0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι βεβαιώσεις για χρήση Η/Υ που εξέδωσε το ΥΠΕΠΘ σε πρόγραμμα ΔΙΑ
ακριβώς το ίδιο θέμα θα ρώταγα κι εγώ. Εγκυρες είναι, το ΑΣΕΠ δεν τις αναφέρει. Μάλλον πάμε για ένσταση.
Η λογική λέει οτι εφόσον εκδίδονται απο το ΥΠΕΠΘ απο δικό του μάλιστα ΔΙΑ
Συμφωνούμε. Τι προτείνεις να κάνουμε πριν ή παράλληλα με την ένσταση στον ΑΣΕΠ;
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε πρίν, ίσως μια επαφή με το ΑΣΕΠ για επισήμανση αυτού του θέματος, γιατί δεν περιλαμβάνει αυτές τις βεβαιώσεις ή αν εννοεί να τις βάλουμε στην ενότητα "ΑΛΛΟ" και τότε θα τις αναγνωρίσει. Πάντως άν δεν γίνουν δεκτές, σίγουρα ένσταση με το αιτιολογικό ότι τις εκδίδει δημόσιος φορέας για πρόγραμμα Δια
Δε θυμάμαι να είδα επιλογή "άλλο". Ούτε επαφίεμαι στο "αυτονόητο" υπαλλήλων ή οργανισμών. Περιχαρής συνάδελφος μου είπε "τα προσόντα σας θέλουν επικαιροποίηση" και ας ήμουν ανάμεσα στους πρώτους που χειριζόμουν ηλεκτρονικό υπολογιστή κι ας έχω δική μου ψηφιακή πλατφόρμα...Προσωπικά θα στείλω αίτημα στον ΑΣΕΠ.
εκεί που λέει ΦΟΡΈΑΣ ΠΟΥ ΕΞΈΔΩΣΕ την πιστοποίηση, ανοίγει ένα παράθυρο με πρώτη επιλογή το ECDL και ακολουθούν και άλλοι φορείς, στο τέλος της λίστας έχει την επιλογή ΆΛΛΟ. Εκεί εγώ έγραψα ΥΠ.Π.Ε.Θ. Γενική Γραμματεία Δια
ΚΠ σε άφησαν να το κάνεις ο ίδιος; Εγώ δυστυχώς έπεσα σε ανίδεη συνάδελφο και όταν είδε ότι δεν είναι ecdl αρνήθηκε να μου το περάσει. Μου είπε και κάτι γραφικά να πάρω πίσω τη βεβαίωση, αλλά ευγενικά και επίμονα της είπα θα τα κρατήσετε γιατί έτσι πρέπει και θα κάνω ένσταση.
το ECDL και το Cambridge θεωρούνται ισότιμα;