Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε κάντε το τώρα που είναι νωρίς. Εγώ ήδη το πρωί πήγα στην εφορία και πήρα τον κλεδάριθμο και ενεργοποίησα το λογαριασμό μου.Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Πουθενά δεν λέει στο apografi.gov.gr πως μπορώ τώρα να διαγράψω μία από τις 2 απογραφές που είχα κάνει το καλοκαίρι!!!
Παράθεση από: sensible στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 05:51:29 pmΟπότε κάντε το τώρα που είναι νωρίς. Εγώ ήδη το πρωί πήγα στην εφορία και πήρα τον κλεδάριθμο και ενεργοποίησα το λογαριασμό μου.Το θέμα είναι ότι τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Πουθενά δεν λέει στο apografi.gov.gr πως μπορώ τώρα να διαγράψω μία από τις 2 απογραφές που είχα κάνει το καλοκαίρι!!!περιμενουμε να μας ειδοποιησει η εφορια ή παμε ετσι ? μετα απο ποσες μερες πηγες αφου εκανες την αιτηση ?
Αν έχω καταλάβει καλά, αυτή η διαδικασία με το taxisnet είναι μόνο για όσους θέλουν να τροποποιήσουν τα στοιχεία της απογραφής τους; Γιατί λέει τότε ότι όλοι όσοι μισθοδοτούνται από το Ελληνικό δημόσιο πρέπει να πάρουν τον κωδικό για το taxisnet? όλοι θα τροποποιήσουμε τα στοιχεία μας;
Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 18, 2010, 04:58:29 pmΑν έχω καταλάβει καλά, αυτή η διαδικασία με το taxisnet είναι μόνο για όσους θέλουν να τροποποιήσουν τα στοιχεία της απογραφής τους; Γιατί λέει τότε ότι όλοι όσοι μισθοδοτούνται από το Ελληνικό δημόσιο πρέπει να πάρουν τον κωδικό για το taxisnet? όλοι θα τροποποιήσουμε τα στοιχεία μας;Ίσως μελλοντικά να χρειαζόμαστε όλοι τους κωδικους αυτούς όχι μόνο για την απογραφή αλλά και για άλλες υπηρεσίες.Υποθέτω , γιατι απο ό,τι φαίνεται πάλι μόνοι μας θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, χωρίς καμια ενημέρωση
Kalimeraki egw neodioristi eimai mallon i diadikasia ginetai apo ta grafeia ki emena mou dwsane ena entypo na sumplirwsw,otan dioristika.