*

Αποστολέας Θέμα: Απογραφή αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 31846 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Απογραφή αναπληρωτών
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 24, 2010, 09:55:10 am »
Είναι πολύ απλό θα παίρνεις για πολύ καιρό φανταστικό μισθο... ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:33 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 24, 2010, 09:58:52 am »
Λογικό, αφού θα έχω μια φανταστική δουλειά.. 8)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 14, 2011, 08:46:12 pm »
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ράδιο αρβύλα σχετικά με το αν θα πρέπει να απογραφούμε οι αναπληρωτές τώρα. Κάποιοι συνάδερφοι στην Δ Αθήνας πήρανε αυτή την οδηγία και απογραφήκανε. Μετά απο επικοινωνία που είχα σχετικά με το σύμβουλο και το γραφείο πήρα τις ακόλουθες απαντήσεις:
  • Ο σύμβουλος μου είπε οτι κάτι έχει ακουστεί αλλά δεν ξέρει πολλά και να πάρω τηλ στο γραφείο.
  • Στο γραφείο μου είπαν οτι κάτι πράγματι ακούγεται και πως κάποιοι απογράφηκαν πράγματι τώρα. Αλλά δεν έχουν σαφείς οδηγίες. Το τηλεφώνημα έκλεισε με την εξής φράση απο την υπάλληλο "Ε και δεν απογράφεστε;; Κακό δεν θα κάνει....(!!!!)

Το θέμα είναι όμως οτι πηγαίνοντας να κάνω την απόπειρα να μπω στο σύστημα www.apografi.gov.gr/ap με τους κωδικούς που ζητά δεν τα κατάφερα και έβγαινε το μήνυμα:
Ανεπιτυχής προσπάθεια εισόδου: (Δεν έχετε απογραφεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Διεύθυνση προσωπικού που ανήκετε για να απογραφείτε)

Έχετε κάποια πληροφορία συνάδερφοι; Έχετε ακούσει εσείς κάτι;;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:05:53 am από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 14, 2011, 08:53:11 pm »
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ράδιο αρβύλα σχετικά με το αν θα πρέπει να απογραφούμε οι αναπληρωτές τώρα. Κάποιοι συνάδερφοι στην Δ Αθήνας πήρανε αυτή την οδηγία και απογραφήκανε. Μετά απο επικοινωνία που είχα σχετικά με το σύμβουλο και το γραφείο πήρα τις ακόλουθες απαντήσεις:
  • Ο σύμβουλος μου είπε οτι κάτι έχει ακουστεί αλλά δεν ξέρει πολλά και να πάρω τηλ στο γραφείο.
  • Στο γραφείο μου είπαν οτι κάτι πράγματι ακούγεται και πως κάποιοι απογράφηκαν πράγματι τώρα. Αλλά δεν έχουν σαφείς οδηγίες. Το τηλεφώνημα έκλεισε με την εξής φράση απο την υπάλληλο "Ε και δεν απογράφεστε;; Κακό δεν θα κάνει....(!!!!)

Το θέμα είναι όμως οτι πηγαίνοντας να κάνω την απόπειρα να μπω στο σύστημα www.apografi.gov.gr/ap με τους κωδικούς που ζητά δεν τα κατάφερα και έβγαινε το μήνυμα:
Ανεπιτυχής προσπάθεια εισόδου: (Δεν έχετε απογραφεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Διεύθυνση προσωπικού που ανήκετε για να απογραφείτε)

Έχετε κάποια πληροφορία συνάδερφοι; Έχετε ακούσει εσείς κάτι;;

Με απασχολεί αυτό το θέμα διότι τα χρήματά μου (από περυσινή ωρομισθία)έχουν σταλεί στο ΕΑΠ (Ενιαία Αρχή Πληρωμών) χωρίς εγώ να έχω απογραφεί. Μάλλον δεν θα τα δω αν δεν έχω απογραφεί! Οπότε καλύτερα να απογραφούμε όλοι. Αλλά πως? Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας στην οποία ανήκω φέτος δεν με ειδοποίησε  :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:33 »

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 15, 2011, 12:53:10 pm »
Από την πρωτοβάθμια Δυτ. Θεσσαλονίκης έχουν στείλει στα σχολεία έγγραφο και ζητούν από τους αναπληρωτές να πάνε στην Διεύθυνση και να απογραφούν. Χρειάζεται το εκκαθαριστικό, ΑΜΚΑ, λογαριασμός ΔΕΗ (αν και η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας φαίνεται από το εκκαθαριστικό) και φυσικά ταυτότητα. Πηγαίνοντας εκεί τα φωτοτυπούν και λένε ότι θα επικοινωνήσουν σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 15, 2011, 01:07:11 pm »
Πάντως εδώ Αθήνα όσοι κατάφεραν να απογραφούν απογράφηκαν μόνοι τους μέσω Internet. Είδα πως για να μπεις στο σύστημα της απογραφής μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο. Να κάνεις εγγραφή στο TAXIS NET και να μπεις με τους κωδικούς αυτούς και να απογραφείς. Για να αποκτήσεις κωδικούς TAXIS NET μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική εγγραφή στο site      https://www1.gsis.gr/registration/registration-flow.htm?_flowExecutionKey=_c5DA0EEF0-F7C2-656D-0945-6A3C78477090_k6D2077CD-0CFD-5D79-0653-3088F610AF04. Το μόνο "πρόβλημα" είναι οτι για να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου πρέπει να περάσεις μετά απο μια οποιαδήποτε εφορία. Ίσως αυτό να βολεύει κάποιους απο το να πάνε στη Διεύθυνση. Δεν ξέρω θα δούμε....Ότι μαθαίνουμε ας το λέμε εδω.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 15, 2011, 01:10:33 pm »
Πάντως η αθμια Δυτ. Θεσσαλονίκης 12 και 13 Μαίου μου κατέθεσε 2 μήνες, εχθές το είδα. Μιλάω για πληρωμή από εσπα και β ξένη γλώσσα. Και δε μας ζήτησαν τίποτα. Λέτε να μας ζητήσουν; Πάντως το έχω τόσο σίγουρο ότι πολλοί από εμάς του χρόνου δε θα είμαστε ούτε αμω που το βρίσκω ανούσιο.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 16, 2011, 10:30:27 am »
προσωπικά δεν έχω ιδέα για την απογραφή!
δε μας έχει ενημερώσει σχετικά ούτε ο δ/ντής ούτε η δευτεροβάθμια!
τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 16, 2011, 02:00:15 pm »
Ούτε κι εμείς που υπαγόμαστε στο γ' γραφείο της
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος vivi ΠΕ06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 16, 2011, 05:49:15 pm »
Εμενα ο διευθυντης του σχολειου μου ρωτησε στη διευθυνση και του ειπαν οτι η απογραφη δεν ισχυει για τους αναπληρωτες ΕΣΠΑ.Εχετε ακουσει κατι διαφορετικο?

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 16, 2011, 05:59:29 pm »
σε μας στη δευτεροβαθμια ξανθης ηρθε πριν λιγο καιρο ενα χαρτι στο σχολειο που ελεγε οτι ο διευθυντης πρεπει να στειελι αφμ και ονοματεπωνυμο νεοδιοριστων και ανπληρωτων που δεν εχουν απογραφει κατα την πρωτη φαση. μετα απο αυτο τιποτα.ομως οταν παρουσιαστηκαμε στη διευθυνση ειχαν κρατησει ολα μας τα στοιχεια.στο site της απογραφης παντως δεν μπορουμε να μπουμε μονοι μας και του κωδικους του ταχις νετ δεν τους πηραν ολοι αφου ακομη και φετος οι φορολογικες γινονται και χειρογραφα.μην ανησυχειτε όταν είναι να γινει κατι θα ερθουν εγγραφα στα σχολεια οπως και περυσι με τους μονιμους

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 16, 2011, 06:22:11 pm »
τι είδους απογραφή ειναι αυτη? εχει ερθει σχετική εγκυκλιος?
τι αφορά?
γιατί χρειάζεται να απογραφούμε?
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 16, 2011, 07:43:49 pm »
Οι "Διευθυντές Προσωπικού" (στην περίπτωσή μας οι Προϊστάμενοι Γραφείων ή οι Διευθυντές Εκπαίδευσης) έχουν λάβει e-mail με οδηγίες για τα επόμενα βήματα της απογραφής.
Έτσι λοιπόν καλούνται (στην ιστοσελίδα http://apografi.gov.gr/hr):
1. Να εντάξουν στον φορέα (ας πούμε στο 3ο Γραφείο Δ.Ε....) τους εκπαιδευτικούς που έχουν απογραφεί το καλοκαίρι (εκείνη η απογραφή ήταν απλά ως δημόσιος υπάλληλος, τώρα μπαίνεις σε συγκεκριμένο φορέα).
2. Να προχωρήσουν στην απογραφή και ένταξη στον φορέα όσων δεν το έκαναν το καλοκαίρι (νεοδιόριστοι, λόγω κωλύματος, όσων ... ξέχασαν, κ.λ.π.).
Μπορείτε να δείτε εάν έχετε ενταχθεί σε φορέα στην ιστοσελίδα: http://apografi.gov.gr/ap
Υπάρχουν οδηγίες για εισαγωγή στην εφαρμογή και για όσους δεν έχουν κωδικούς από το TAXISNET.
Εγκύκλιος δεν έχει φτάσει στα σχολεία αφού δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από τους εκπαιδευτικούς.
Οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης (δηλαδή μεταξύ μας κάποιοι υπάλληλοι) θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει σύνδεση των πληρωμών των τακτικών αποδοχών μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμής και της παραπάνω απογραφής. Εκτιμώ όμως ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Και όπως πάντα: στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις!

Αποσυνδεδεμένος soron80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 16, 2011, 07:48:25 pm »
Με πρόλαβες...
ήρθε email πριν ενα μήνα περίπου στους εκκαθαριστές να εντάξουν αυτούς που μισθοδοτούν στο σύστημα της απογραφής και να προσθέσουν τους νεοδιόριστους για να έχουν και αυτοί δυνατότητα εγγραφής...

επίσης ήρθε μήνυμα στους Πληροφορικούς να μπουν στο σύστημα της απογραφής και να δοκιμάσουν το σύστημα..

γενικά το σύστημα είναι ακόμα ασταθές..

εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για τους αναπληρωτές!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)