Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα εγώ μπορεί να ρωτήσω κ βλακεία αλλά θα ρωτήσω Κ οι όντες αναπληρωτές κ ωρομίσθιοι θα απογραφούμε;
Εγώ που θα γεννάω στις 20 Ιουλίου και πρέπει να απογραφώ στις 19 θα ζητήσω από το Διευθυντή του σχολείου να με απογράψει ή από το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας;
Παράθεση από: dodop στις Ιουνίου 09, 2010, 10:56:01 amΕγώ που θα γεννάω στις 20 Ιουλίου και πρέπει να απογραφώ στις 19 θα ζητήσω από το Διευθυντή του σχολείου να με απογράψει ή από το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας;Από τη Διεύθυνση γιατί ο διευθυντής του σχολείου μπορεί να είναι και σε καμιά παραλία... Καλή ελευθερία...
Επίσης από τη στιγμή που θα είμαστε απολυμένοι και κανείς δεν ξέρει αν θα επαναπροσληφθεί, με ποιά λογική πρέπει να απογραφούμε; Μήπως δεν αφορά εμάς, αλλά άλλους συμβασιούχους;
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 09, 2010, 09:27:05 amΤώρα εγώ μπορεί να ρωτήσω κ βλακεία αλλά θα ρωτήσω Κ οι όντες αναπληρωτές κ ωρομίσθιοι θα απογραφούμε; Με πρόλαβα, βλακεία είπα Αναφέρεται ξεκάθαρα:"1.8. το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,καθώς και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί. Το πάσης φύσεωςδιδακτικό και βοηθητικό διδακτικό προσωπικό των Ανωτάτων ΕκπαιδευτικώνΙδρυμάτων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και το πάσηςφύσεως διδακτικό προσωπικό των Σχολών του δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ."