0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμένουμε με αγωνία την απάντηση , θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πιστεύω
Δάγκωσε ..τα χέρια σου nero.Ακόμα κι εγώ που είμαι απαισιόδοξη τέτοιο σενάριο το έχω απορρίψει από τις παραγωγές μου Από τη στιγμή που ξεκίνησαν το σύστημα προσλήψεων μόνο με ΑΚΩ έτσι πιστεύω θα γίνει για όλους τους κλάδους. Αργότερα βλέπουμε..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:31:37 pmΔάγκωσε ..τα χέρια σου nero.Ακόμα κι εγώ που είμαι απαισιόδοξη τέτοιο σενάριο το έχω απορρίψει από τις παραγωγές μου Από τη στιγμή που ξεκίνησαν το σύστημα προσλήψεων μόνο με ΑΚΩ έτσι πιστεύω θα γίνει για όλους τους κλάδους. Αργότερα βλέπουμε..τα δαγκωσα ηδη..
παιδια και γω επιασα γραμμη πριν λιγο....ΔΕΥΤΕΡΑ ...και το χειρότερο ΑΠΟ Δευτερα!!!!!
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:43:28 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:31:37 pmΔάγκωσε ..τα χέρια σου nero.Ακόμα κι εγώ που είμαι απαισιόδοξη τέτοιο σενάριο το έχω απορρίψει από τις παραγωγές μου Από τη στιγμή που ξεκίνησαν το σύστημα προσλήψεων μόνο με ΑΚΩ έτσι πιστεύω θα γίνει για όλους τους κλάδους. Αργότερα βλέπουμε..τα δαγκωσα ηδη..και γράφεις ακόμη;;χα χα χα καλό ε;;;;;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:44:46 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:43:28 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:31:37 pmΔάγκωσε ..τα χέρια σου nero.Ακόμα κι εγώ που είμαι απαισιόδοξη τέτοιο σενάριο το έχω απορρίψει από τις παραγωγές μου Από τη στιγμή που ξεκίνησαν το σύστημα προσλήψεων μόνο με ΑΚΩ έτσι πιστεύω θα γίνει για όλους τους κλάδους. Αργότερα βλέπουμε..τα δαγκωσα ηδη..και γράφεις ακόμη;;χα χα χα καλό ε;;;;;;; τα δάγκωσε είπε όχι τα ξερίζωσε Άντε περαστικά μας ωραίο Σ/Κ θα περάσουμε, και τελικά δε θα γλυτώσουμε και το τρέξιμο της επόμενης ημέρας..
Στο 3443626 μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να μου πει αν λειτουργεί; Ούτε χτυπάει ούτε δείχνει ότι μιλάει.Είναι και αυτό από τη Διεύθυνση ειδικής και θέλω να δω αν το σηκώσει άλλος υπάλληλος τι θα πει.Κόμπος το στομάχι γυρνάνε όλα..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:46:14 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:44:46 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:43:28 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:31:37 pmΔάγκωσε ..τα χέρια σου nero.Ακόμα κι εγώ που είμαι απαισιόδοξη τέτοιο σενάριο το έχω απορρίψει από τις παραγωγές μου Από τη στιγμή που ξεκίνησαν το σύστημα προσλήψεων μόνο με ΑΚΩ έτσι πιστεύω θα γίνει για όλους τους κλάδους. Αργότερα βλέπουμε..τα δαγκωσα ηδη..και γράφεις ακόμη;;χα χα χα καλό ε;;;;;;; τα δάγκωσε είπε όχι τα ξερίζωσε Άντε περαστικά μας ωραίο Σ/Κ θα περάσουμε, και τελικά δε θα γλυτώσουμε και το τρέξιμο της επόμενης ημέρας..χαχαχαχα αφησα 1-2 για να δω τους πινακες!!παντως εγω το esos το εμπιστευομαι πιο πολυ απο τις τηλεφωνικες απαντησεις.......θα δειξει