0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπα!Εγώ θα λέω βλακείες!!Η προκύρηξη κατά πάσα πιθανότητα φθινόπωρο δεν θα γίνει??Ναι dessi αυτό εννοώ!Θα έχω τελειώσει τη σχολή αλλά χωρίς ορκομωσία!Πάντως η σχολή δίνει βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών (και ότι εκκρεμεί ορκομωσία) για να την προσκομίσουμε στην εργασία μας ή σε ένα βιογραφικό. Μπορεί να ισχύει και για τον ΑΣΕΠ.Μακάρι!Θα ψάξω να βεβαιωθώ γιατί έχω αγχωθεί![/quoteκαλησπέρα!!!μην αγχώνεσαι καθόλου!!εγώ και πολλές άλλες συμφοιτήτριες μου μόνο με τη βεβαίωση ότι περάσαμε όλα τα μαθήματα, δώσαμε τον ασεπ του 2006!!και μετά ορκιστήκαμε!!!καλή επιτυχία!!!
Παράθεση από: p@n στις Μαΐου 06, 2011, 06:24:19 pmΜπα!Εγώ θα λέω βλακείες!!Η προκύρηξη κατά πάσα πιθανότητα φθινόπωρο δεν θα γίνει??Ναι dessi αυτό εννοώ!Θα έχω τελειώσει τη σχολή αλλά χωρίς ορκομωσία!Πάντως η σχολή δίνει βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών (και ότι εκκρεμεί ορκομωσία) για να την προσκομίσουμε στην εργασία μας ή σε ένα βιογραφικό. Μπορεί να ισχύει και για τον ΑΣΕΠ.Μακάρι!Θα ψάξω να βεβαιωθώ γιατί έχω αγχωθεί!Στείλε email στο ΑΣΕΠ. Μάλλον θα σου απαντήσουν, για σίγουρα
Μπα!Εγώ θα λέω βλακείες!!Η προκύρηξη κατά πάσα πιθανότητα φθινόπωρο δεν θα γίνει??Ναι dessi αυτό εννοώ!Θα έχω τελειώσει τη σχολή αλλά χωρίς ορκομωσία!Πάντως η σχολή δίνει βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών (και ότι εκκρεμεί ορκομωσία) για να την προσκομίσουμε στην εργασία μας ή σε ένα βιογραφικό. Μπορεί να ισχύει και για τον ΑΣΕΠ.Μακάρι!Θα ψάξω να βεβαιωθώ γιατί έχω αγχωθεί!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει πρόβλημα!Επέλεξα να μην πάω σε κάποιο φροντιστήριο (δεν τα συμπαθώ) γιατί καλά καλά δεν έχει τελειώσει η σχολή κι έτσι δεν θα είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη. Όμως θέλω πολύ να δώσω τουλάχιστον για την εμπειρία!Όμως είναι τόοοοοσο πολύ μπλέξιμο!!!!Ξημεροβραδιαζομαι κυριολεκτικά εδώ!Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φορουμ!Σώζει κόσμο!