0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου απαντησαν 2,απο τους οποιους του ενος ειχα 2 μαθηματα(βαθμοι 8 και 7,5) και στου αλλου ενα μαθημα(7,5) και μου ειπαν οτι γενικα θελουν να γνωριζουν τους φοιτητες στους οποιους δινουν τις συστατικες και ετσι δεν μπορουν να μου δωσουν!!!!Οι αλλοι δεν εχουν απαντησει βεβαια,αλλα δεδομενου οτι δεν γνωριζα προσωπικα κανεναν σχεδον καθηγητη,περιμενω τις ιδιες απαντησεις!!!Μα ειναι δυνατον!!!!Γινεται να ξερουν οοοοολους τους φοιτητες που τους ζητανε συστατικες?
Εμένα οι καθηγητές μου με ήξεραν καλά & παρόλα αυτά μου ζήτησε ο ένας να πάω απ'το γραφείο του.Ευτυχώς είχα & μια άλλη δουλειά εκεί τότε & τα συνδύασα.
Τελικά η μία καθηγήτρια μου είπε να περάσω από το γραφείο της(αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό )
Παράθεση από: zeta1 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:34:42 amΤελικά η μία καθηγήτρια μου είπε να περάσω από το γραφείο της(αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό Αυτό το πράγμα... με τη φοβία ακόμα και των αποφοίτων για τους καθηγητές, το είδα σαν ανέκδοτο όταν ξεκίνησα το μεταπτυχιακό! Δεν δαγκώνουν βρε παιδιά! Άνθρωποι είναι και θέλουν να δου τουλάχιστον για ποιον δίνουν εγγυήσεις!!Θα μου πεις, για να γίνουν τόσο απρόσιτοι, δεν φταίνε οι φοιτητές....
Τελικά η μία καθηγήτρια μου είπε να περάσω από το γραφείο της(αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό
Να ρωτήσω,επειδή θα κάνω αίτηση σε 4 μάλλον πανεπιστήμια,θα πρέπει να ζητήσω 4 ξεχωριστές συστατικές από τον καθένα ή θα χρησιμοποιήσω την ίδια?Ρωτάω γιατί ξέρω ότι οι συστατικές δίδονται σε κλειστό φάκελο
Παράθεση από: zeta1 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 04:27:50 pmΝα ρωτήσω,επειδή θα κάνω αίτηση σε 4 μάλλον πανεπιστήμια,θα πρέπει να ζητήσω 4 ξεχωριστές συστατικές από τον καθένα ή θα χρησιμοποιήσω την ίδια?Ρωτάω γιατί ξέρω ότι οι συστατικές δίδονται σε κλειστό φάκελοΘα πεις στους καθηγητές να σου δώσει ο κάθενας τέσσερις επιστολές σε τέσσερις κλειστούς φακέλους.
Έχω μια απορία.Είχα πα΄ρει πριν 2 χρόνια συστατικές επιστολές από 2 καθηγητές. Ήταν να τις χρησιμοποιήσω για μαστερ. Το ερώτημα μου είναι: 1) αυτές τις επιστολές μπορώ να τις χρησιμοποιώ και για μαστερ που προκηρύσσονται τώρα;; Eννοώ ότι γράφουν ημερομηνίες από το 2010. Υπάρχει πρόβλήμα;;2) θέλω να τις χρησιμοποιήσω για θέσεις εργασίαςπου ζητάνε συστατικές. Μπορώ και ας είναι παλιές;; Το πρόβλημα που προκύπτει είναι το εξής: δεν μπορώ κάθε φορά να ζητάω από τους 2 αυτούς καθηγητές συστατικές επιστολές. Μπορώ μήπως να αλλάζω την ημερομηνία που γράφουν και έτσι να τις επικαιροποιώ εγώ ο ίδιος αυτόματα;;
Παράθεση από: foibos81 στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 09:34:45 pmΈχω μια απορία.Είχα πα΄ρει πριν 2 χρόνια συστατικές επιστολές από 2 καθηγητές. Ήταν να τις χρησιμοποιήσω για μαστερ. Το ερώτημα μου είναι: 1) αυτές τις επιστολές μπορώ να τις χρησιμοποιώ και για μαστερ που προκηρύσσονται τώρα;; Eννοώ ότι γράφουν ημερομηνίες από το 2010. Υπάρχει πρόβλήμα;;2) θέλω να τις χρησιμοποιήσω για θέσεις εργασίαςπου ζητάνε συστατικές. Μπορώ και ας είναι παλιές;; Το πρόβλημα που προκύπτει είναι το εξής: δεν μπορώ κάθε φορά να ζητάω από τους 2 αυτούς καθηγητές συστατικές επιστολές. Μπορώ μήπως να αλλάζω την ημερομηνία που γράφουν και έτσι να τις επικαιροποιώ εγώ ο ίδιος αυτόματα;;Καλό θα ήταν αυτό... αλλά κανονικά δε γίνεται. Οι συστατικές, επίσης κανονικά, πρέπει να είναι σε σφραγισμένο φάκελο και να ανοίγονται από τον εργοδότη/καθηγητή... καθώς και να γράφονται σύμφωνα με το σκοπό που τις θέλεις κάθε φορά προκειμένου να έχουν κάποια εγκυρότητα και βαρύτητα.
Τις έχω σε word, υπάρχει πρόβλημα αν αλλάξω ημερομηνία και σβήσω την τελευταία σειρά;;