*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 548749 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #1792 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:27:49 pm »
Παιδιά καλησπέρα και από μένα!!!
Θέλω να σας ρωτήσω το εξής:Όταν καλέσουν κάποιον για αναπληρωτή για πρώτη φορά ποιές είναι οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει;;
Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο.
το τι χαρτιά χρειάζεται να έχουμε μαζί μας για την β'βάθμια που θα μας καλέσουν θα μας καθοδηγήσουν τηλεφωνικά;;
Επίσης, αν υποθέσουμε ότι η περιοχή που μας καλούν είναι μακρινή από τη μόνιμη κατοικία μας και χρειαστεί αεροπλάνο για να πάμε, τι κάνουμε;;;;προλαβαίνουμε να πακετάρουμε ό,τι μας χρειάζεται στο χρονικό διάστημα που μας δίνουν;;ή αίρνουμε τα βασικά και το πρώτο σαβ/κο επιστρέφουμε να πακετάρουμε;;
Κάποιος που έχει κάνει αναπληρωτής ας μου δώσει κάποιες πληροφορίες...

Για τα δικαιολογητικά, μπορείς να κοιτάξεις της Α/θμιας εδώ http://www.doe.gr/2010/dikan2010.pdf
Μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις στο τηλ και τη Δευτεροβάθμια στην οποία θα παρουσιαστείς, θα σε εξυπηρετήσουν.
Από τη στιγμή που ανακοινώνεται η πρόσληψή σου, δίνουν συνήθως τις 2 επόμενες εργάσιμες για να παρουσιαστείς αλλά καλύτερα είναι να πας αμέσως την επόμενη ημέρα για να μη χάσεις προϋπηρεσία.Το τί θα πάρεις μαζί σου..ο Θεός βοηθός  :P
Υπάρχουν περιπτώσεις Διευθύνσεων που αν τους πεις ότι είσαι από μακριά και δεν προλάβαινες να παρουσιαστείς την πρώτη μέρα, σου περνάν στο πρακτικό ότι παρουσιάστηκες την πρώτη για να μη χάσεις την προϋπηρεσία.

Καλή τύχη..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1793 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:28:34 pm »
Α δηλαδη δικαιούμαστε κάποια άδεια για να επιστρέψουμε και να πακετάρουμε κάποια πράγματά μας...
Αυτό είναι καλό!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Παιδιά εύχομαι καλή τύχη για αύριο και μακάρι να καλέσει όσους πιο πολλούς γίνεται!!!

Αποσυνδεδεμένος chryssa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1794 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:29:09 pm »
Να προσθέσω και άλλη μία ερώτηση "πρωτάρη"; Οι μισθοί της ΕΑ πού κυμαίνονται; Διαφέρουν από της γενικής; Υπάρχει κάπου κάποιο αναρτημένο σχετικό αρχείο;

Καλή δύναμη σε όλους για αύριο!!  :)

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1795 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:31:06 pm »
Παιδιά καλησπέρα και από μένα!!!
Θέλω να σας ρωτήσω το εξής:Όταν καλέσουν κάποιον για αναπληρωτή για πρώτη φορά ποιές είναι οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει;;
Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο.
το τι χαρτιά χρειάζεται να έχουμε μαζί μας για την β'βάθμια που θα μας καλέσουν θα μας καθοδηγήσουν τηλεφωνικά;;
Επίσης, αν υποθέσουμε ότι η περιοχή που μας καλούν είναι μακρινή από τη μόνιμη κατοικία μας και χρειαστεί αεροπλάνο για να πάμε, τι κάνουμε;;;;προλαβαίνουμε να πακετάρουμε ό,τι μας χρειάζεται στο χρονικό διάστημα που μας δίνουν;;ή αίρνουμε τα βασικά και το πρώτο σαβ/κο επιστρέφουμε να πακετάρουμε;;
Κάποιος που έχει κάνει αναπληρωτής ας μου δώσει κάποιες πληροφορίες...

Για τα δικαιολογητικά, μπορείς να κοιτάξεις της Α/θμιας εδώ http://www.doe.gr/2010/dikan2010.pdf
Μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις στο τηλ και τη Δευτεροβάθμια στην οποία θα παρουσιαστείς, θα σε εξυπηρετήσουν.
Από τη στιγμή που ανακοινώνεται η πρόσληψή σου, δίνουν συνήθως τις 2 επόμενες εργάσιμες για να παρουσιαστείς αλλά καλύτερα είναι να πας αμέσως την επόμενη ημέρα για να μη χάσεις προϋπηρεσία.Το τί θα πάρεις μαζί σου..ο Θεός βοηθός  :P
Υπάρχουν περιπτώσεις Διευθύνσεων που αν τους πεις ότι είσαι από μακριά και δεν προλάβαινες να παρουσιαστείς την πρώτη μέρα, σου περνάν στο πρακτικό ότι παρουσιάστηκες την πρώτη για να μη χάσεις την προϋπηρεσία.

Καλή τύχη..
Ευχαριστώ και εσένα και την απάντησή...Αν και φέτος δεν έχω ελπίδες από ότι βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Είμαι από

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1796 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:31:26 pm »
τωρα κάνουν τισ προσλήψεις μόνο για τα ειδικά σχολεία ή και για τα ΚΕΔΔΥ? γιατί στην αίτηση που συμπληρώσαμε ήταν και τα ΚΕΔΔΥ και το πρόγραμμα για την ειδική αγωγή.

ξέχνα τα ΚΕΔΔΥ δε θυμάμαι να έγιναι ποτέ προσλήψεις, τα καλύπτουν μόνο με αποσπάσεις.Εκτός αν φέτος αλλάξει κάτι αλλά χλωμό..

nikonana δικαιούσαι 10 μέρες το χρόνο, ΑΝ σου τις εγκρίνουν. Το αν θα σου δώσει άγραφη χαριστική άδεια καμιά μέρα ο διευθυντής από το σχολείο σου είναι άλλο θέμα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο δεν είναι ο κανόνας.

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1797 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:32:32 pm »
Να προσθέσω και άλλη μία ερώτηση "πρωτάρη"; Οι μισθοί της ΕΑ πού κυμαίνονται; Διαφέρουν από της γενικής; Υπάρχει κάπου κάποιο αναρτημένο σχετικό αρχείο;

διαφέρουν προς τα πάνω...γιατί προστίθεται το επιδομα μεταπτυχιακού και το επίδομα ειδικής αγωγής

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1798 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:32:54 pm »

+ 195 ε το επίδομα της ειδικής αγωγής

αν έχεις μεταπτυχιακό +45

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1799 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:33:36 pm »
τωρα κάνουν τισ προσλήψεις μόνο για τα ειδικά σχολεία ή και για τα ΚΕΔΔΥ? γιατί στην αίτηση που συμπληρώσαμε ήταν και τα ΚΕΔΔΥ και το πρόγραμμα για την ειδική αγωγή.

ξέχνα τα ΚΕΔΔΥ δε θυμάμαι να έγιναι ποτέ προσλήψεις, τα καλύπτουν μόνο με αποσπάσεις.Εκτός αν φέτος αλλάξει κάτι αλλά χλωμό..

κρίμα αν είναι έτσι  :'( σ'ευχαριστώ πάντως!

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1800 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:34:03 pm »
αυτό το δελτίο υγείας τι είναι;;;

Αποσυνδεδεμένος chryssa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1801 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:35:58 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις tttzzz και spitha!  :)

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1802 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:36:27 pm »
αυτό το δελτίο υγείας τι είναι;;;

πιστοποιητικό υγείας απο πρωτοβάθμια υγειονομική υπηρεσία της περιοχής σου. λεπτομέρειες δεν γνωρίζω αλλά απο τα λίγα που έχω διαβάσει, κάθε περιοχή ζητά τα δικά της δικαιολογητικά! ξεκινάμε με τα σίγουρα (που λέει ο λόγος) την ακτινογραφία θώρακος και τις 2 φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1803 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:39:32 pm »
οκ το ξερω απλως η λεξη δελτιο με μπερδεψε...
εγω πιθανον παω για β΄φαση οποτε ειμαι καπως πιο ηρεμη..(λεμε τωρα)...

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1804 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:39:56 pm »

nikonana δικαιούσαι 10 μέρες το χρόνο, ΑΝ σου τις εγκρίνουν. Το αν θα σου δώσει άγραφη χαριστική άδεια καμιά μέρα ο διευθυντής από το σχολείο σου είναι άλλο θέμα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο δεν είναι ο κανόνας.
η tttzzz εχει δικιο  ρωτησα τηλεφωνικα κι εγω,περυσι δεν πηραν κανενα αναπληρωτη σε ΚΕΔΔΥ ,για φετος μου ειπαν δεν ξερουν αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση!

Αποσυνδεδεμένος ealevrid

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ Ο2.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1805 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:41:14 pm »
εγω τυχαια που βρεθηκα σε ΚΕΔΔΥ μου ειπαν οτι χρειαζονται φιλολογους και δεν τους στελνουν...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182660
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)