0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:18:12 pmπάνε και οι συνάδελφοι της γενικής!!!!!!!άντε και στα δικά μας τώρα!!!!!!!!!!!!!!Και στα δικά μας οι λεύτεροι....Το άλλο το είδες?? Τα έβγαλαν τώρα και τους καλούν να παρουσιαστούν απο αύριο....αν είναι δυνατόν πάλι νύχτα θα φύγουμε!!!
πάνε και οι συνάδελφοι της γενικής!!!!!!!άντε και στα δικά μας τώρα!!!!!!!!!!!!!!
υολαρχουν άτομα στους αναπληρωτές της γενικής που προσελήφθησαν σήμερα και υπάρχουν και στους πίνακες της ειδικής. πρώτος και καλύτερος ο πολύτεκνος που συζητήσαμε σήμερα και πήρα τηλέφωνο. ο συγκεκριμένος πιστεύω πως θα θελήσει να μείνει στη γενική αγωγή και να μη μεταπηδήσει αργότερα με την α φάση της ειδικής.
πάλι ανανεώθηκαν οι πίνακες ή η ιδέα μου είναι?!?
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΤΖΟΚΕΡ,ΛΟΤΤΟ ΚΤΛ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 250 ...
Παράθεση από: Fiodora στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:26:01 pmπάλι ανανεώθηκαν οι πίνακες ή η ιδέα μου είναι?!?NAIIIIIIIIIIIIIIIII
Εγω φιατι δεν τους βλεπω ανανεωμενους;;;;δηλαδη εσεις βλεπετε σημερινη ημερομηνια απο κατω;;;;
Παράθεση από: ealevrid στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:28:14 pmΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΤΖΟΚΕΡ,ΛΟΤΤΟ ΚΤΛ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 250 ... και αν σου κάτσει?!? μια χαρά! καλά αποτελέσματα!απο τον Καψαλάκη βρήκα τα εξής οχι πως δεν το περιμέναμε...
human στην πρώτη 50. P_Maria ξέρω σε ποια αναφέρεσαι, καθώς την είδα και εγώ και δηλώνεται και ειδική κατηγορία και πολύτεκνη. για να είναι στον α πίνακα έχει μάλλον και αναπηρία 67%, κάτι που ο προηγούμενος κύριος δεν είχε. μπορείς βέβαια να ρωτήσεις αύριο και στο υπουργείο για τη συγκεκριμένη, καθώς κάνω υποθέσεις....
τι να πω? απο το λίγο που παρακολουθώ τα πράγματα αυτές τις μέρες και μετά το φιάσκο το σημερινό με τον πίνακα ΠΕ60...ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! καλά που είστε κ εσείς και η αγωνία μοιράζεται!