0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχουμε κανένα νέο από υπουργείο;
Παράθεση από: gogona στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 04:09:46 pmέχουμε κανένα νέο από υπουργείο; Εγω εχω ενα νεο οχι απο το υπουργειο αλλα απο 5 συναδελφους διαφορων ειδικοτητων του παλιου σχολειου, οι οποιοι ενω προσεληφθησαν στην α φαση ακομη περιμενουν την τοποθετηση τους παρολο που υπαρχουν κενα τοσο στο εεεεκ οσο και σε αλλα πλαισια (περσι πηραν περισοτερους αναπληρωτες και μας τοποθετησαν σε 5 μερες). Τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη περιοχη της Αθηνας θα αργησουν να βγουν τα νεα κενα και να τα δωσουν στη β φαση οποτε αυτη γινει...
Παράθεση από: gmork στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 07:42:21 pmΠαράθεση από: gogona στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 04:09:46 pmέχουμε κανένα νέο από υπουργείο; Εγω εχω ενα νεο οχι απο το υπουργειο αλλα απο 5 συναδελφους διαφορων ειδικοτητων του παλιου σχολειου, οι οποιοι ενω προσεληφθησαν στην α φαση ακομη περιμενουν την τοποθετηση τους παρολο που υπαρχουν κενα τοσο στο εεεεκ οσο και σε αλλα πλαισια (περσι πηραν περισοτερους αναπληρωτες και μας τοποθετησαν σε 5 μερες). Τουλαχιστον για τη συγκεκριμενη περιοχη της Αθηνας θα αργησουν να βγουν τα νεα κενα και να τα δωσουν στη β φαση οποτε αυτη γινει...Περυσι πήραν 517 και φέτος 807 στην ειδική αγωγή.Όχι οτι δικαιολογούνται για τις καθυστερήσεις τοποθέτησης αλλά μη γράφουμε κι οτι θέλουμε.