώστε σχετικό link τουλάχιστον για το νομοσχέδιο... ειδάλλως, απλά σπέρνετε φημολογία Δυστυχώς όπως είπα δεν έχω το κέιμενο του νομοσχεδίου. Έδωσα link μέσω του nomotelia.gr αλλά και για το μνημόνιο.Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου!
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 27, 2010, 03:51:30 pmΠαράθεση από: AlexandeR στις Μαΐου 27, 2010, 03:48:28 pmΔώστε σχετικό link τουλάχιστον για το νομοσχέδιο... ειδάλλως, απλά σπέρνετε φημολογία Δυστυχώς όπως είπα δεν έχω το κέιμενο του νομοσχεδίου. Έδωσα link μέσω του nomotelia.gr αλλά και για το μνημόνιο.Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου!Ωραία... κάνε έστω copy-paste από το site που έχεις πρόσβαση, τουλάχιστον τα "επίμαχα" άρθρα, στα οποία αναφέρεσαι.
Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε δεν υπαρχει νεος ΑΣΕΠ για τα επομενα 10-15 χρονια ?
Λυπάμαι, αλλά το Μνημόνιο Συνεννόησης που παραθέτεις δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με την εφαρμογή του πέναλτι του 6% στις συντάξεις από τον Ιούνιο του 2010...Φυσικά, δεν θα μπορούσε κανείς να αποκλείσει ότι θα γίνει κάτι τέτοιο άμεσα, αλλά ας το δούμε πρώτα γραμμένο και μετά ας πιστέψουμε τι μας λένε "γνωστοί, συγγενείς, δικηγόροι..." κλπ.