0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ωράριο για καθηγητές είναι 21 ώρες...και σκέφτομαι ότι την συμφέρει να μην προσλάβει με οργανικές αλλά με αναπληρωτές(όσο οξύμωρο και αν ακούγεται) τουλάχιστον για τον δικό μου τομέα(ΠΕ32)
...να παρέχονται σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές εμπειρίες μάθησης που να σχετίζονται με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διαδικασία με οριζόντιο τρόπο που να αφορά όλα τα μαθήματα. Ωστόσο, ως μεταβατικό στάδιο μπορεί να εισαχθεί η Πληροφορική, ως ξεχωριστό γνωστικό αντικείμενο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να δοθεί η ευχέρεια στους μαθητές να εξοικειωθούν με την επιστήμη των υπολογιστών...
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι κανείς από εσάς δεν διάβασε όλο το έγγραφο...Παράθεση ...να παρέχονται σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές εμπειρίες μάθησης που να σχετίζονται με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διαδικασία με οριζόντιο τρόπο που να αφορά όλα τα μαθήματα. Ωστόσο, ως μεταβατικό στάδιο μπορεί να εισαχθεί η Πληροφορική, ως ξεχωριστό γνωστικό αντικείμενο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να δοθεί η ευχέρεια στους μαθητές να εξοικειωθούν με την επιστήμη των υπολογιστών...Η Πληροφορική θα διδάσκεται ως γνωστικό αντικείμενο σε ένα ΜΕΤΑ