0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eμενα σημερα μου το απερριψαν το αιτημα επειδη τον οκτωβρη του 13 ειχα παρει το τριμηνο βοηθημα(για την προηγουμενη σχολικη σεζον αφου δεν ειχα καταφερει να μπω ταμειο ανεργιας)αρα ξεκινησαν να ''μετρουν''τα ενσημα απο τοτε-τον οκτωβρη του 13...σας το λεω για να μην τρεχετε τζαμπα κ βερεσε
Σήμερα πήγε φίλη μου να κάνει αίτηση για το τρίμηνο βοήθημα, αφού συμπλήρωσε 3 μήνες ανεργίας, και της είπαν ότι έκανε λάθος: έπρεπε να κάνει την αίτηση όταν έβγαλε την κάρτα ανεργίας και σήμερα θα πληρωνόταν (αφού θα είχε συμπληρώσει 3 μήνες ανεργίας). Αντιθέτως, εκείνη σήμερα έκανε την αίτηση και θα πρέπει να περιμένει μέχρι 29/11 και εάν είναι άνεργη μέχρι τότε θα το λάβει τότε.Τελικά αφού συμπληρώνεις το τρίμηνο ανεργίας πηγαίνεις να κάνεις αίτηση ή μόλις βγάζεις την κάρτα ανεργίας;
Απορρίφθηκε και η δική μου αίτηση, γιατί έπαιρνα επίδομα ανεργίας μέχρι και τον Μάρτιο του 2014. (ἐτσι είπε η υπεύθυνη και μάλιστα επιχειρηματολόγησε ότι αφού έπαιρνα ταμείο μέχρι και το Μάρτιο, τα ένσημα μου θα έπρεπε να μετράνε από το Μάρτιο του 2014 και μετά.
Εγώ επειδή δεν συμπλήρωνα τα 60 ένσημα - δούλεψα από Μάρτιο έως Μάιο του 2014- πίστευα ότι δε θα είχα πρόβλημα, καθώς είχα τα περσινά ένσημα του Μαΐου και Ιουνίου του 2013.
Εχω βγαλει καρτα ανεργιας στις 2-9-2014.Την ιδια μερα εκανα και αιτηση για το