0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως του το'πα... μακάρι να είχαμε και στη Δευτεροβάθμια το ίδιο δραστήριους και φιλότιμους αιρετούς εκπροσώπους ("και όχι "βραδυφλεγείς" σαν τους δικούς μας", ήθελα να προσθέσω, αλλά κρατήθηκα...)... καλή Δευτέρα λοιπόν... εύχομαι τουλάχιστον να τους κόψει στο Υπουργείο και να ζητήσουν να παρουσιαστούμε ως Παρασκευή... σκέψου να με στείλουν Χανιά (που τα έχω βάλει και ψηλά) από Θεσσαλονίκη... βοήθεια!!!
όχι απλά στα τάρταρα mitsy μου... στο ναδήρ του χάους, εάν αυτό υπάρχει... θυμάμαι που όταν μπήκα (με δέσμες) στο Πανεπιστήμιο, το Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης ήταν 700 μόρια κάτω από τη Φιλοσοφική (Φιλολογία ΑΠΘ)... Και μου'λεγε η μάνα μου "γίνε δάσκαλος σαν εμένα, μια χαρά είμαστε.." εγώ το στραβό μου... άλλες εποχές... χαχαχχαχαχα
είθε... "ιστορικό μέλος", εγώ ο νέος αποχωρώ... ραντεβού τη Δευτέρα...ίσως να συναντηθούμε σε κάποια Δευτεροβάθμια και να γελάσουμε μαζί με όσους θα φωνάζουν για το στρίμωγμα και την τήρηση της σειράς στις ουρές... να έχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο... καλή συνέχεια σε όλους και καλά μας αποτελέσματα...cheers...
χαχα...αστα να πανε..6 ατομα μειναμε μονο!!!Οι υπολοιποι μαλλον γυμναζουν αλλιως τα ματακια τους...Μην ανησυχεις.....το βραδυ κυριακής..το αργοτερο δευτερα πρωι θα ειμσαστε πάλι όλοι μαζεμενοι....))
οι υπόλοιποι που πήγατε;;;όλοι για τσίπουρα,ρακές,ούζα και αργότερα ουίσκι;εσύ, tttzzz, τους παρασύρεις όλους! να το ξέρεις! δε θα βρεθούμε στην ίδια διεύθυνση.....θα δεις......
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 06:58:12 pmοι υπόλοιποι που πήγατε;;;όλοι για τσίπουρα,ρακές,ούζα και αργότερα ουίσκι;εσύ, tttzzz, τους παρασύρεις όλους! να το ξέρεις! δε θα βρεθούμε στην ίδια διεύθυνση.....θα δεις...... αφησαμε ομως αξιο φρουρο!! τελικα οπως το ειχαμε υποπτευτει ,παρασκευη πρωτοβαθμια δευτερα δευτεροβαθμια!