*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 551754 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #3640 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:53:24 am »
Πάντως και άλλος θυμάμαι να αναφέρει την "καλή" κοπέλα του 194 αλλά τελικά τζίφος!!!
Παρών, εγώ ήμουν αυτός που μίλησα στο συγκεκριμένο νούμερο και μετέφερα τη ''σιγουριά'' της  :-[
Με τις πληροφορίες που μας δίνουν εκτίθενται εκ των υστέρων και οι ίδιοι αλλά και εκθέτουν εμάς τους ίδιους...

ε όχι μωρέ δεν εκτίθεσαι εσύ! ίσα ίσα ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. όλοι στα ίδια ελπίζουμε και πιστεύουμε, οπότε την πατάμε πιο εύκολα! ας πάρει κόσμο στην φάση και όλα καλά( αλλιώς θα την ξεμαλιάσω την κοπέλα του 194) ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #3641 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:09:59 am »
Κι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(

Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.
Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική.
Με τη διαφορά ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν οι ωρομίσθιοι ΕΑ...  ;)

Την άποψή μας λέμε..Γι' αυτό επίτρεψέ μας να λέμε ό,τι θέλουμε. Τέτοια εποχή πέρυσι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι ήταν ήδη στη θέση τους xriana1
Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος ka8hghtria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3642 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:23:43 am »
en anamonh k shmera...

Αποσυνδεδεμένος chryssa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3643 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:32:59 am »
Στην αναμονή λοιπόν για άλλη μια φορά, για ακόμη μία μέρα!!

Καλημέρα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3644 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:35:07 am »
kαλημέρα!!τηλεφώνησε κανείς??? :-[

Αποσυνδεδεμένος ka8hghtria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3645 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:37:07 am »
k na thlefwnhsoume poio to nohma? k xtes me sigouria eipan stous sunaderfous oti 8a vgoun alla...  ;D

Αποσυνδεδεμένος chob

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3646 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:42:21 am »
Όντως δεν έχει νόημα να τηλ... μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Εμένα προχθές το πρώι μου είπαν με σιγουριά ότι θα έβγαιναν προχθές βράδι. Έκανα υπομονή μήπως κάτι προέκυψε και τα βγάζαν χθες. Τζίφος. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Μας καθηλώνουν σπίτι, μπροστά από έναν Η/Υ

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3647 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:49:35 am »
Όντως δεν έχει νόημα να τηλ... μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Εμένα προχθές το πρώι μου είπαν με σιγουριά ότι θα έβγαιναν προχθές βράδι. Έκανα υπομονή μήπως κάτι προέκυψε και τα βγάζαν χθες. Τζίφος. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Μας καθηλώνουν σπίτι, μπροστά από έναν Η/Υ
δίκιο έχετε....... :-\

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3648 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:37:24 am »
υπομονή και σήμερα! εγώ βασικά μπερδεύτηκα τι περιμένουμε να βγεί! μπρειγ? νοηματικη? ειδική σκέτο? παράλληλη στήριξη? μήπως όλα μαζί όπως νομίζαμε? καλά για το σήμερα αύριο το μάθαμε το παραμύθι....

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3649 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:30:48 pm »
Κι όμως είναι τόσο πειστική αυτή η κοπέλα!! Ας μου έλεγε όλα αύριο ή ''δεν ξέρω'' ή ό,τι άλλο της κατέβαινε.. Όχι όμως με τόση σιγουριά πως σήμερα θα βγάλουν νοηματική και braille και τα υπόλοιπα αύριο.. Τι να πω. Θα ξαναμπούμε κατά τις 12. Πάντως σε σχέση με πέρυσι και άργησαν και μείωσαν δραματικά τις προσλήψεις.. Πέρυσι ακόμη και το 880 δούλεψε έστω με ωρομισθία.. Φέτος στο 200 και τα..ζώα μου αργά!!! ;-(

Δεν ξέρω πόσο σχετικός εισαι αλλά η φετινή α΄φάση πήρε πολύ περισσότερους απο όσους στις 2 πρώτες περσινές φάσεις. Επίσης σου θυμίζω ότι περσι η β΄φάση ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.
Αυτά για να μη λέμε ότι να ναι. Κατα τα αλλα υπομονή σε ολουσ, η αναμονή σκοτώνει απλά μην περιμένετε και πολλά πραγματα για τους αναπληρωτές οσο αφορά στην ειδική.
Με τη διαφορά ότι πέρυσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν οι ωρομίσθιοι ΕΑ...  ;)

Την άποψή μας λέμε..Γι' αυτό επίτρεψέ μας να λέμε ό,τι θέλουμε. Τέτοια εποχή πέρυσι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι ήταν ήδη στη θέση τους xriana1

Nαι,αλλά στην προκειμένη έχει δίκιο η xriana1...οι αναπληρωτές
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος bf44

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3650 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:42:27 pm »
Η ροή κλήσεων των ωρομισθίων ΕΑ ξεκίνησε σε κάποιες περιφέρειες και πριν τα μέσα Οκτώβρη (βλ. Κεντρική Μακεδονία, ΔΙΔΕ Σερρών). Η καθυστέρηση στη β' φάση συγκριτικά με πέρυσι δεν προκαλεί εντύπωση. Εντύπωση, όπως σωστά αναφέρεις, προκαλούν οι λανθασμένες διαβεβαιώσεις και οι ανεδαφικές δικαιολογίες από μέρους της Διευθύνσεως ΕΑ.
Η όποια αγωνία των συναδέλφων ως απόρροια του τελευταίου είναι απόλυτα ανθρώπινη, δικαιολογημένη και συνολικά αξιοπρεπής. Όσον αφορά ''τα του μικρού καλαθιού'' νομίζω πως οι συνάδελφοι που παρακολουθούν το συγκεκριμένο topic είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι αναφορικά με το μικρό αριθμό των επικείμενων προσλήψεων, κάτι που φαίνεται και από μια απλή ανάγνωση προγούμενων posts.

Στο θέμα μας, αναμένεται ανάκληση ενός ακόμα αναπληρωτή ΕΑ προηγούμενης φάσης. Θα προηγηθούν προσλήψεις braille και νοηματικής αν προλάβουν σήμερα μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Διαφορετικά αύριο ενώ για τις προσλήψεις β' φάσης ΕΑ κλασικά ''από αύριο''... ;)
... and never look back

Αποσυνδεδεμένος k.m

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3651 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:44:53 pm »
Η ροή κλήσεων των ωρομισθίων ΕΑ ξεκίνησε σε κάποιες περιφέρειες και πριν τα μέσα Οκτώβρη (βλ. Κεντρική Μακεδονία, ΔΙΔΕ Σερρών). Η καθυστέρηση στη β' φάση συγκριτικά με πέρυσι δεν προκαλεί εντύπωση. Εντύπωση, όπως σωστά αναφέρεις, προκαλούν οι λανθασμένες διαβεβαιώσεις και οι ανεδαφικές δικαιολογίες από μέρους της Διευθύνσεως ΕΑ.
Η όποια αγωνία των συναδέλφων ως απόρροια του τελευταίου είναι απόλυτα ανθρώπινη, δικαιολογημένη και συνολικά αξιοπρεπής. Όσον αφορά ''τα του μικρού καλαθιού'' νομίζω πως οι συνάδελφοι που παρακολουθούν το συγκεκριμένο topic είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι αναφορικά με το μικρό αριθμό των επικείμενων προσλήψεων, κάτι που φαίνεται και από μια απλή ανάγνωση προγούμενων posts.

Στο θέμα μας, αναμένεται ανάκληση ενός ακόμα αναπληρωτή ΕΑ προηγούμενης φάσης. Θα προηγηθούν προσλήψεις braille και νοηματικής αν προλάβουν σήμερα μέχρι τις 4 το μεσημέρι. Διαφορετικά αύριο ενώ για τις προσλήψεις β' φάσης ΕΑ κλασικά ''από αύριο''... ;)
ευχαριστούμε ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3652 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 03:42:42 pm »
Πάντως αν κληθούν τουλάχιστον 60-70 άτομα στη
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3653 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 04:53:45 pm »
Πάντως αν κληθούν τουλάχιστον 60-70 άτομα στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη