0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
k.m. mporeis na peis ti thesi exeis??
thanks.elpizw na eisai mesa kai na ksekinisei kala i xronia sou
Παιδιά...σ'αυτή την φάση δεν θα παίξει τόσο πολύ ρόλο η σειρά...γιατί μιλάμε για μειωμένου ωραρίου που ελάχιστότατοι δήλωσαν "ναι" σε όλη την Ελλάδα για μειωμένο...άρα η ιστορία πάει αλλιώς τώρα και όχι απ'τον ενιαίο,αλλά κυρίως απ'τους πίνακες της Περιφέρειας! Επίσης....το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ αυτών που το πήραν χαμπάρι και έκαναν την συμπληρωματική αίτηση...επίσης ελάχιστοι απ'ό,τι έχω πληροφορηθεί σε κάθε νομό....Οπότε για τους 2 αυτούς λόγους βγείτε απ'την λογική της σειράς που έχετε στον ενιαίο...δεν πρόκειται για ΑΚΩ αλλά για ΑΜΩ...είναι απλή λογική....Και καλή μας επιτυχία!
να εισαι καλά!!!!μου δίνεις ελπίδα!!!!!!!καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν λένε αρκετοί εννοούν αρκετοί για τους 50 που χρειάζονται...Σε 2 νομούς που ξέρω καλά τις υπαλλήλους που αναλαμβάνουν τις αιτήσεις μου είπαν πως εμφανίστηκαν από 3 άτομα σε κάθε νομό...Αυτά δεν είναι αρκετά άτομα...Επίσης το πιο σημαντικό είναι πως αυτά τα άτομα δεν έχουν κατά 99% δηλωμένη όλη την Ελλάδα...πρόκειται για ΑΜΩ τώρα...Οπότε παίζουν κι άλλοι παράγοντες...