0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Markazone στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:01:57 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:49:21 pmΕδώ που φτάσαμε το όχι άρχισε να μας πλησιάζει απειλητικά..Και έχουν και δικαιολογία ότι δεν τα ανέβασε τέτοια ώρα η εταιρεία..Ποιά εταιρεία;
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:49:21 pmΕδώ που φτάσαμε το όχι άρχισε να μας πλησιάζει απειλητικά..Και έχουν και δικαιολογία ότι δεν τα ανέβασε τέτοια ώρα η εταιρεία..Ποιά εταιρεία;
Εδώ που φτάσαμε το όχι άρχισε να μας πλησιάζει απειλητικά..Και έχουν και δικαιολογία ότι δεν τα ανέβασε τέτοια ώρα η εταιρεία..
Αυτό είναι που λένε...Αυτούς νύχτα τους πήρανε!
κατεβασαν το τηλ
Παράθεση από: ouf στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:01:02 pmαει σιχτιρ κλεινουν τα ματια μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..................ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ο καθένας με τον πόνο του! [/quoΩΧ επιθεση ;;;;;;; γιατι;;;;;;;;; καληνυχτα
αει σιχτιρ κλεινουν τα ματια μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..................ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:01:39 pmΠαράθεση από: ouf στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:01:02 pmαει σιχτιρ κλεινουν τα ματια μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ..................ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ ο καθένας με τον πόνο του! [/quoΩΧ επιθεση ;;;;;;; γιατι;;;;;;;;; καληνυχτα ευκαιρία έψαχνες να φύγεις!άστα αυτά!!!! καληνύχτα!