0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: skieswanderer στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:18:45 pmκατερίνα, εσένα δε σου είπε πως αυτό που μένει είναι να σταλούν στην εταιρεία που τα ανεβάζει και πως από αυτούς έχει τελειώσει η δουλειά??? δεν έχουν τελειώσει την επεξεργασία? θα τρελαθούμε τελείως??Μου ειπε ότι δεν τα έχει βγαλει ακόμα το σύστημα,μόλις βγουν θα τα στείλουν, Τώρα αν θα τα ανεβάσουν αυτοί σήμερα δεν ξέρει....Της είπα δηλαδή δεν ξερεις πότε θα φύγεις;Μου είπε έ... έχω ακόμα...
κατερίνα, εσένα δε σου είπε πως αυτό που μένει είναι να σταλούν στην εταιρεία που τα ανεβάζει και πως από αυτούς έχει τελειώσει η δουλειά??? δεν έχουν τελειώσει την επεξεργασία? θα τρελαθούμε τελείως??
Παράθεση από: pe20katerina στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:23:29 pmΠαράθεση από: skieswanderer στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:18:45 pmκατερίνα, εσένα δε σου είπε πως αυτό που μένει είναι να σταλούν στην εταιρεία που τα ανεβάζει και πως από αυτούς έχει τελειώσει η δουλειά??? δεν έχουν τελειώσει την επεξεργασία? θα τρελαθούμε τελείως??Μου ειπε ότι δεν τα έχει βγαλει ακόμα το σύστημα,μόλις βγουν θα τα στείλουν, Τώρα αν θα τα ανεβάσουν αυτοί σήμερα δεν ξέρει....Της είπα δηλαδή δεν ξερεις πότε θα φύγεις;Μου είπε έ... έχω ακόμα...ίδιο πράμα μας είπε με άλλα λόγια η γυναίκα... οκ... εγώ καταλαβαίνω πως σε καμιά ώρα θα τα ξέρουμε... ή τουλάχιστον έτσι εύχομαι...
Αν είναι να βγουν σίγουρα σήμερα, εγώ περιμένω και μια και δύο ώρες.Αλλά όχι αυτό το πράγμα να μην ξέρουμε στο τέλος της μέρας τί θα γίνει..Θα μας αρρωστήσουν..κι άλλο
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:32:57 pmΑν είναι να βγουν σίγουρα σήμερα, εγώ περιμένω και μια και δύο ώρες.Αλλά όχι αυτό το πράγμα να μην ξέρουμε στο τέλος της μέρας τί θα γίνει..Θα μας αρρωστήσουν..κι άλλοναι ρε παιδί μου έλεος!!!!!ας μας έλεγαν από το πρωί δε βγαίνουν!!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:33:53 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:32:57 pmΑν είναι να βγουν σίγουρα σήμερα, εγώ περιμένω και μια και δύο ώρες.Αλλά όχι αυτό το πράγμα να μην ξέρουμε στο τέλος της μέρας τί θα γίνει..Θα μας αρρωστήσουν..κι άλλοναι ρε παιδί μου έλεος!!!!!ας μας έλεγαν από το πρωί δε βγαίνουν!!!!!πάντως στις 15.30 δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα να βάζουν τα κενά, δεν ήξεραν ακόμα πόσους πληροφορικούς θα ζητήσουν...
Μάλλον...