0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:56:03 amεγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι 3τεκνοι μας εφαγαν παλι λαχανο οπως παντα...ειναι τοσοι πολλοι πια που εγω επαψα να αισιοδοξω...καλουν 3τεκνους απο θεση 2000 +++ και μετα εμεις περιμενουμε...τι περιμενουμε ηθελα να ξερα???!!!ας γινουμε κουνελες να γενναμε παιδια και μεις γιατι με σταυρο στο χερι θα παθουμε αγκυλωση στο τελος τελος... τελος παντων,προσπαθω να κρατησω την υπομονη μου παλι...πότε περιπου περιμενουμε για επομενη φαση να ξερω να μπω τοτε και μονο τοτε???ξερει κανεις απο προηγουμενα χρονια?Πες τα ρε Vania! Αμάν με τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους! Δε λέω να είναι καλά οι άνθρωποι κι αυτοί και τα παιδάκια τους, αλλά αυτό με τους διορισμούς και μάλιστα στην εκπαίδευση σε κάνει τούρμπο. Αισθάνομαι ότι πληρώνω επειδή δεν έκανα οικογένεια! Λέω καμιά φορά δε θα βρεθεί κανένας μάγκας πολιτικός να σταματήσει αυτές τις καταστάσεις; Είσαι τρίτεκνος, πολύτεκνος κλπ; Να τοποθετηθείς σε κανένα γραφείο, τόσα έχουν μείνει κενά. Αλλά στην εκπαίδευση γιατί να προηγηθείς και δη στην Ε.Α.; Να περιμένουμε τη β φάση; Και κει τα ίδια θα γίνουν.
εγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι 3τεκνοι μας εφαγαν παλι λαχανο οπως παντα...ειναι τοσοι πολλοι πια που εγω επαψα να αισιοδοξω...καλουν 3τεκνους απο θεση 2000 +++ και μετα εμεις περιμενουμε...τι περιμενουμε ηθελα να ξερα???!!!ας γινουμε κουνελες να γενναμε παιδια και μεις γιατι με σταυρο στο χερι θα παθουμε αγκυλωση στο τελος τελος... τελος παντων,προσπαθω να κρατησω την υπομονη μου παλι...πότε περιπου περιμενουμε για επομενη φαση να ξερω να μπω τοτε και μονο τοτε???ξερει κανεις απο προηγουμενα χρονια?
Παιδιά πρέπει να έχουν παιχτεί πολλές παρανομίες!!και εχώ έχω θιχτεί γιατί ήμουν σε καλή θέση και δεν πέρασα α φάση!Τι μπορούμε να κάνουμε?να πάμε στο Υπουργείο πρώτα, να κινηθούμε νομικά??Δωστε απάντηση αν ενδιαφέρεστε για να κινηθούμε άμεσα!!!!!!
Παράθεση από: kynthia στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 01:35:19 pmΠαιδιά πρέπει να έχουν παιχτεί πολλές παρανομίες!!και εχώ έχω θιχτεί γιατί ήμουν σε καλή θέση και δεν πέρασα α φάση!Τι μπορούμε να κάνουμε?να πάμε στο Υπουργείο πρώτα, να κινηθούμε νομικά??Δωστε απάντηση αν ενδιαφέρεστε για να κινηθούμε άμεσα!!!!!!και εγώ είμαι μαζί σας!!! για πόσες θέσεις έμεινες έξω kynthia? ξέρουμε τίποτα για β φάση; πότε περίπου και αν;