0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eργάζομαι σε ιδιωτικο σχολείο μετα απο 13 χρονια σε φροντιστηρια, ιδιαιτερα και ειδικα κεντρα(ως ειδικη παιδαγωγος). Δεν ειχα κανενα μα κανενα μεσο παρα μονο την προυπηρεσια μου τις συστασεις μου και δυο μεταπτυχιακα. Επισης ειμαι αποφοιτη δημοσιου σχολειου. Πιστευω οτι δεν εχω αλλαξει απο τοτε που επαιρνα σβαρνα ολα τα σπιτια για να δουλεψω μεχρι τις 12 τη νυχτα ακομη και Σαββατα Κυριακες και αργιες. Δεν ξερω τι εννοειται σνομπισμος γιατι οι πιο πολλοι δουλευουμε τοσο σκληρα και τοσο περα ωραριου που δεν εχουμε την πολυτελεια να εκφραζουμε και σνομπισμο.Δε ξερω σε ποιο σχολειο απευθυνθηκες αλλα εμεις μεσα στο σχολειο αν εξαιρεσεις καποιες μικρες τριβες λογω δουλειας και πιεσης κατα τ'αλλα ολοι θεωρουμε οτι ειμαστε το ιδιο και ποτε δεν τεθηκε θεμα σνομπισμου.
Έλα βρε παιδιά μην τρελαίνεστε...όλα μια ιδέα είναι...και μάρκετιγκ...Διεκδικήστε τη θέση και θα δείτε πόσο απλό είναι!!!! Μη μασάτε!!! Σωστούς επαγγελματίες θέλουν με μεταδοτικότητα...όλα τα άλλα είναι το περιτύλιγμα....Άλλωστε, επιχειρήσεις είναι!
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 07, 2010, 01:34:46 amΈλα βρε παιδιά μην τρελαίνεστε...όλα μια ιδέα είναι...και μάρκετιγκ...Διεκδικήστε τη θέση και θα δείτε πόσο απλό είναι!!!! Μη μασάτε!!! Σωστούς επαγγελματίες θέλουν με μεταδοτικότητα...όλα τα άλλα είναι το περιτύλιγμα....Άλλωστε, επιχειρήσεις είναι!Mερικές φορές νομίζω ότι τα αισιόδοξα μηνύματα για έναν περίεργο λόγο δεν διαβάζονται καν.....!
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 07, 2010, 11:18:50 amΠαράθεση από: frerar στις Ιουνίου 07, 2010, 01:34:46 amΈλα βρε παιδιά μην τρελαίνεστε...όλα μια ιδέα είναι...και μάρκετιγκ...Διεκδικήστε τη θέση και θα δείτε πόσο απλό είναι!!!! Μη μασάτε!!! Σωστούς επαγγελματίες θέλουν με μεταδοτικότητα...όλα τα άλλα είναι το περιτύλιγμα....Άλλωστε, επιχειρήσεις είναι!Mερικές φορές νομίζω ότι τα αισιόδοξα μηνύματα για έναν περίεργο λόγο δεν διαβάζονται καν.....!Το διαβάσαμε! Εχεις δικιο!
Εγώ γιατί (λαθεμένα; ) θεωρώ το ιδιωτικό ως συνέχεια των ιδιαιτέρων που παρέχει αναγνωρισμένη προϋπηρεσία; Κ γιατί (λαθεμένα; ) θεωρώ τον εαυτό μου σ' αυτό υπάλληλο χειραγωγημένο σε σχέση με το δημόσιο;
απο Σεπτεμβρη που στα δημοσια σχολεια θα αρχισει η αυτοαξιολογηση , οι μεντορες , αργοτερα η αξιολογηση κτλ να δουμε ποιος δεν θα ακολουθει τις αντιληψεις και τις αποψεις των ''αφεντικων του '' (ε συγγνωμη της αφεντρας)