0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, πώς ξεχωρίζετε ποιοι είναι του ΟΑΕΔ και πού έχουν προσφέρει την προυπηρεσία που αναφέρεται στο κάθε κουτάκι;Επίσης, έχω δει κάμποσους που είτε δεν έχουν καθόλου μόρια (!) όταν τα βλέπεις αναλυτικά είτε έχουν ελάχιστα, αλλά παρουσιάζουν συνολικά έναν τεράστιο αριθμό μορίων και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακά μας, χωρίς να ανήκουν σε ειδική κατηγορία... Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για όλα αυτά και να τα τσεκάρουμε;
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Ιουλίου 23, 2010, 07:59:10 pmΡε παιδιά, πώς ξεχωρίζετε ποιοι είναι του ΟΑΕΔ και πού έχουν προσφέρει την προυπηρεσία που αναφέρεται στο κάθε κουτάκι;Επίσης, έχω δει κάμποσους που είτε δεν έχουν καθόλου μόρια (!) όταν τα βλέπεις αναλυτικά είτε έχουν ελάχιστα, αλλά παρουσιάζουν συνολικά έναν τεράστιο αριθμό μορίων και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακά μας, χωρίς να ανήκουν σε ειδική κατηγορία... Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για όλα αυτά και να τα τσεκάρουμε;δεν το λέει αλλά αν δεις έχουν ελάχιστα μόρια τις τελευταίες χρονιές απο το υπεπθ (ωρομίσθιου μόρια) και κάπου από το 1997 μέχρι και το 2003 ή 04 έχουν μόρια σχεδόν αναπλήρωσης...κάτι τέτοιο παίζει και με ΟΤΕΚ
με 40 κατι μορια στον πινακα αναπληρωτων, αναπληρωση μπορω να ελπίζω?
Παράθεση από: Beth στις Ιουλίου 23, 2010, 08:04:59 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Ιουλίου 23, 2010, 07:59:10 pmΡε παιδιά, πώς ξεχωρίζετε ποιοι είναι του ΟΑΕΔ και πού έχουν προσφέρει την προυπηρεσία που αναφέρεται στο κάθε κουτάκι;Επίσης, έχω δει κάμποσους που είτε δεν έχουν καθόλου μόρια (!) όταν τα βλέπεις αναλυτικά είτε έχουν ελάχιστα, αλλά παρουσιάζουν συνολικά έναν τεράστιο αριθμό μορίων και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακά μας, χωρίς να ανήκουν σε ειδική κατηγορία... Πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για όλα αυτά και να τα τσεκάρουμε;δεν το λέει αλλά αν δεις έχουν ελάχιστα μόρια τις τελευταίες χρονιές απο το υπεπθ (ωρομίσθιου μόρια) και κάπου από το 1997 μέχρι και το 2003 ή 04 έχουν μόρια σχεδόν αναπλήρωσης...κάτι τέτοιο παίζει και με ΟΤΕΚKαι πώς γίνεται σε ένα μόνο κουτάκι να βλέπω ένα 29 π.χ.;Πώς μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι από σχολές ΟΑΕΔ και πού έχει προσφερθεί η εκάστοτε προυπηρεσία τους;Πώς θα τα τσεκάρουμε όλα αυτά δηλαδή;! Υπάρχει τρόπος;
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 23, 2010, 08:27:07 pmμε 40 κατι μορια στον πινακα αναπληρωτων, αναπληρωση μπορω να ελπίζω? Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχεις βασιμότατες ελπίδες...Αναπληρωτές σίγουρα θα πάμε πολλοί φέτος, το θέμα είναι να'μαστε και πλήρους ωραρίου...
Στο 24μηνο δεν μετράει η προϋπηρεσία από ΟΑΕΔ.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 30, 2010, 02:42:20 amΣτο 24μηνο δεν μετράει η προϋπηρεσία από ΟΑΕΔ.δεν μετραει?