0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την εμπειρία σας τι πιστεύετε;;;;Πόσοι θα είναι περίπου οι φιλόλογοι από αυτούς τους 600;;;;
ο αριθμός 600 ακούγεται καλός πάντως!τι λέτε;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:14:50 amο αριθμός 600 ακούγεται καλός πάντως!τι λέτε;Καλός ακούγεται .... αλλά σαν να έρχεται από μακριά...
Παράθεση από: isovitis στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:18:42 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:14:50 amο αριθμός 600 ακούγεται καλός πάντως!τι λέτε;Καλός ακούγεται .... αλλά σαν να έρχεται από μακριά... αναφέρεσαι στη μέρα ανακοίνωσης;;κι εμένα με μπερδεύει το μήνυμα του esos!
πέρυσι πάντως στην α φάση δευτεροβάθμιας σύνολο ήταν 518. και μιλάω και όλες τις ειδικότητες. ελπίζω οι φιλόλογοι να είναι όσοι και πέρυσι και μόνο αναπληρωτες πλήρους ωραρίου.....
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:20:05 amΠαράθεση από: isovitis στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:18:42 amΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:14:50 amο αριθμός 600 ακούγεται καλός πάντως!τι λέτε;Καλός ακούγεται .... αλλά σαν να έρχεται από μακριά... αναφέρεσαι στη μέρα ανακοίνωσης;;κι εμένα με μπερδεύει το μήνυμα του esos!Ναι για τη μέρα ανακοίνωσης.. Αλλά ας πούμε πως ανήκω στους απαισιόδοξους......
Στη Γραμματεία της Διευθυνσης ειδικής που πήρα τώρα πάντως, μου είπε "μέχρι τη Δευτέρα μάλλον" και όταν πήγα να συνεχίσω για τον αριθμό με διέκοψε λέγοντας δεν ξέρουμε τίποτα.Δεν τη συμπάθησα αυτή θέλω να μιλήσω με την κοπελίτσα πιυ πετύχαινα τις προηγούμενες φορές και ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετηκότατη.Αλλά μάλλον τώρα θα την έχωσαν στο τρέξιμο για να σηκώνουν τα τηλέφωνα οι κουρασμένοι.. Α, στο 2ο τηλ της γραμματείας δε μπορώ να πιάσω γραμμή.Για να ξέρουμε κ τί μας γίνεται εγώ πήρα στο 210-3442195 και το άλλο που δε μπορώ να πιάσω είναι το 3443626.
ελπίζω η αννούλα να υπέγραψε χθες την απόφαση των προσλήψεων, γιατί λογικά τώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σε μια αποθήκη...
Παράθεση από: brad στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:36:01 amελπίζω η αννούλα να υπέγραψε χθες την απόφαση των προσλήψεων, γιατί λογικά τώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σε μια αποθήκη...ναι...σε...αποθήκη...
τα τηλ τα βρήκα στο καινούριο site του υπουργείου, εχει τηλ.καταλογο κ εχει τηλ για την ειδικη.όσο για το esos δεν του χω κ ιδιαιτερη εμπιστοσυνη, αν κ πολύ θα το θελα..Πιστεύω ότι κόσμο θέλουν να κραταν στη σελίδα όλη μέρα. Τί να πω μακάρι..Εγώ πάντως σε αυτή στο υπουργείο είπα ότι δεν έχω ιντερνετ σπίτι κ θα πρέπει να ξέρω πότε να περιμένω, ίσως γι αυτό είπε "μέχρι" Δευτέρα.Δεν ξέρω πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν την άκουγα από τις φωνές εκεί μέσα, πρέπει να γίνεται χαμός όντως..