0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς ποτε περίπου θα βγούν οι πινακες άναπληρωτών & ωρομισθίων ειδικής αγωγής?ειμαι ΠΕ)02.50&ενδιαφέρομαι για δευτεροβάθμια...να δούμε σε ποια θέση θα 'μαι..
Παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα βγουν οι πινακες ειδικης;
Παράθεση από: maria_sib στις Αυγούστου 13, 2010, 01:45:54 pmΠαιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα βγουν οι πινακες ειδικης;Μετά τον 15Αυγουστο είπαν απ'το Υπουργείο....τώρα τι σημαίνει μετά τον 15Αυγουστο δεν ξέρω ακριβώς.....στις 18,στις 20,στις 25....;;;; Για όλα τους έχω ικανούς.......
Μετά τους διορισμούς η κατάσταση έχει ως εξής
Παράθεση από: geokom στις Αυγούστου 13, 2010, 01:07:44 pmμια ερωτηση μονο,εχεις υπολογισει τα διπλα μορια οσων συναδελφων ηταν περυσι αναπληρωτες σε δυσπροσιτα? επειδη δεν ειδα μορια διπλα στα ονοματα!Τον πίνακα με τα πιθανά μόρια τον είχα δώσει πριν από λίγο καιρό αλλά για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο δεν βρίσκεται στη θέση του Ίσως σε κάποιους φανεί χρήσιμος
μια ερωτηση μονο,εχεις υπολογισει τα διπλα μορια οσων συναδελφων ηταν περυσι αναπληρωτες σε δυσπροσιτα? επειδη δεν ειδα μορια διπλα στα ονοματα!
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 13, 2010, 09:24:33 pmΠαράθεση από: geokom στις Αυγούστου 13, 2010, 01:07:44 pmμια ερωτηση μονο,εχεις υπολογισει τα διπλα μορια οσων συναδελφων ηταν περυσι αναπληρωτες σε δυσπροσιτα? επειδη δεν ειδα μορια διπλα στα ονοματα!Τον πίνακα με τα πιθανά μόρια τον είχα δώσει πριν από λίγο καιρό αλλά για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο δεν βρίσκεται στη θέση του Ίσως σε κάποιους φανεί χρήσιμοςοντως ειχε εξαφανιστει τωρα ομως τον κατεβασα!ευχαριστω και παλι και μπραβο για τη δουλεια σου! αναμενουμε τον επισημο!!!