0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρατηρώντας τον πίνακα αποσπάσεων είδα ότι 311 ΠΕ19-ΠΕ20 αποσπαστήκαν, από αυτούς 192 αποσπαστήκαν σε ΠΥΣΔΕ μεν αλλά, όπως λέει, αν υπάρχει πλεόνασμα θα πάνε σε ΠΥΣΠΕ. Πρακτικά 192 μόνιμοι πληροφορικάριοι (max) πάνε στα 800 πιλοτικά ολοήμερα δημοτικά.
μπορείτε να μου πει κάποιος από
Ξέρει κανείς πόσους θα διορίσουν φέτος από τον πίνακα με το 40% και αν θα γίνουν κιόλας αυτοί οι διορισμοί?
Παράθεση από: wildness στις Ιουλίου 27, 2010, 03:22:43 pmΞέρει κανείς πόσους θα διορίσουν φέτος από τον πίνακα με το 40% και αν θα γίνουν κιόλας αυτοί οι διορισμοί?ΠΕ 19: 4 από ΑΣΕΠ και 2 από πίνακα ΠΕ 20: 2 από ΑΣΕΠ και 2 από πίνακαΣύνολο 10. Που θα τους βάλουν όμως αφού δεν υπάχουν κενά.
Εκεί που βάζουν και τους υπόλοιπους που παίρνουν από τις άλλες ειδικότητες. Δε σας ενοχλούν δηλαδή οι εκατοντάδες οπου παίρνουν δασκάλους φιλολόγους, νηπιαγωγούς κλπ. σας ενοχλεί που παίρνουν και κάποια ψίχουλα από πληροφορηκάριους...Τι να πω....Και που είσαι..να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλους πληροφορηκάριους να πάρουνε γιατί είχε βγει προκήρυξη πριν 2 χρόνια και αυτό κανείς σας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει...Άντε γιατί τα έχω πάρει με το σύστημα..
ασ μου πει κάποιος παλιός ΠΕ 19 ή 20....όσοι πρέπει να διοριστούν και δε διορίζονται τι κάνουμε....;;;sossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Δεν βρίσκω το όνομά μου ούτε στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε στον πίνακα διορισμών ούτε στον πίνανα ωρομισθίων στην Περιφέρεια Αττικής. Πέρσυ ήμουν στο πίνακα διορισμών στην θέση 1210. Στον πινακα αναπληρωτών στην θέση 1334, και ωρομίσθια στην περιφέρεια Αττικής στην θέση 353.Δεν ξέρω αν κοιτάζω κάτι λάθος, αλλά φέτος δεν το βλέπω πουθενά το όνομά μου.
Παράθεση από: dempora1 στις Αυγούστου 10, 2010, 02:56:51 pmΔεν βρίσκω το όνομά μου ούτε στον πίνακα αναπληρωτών, ούτε στον πίνακα διορισμών ούτε στον πίνανα ωρομισθίων στην Περιφέρεια Αττικής. Πέρσυ ήμουν στο πίνακα διορισμών στην θέση 1210. Στον πινακα αναπληρωτών στην θέση 1334, και ωρομίσθια στην περιφέρεια Αττικής στην θέση 353.Δεν ξέρω αν κοιτάζω κάτι λάθος, αλλά φέτος δεν το βλέπω πουθενά το όνομά μου.Αν δεν έκανες αίτηση, μην ψάχνεις...