*

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση σχετικά με τους πίνακες αναπληρωτών ωρομισθίων  (Αναγνώστηκε 4672 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ονόματα που ανακοινώθηκαν(πίνακες αναπληρωτών -ωρομισθίων) θα τους παρουν όλους αναπληρωτές-ωρομίσθιους??
Δηλαδή όλα τα ονόματα που ανακοίνωσαν?Δεν γνωρίζω καθόλου...μετά τους πίνακες αυτούς τι γίνεται? Θα υπάρξουν αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο (δηλαδή ωρομίσθιοι) σε νησί για παράδειγμα( εννοώ μακρυά απο τη μόνιμη κατοικία)?

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mona

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ερώτηση σχετικά με τους πίνακες αναπληρωτών ωρομισθίων
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 27, 2010, 10:15:18 am »
Όχι δε θα τους πάρουν όλους σε καμία ειδικότητα, οι πίνακες αυτοί βγαίνουν με τα νέα μόρια που αποκτήθηκαν από την χρονιά που πέρασε. Στους πίνακες αναπληρωτών υπάρχουν όλα τα μόρια, προυπηρεσία-ΑΣΕΠ. Οι πρώτοι στον πίνακα φεύγουν σίγουρα αναπληρωτές, ο αριθμός αβέβαιος αφού φέτος θα πάρουν πολύ λιγότερους σε σχέση με άλλες χρονιές,όπως  έχει ανακοινωθεί (70% λιγότερους). Στις επόμενες μέρες θα βγει η εγκύκλιος διορισμού. Αυτοί που θα διοριστούν θα αφαιρεθούν κ από τον πίνακα αναπληρωτών,οπότε ο τελικός πίνακας θα βγει μέσα Αυγούστου.Δηλαδή μπορεί στον πίνακα να έχεις τώρα σειρά, πχ 240 και μετά τους διορισμούς να πας 200,εξαρτάται από τους διορισμούς που θα γίνουν και πόσοι θα φύγουν από μπροστά σου!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Τζινάκι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 09, 2010, 01:04:02 pm »
Πολύ Καλημέρα σας,

Θα ήθελα αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να με διαφωτίσετε λιγάκι:

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πατρών. Έκανα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά στην προκύρηξη των αναπληρωτών και αναπληρωτών με μειωμένο ωράριο στην κατηγορία ΠΕ20 σαφώς με μηδενική προυπηρεσία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα είδα το όνομα μου στην θέση 1985 και άτομα περίπου 3000. Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχω καμιά πιθανότητα να με καλέσουν σε κάποιο σχολείο?.....

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Φιλικά,
Τζινάκι
Τζίνα Π.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 09, 2010, 01:13:11 pm »
Πολύ Καλημέρα σας,

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πατρών. Έκανα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά στην προκύρηξη των αναπληρωτών και αναπληρωτών με μειωμένο ωράριο στην κατηγορία ΠΕ20 σαφώς με μηδενική προυπηρεσία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα είδα το όνομα μου στην θέση 1985 και άτομα περίπου 3000. Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχω καμιά πιθανότητα να με καλέσουν σε κάποιο σχολείο?.....

Φιλικά,
Τζινάκι

όχι
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 09, 2010, 02:00:24 pm »
Πολύ Καλημέρα σας,

Φιλικά,
Τζινάκι

όχι
καλε γιατι τοοοοοοοοοοοσο μικροσκοπικη απαντηση?λογικα δεν θα σε καλεσουν αλλα μην απογοητευεσαι.επειδη στην ειδικοτητα σου δεν νομιζω να παιρνουν πολλους ( ειτε διορισμος ειτε ακω ειτε αμω ) ξεσκισου στο διαβασμα για τον επομενο ασεπ

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 10, 2010, 09:05:39 am »
Διάβασε για ΑΣΕΠ και καλή επιτυχία.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 10, 2010, 09:47:53 am »
Διάβασε για ΑΣΕΠ και καλή επιτυχία.
Τι να διαβάσει για τον ΑΣΕΠ; Αφού ο γραπτός διαγωνισμός αλλάζει και ενδεχομένως δεν θα έχει καν γνωστικό αντικείμενο.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 10, 2010, 10:27:53 am »
Στην Ιστορία μπορεί να μην έχει,αλλά ας διαβάσει τη γραμματολογία των Αρχαίων και τα ρεύματα στην ποίηση και την πεζογραφία.Ας διαβάσει παιδαγωγικά και διδακτική. Δεν έχει τι να διαβάσει; ???
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος Τζινάκι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:04:48 am »
;) Καλημέρααααααα σας,

Μην μιλάτε για ΑΣΕΠ από την στιγμή που ήταν να γίνει τον Νοέμβριο και αναβλήθηκε για το 2013 από ότι έχω ακούσει σύμφωνα με το ''πάγωμα'' προσλήψεων και διαγωνισμών που έκανε η κυβέρνηση.
Οπότε είναι αυτό που λέει ο φτωχός και σοφός λαός: ''Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι''!...ενώ οι νεανικές ανυσυχίες, το άγχος αποκατάστασης και η ύπαρξη ανεργίας είναι έντονη.

Φιλικά,
Τζινάκι
Τζίνα Π.

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:12:27 am »
Στην Ιστορία μπορεί να μην έχει,αλλά ας διαβάσει τη γραμματολογία των Αρχαίων και τα ρεύματα στην ποίηση και την πεζογραφία.Ας διαβάσει παιδαγωγικά και διδακτική. Δεν έχει τι να διαβάσει; ???

Δεν είναι ΠΕ02 η κοπέλα. ΠΕ20 είναι.
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:24:18 am »
Έχει κάποιος εν τέλει καταλάβει αν οι επιτυχόντες στους δύο πιο πρόσφατους ΑΣΕΠ θα μπούνε κατευθείαν στον νέο πίνακα που θα ισχύσει από το 2012, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δώσουν στον ΑΣΕΠ του '12; Το νομοσχέδιο μιλάει για το δικαίωμα ένταξης στους νέους πίνακες και όσων έχουν επιτυχία στους δύο τελευταίους κάθε φορά διαγωνισμούς.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:31:16 am »
Έχει κάποιος εν τέλει καταλάβει αν οι επιτυχόντες στους δύο πιο πρόσφατους ΑΣΕΠ θα μπούνε κατευθείαν στον νέο πίνακα που θα ισχύσει από το 2012, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δώσουν στον ΑΣΕΠ του '12; Το νομοσχέδιο μιλάει για το δικαίωμα ένταξης στους νέους πίνακες και όσων έχουν επιτυχία στους δύο τελευταίους κάθε φορά διαγωνισμούς.

Θα μπουν με την καλύτερη επίδοση από τους δύο διαγωνισμούς...

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:43:25 am »

Θα μπουν με την καλύτερη επίδοση από τους δύο διαγωνισμούς...
Αυτό αφορά σε αυτούς που έχουν ήδη επιτυχία σε κάποιον από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ, αλλά θα θελήσουν να δώσουν και το '12, θα κρατήσουν την καλύτερη από τις δύο βαθμολογίες. Εγώ ρωτάω αν θα μπορούν να μπουν στους νέους πίνακες χωρίς να δώσουν ΑΣΕΠ το '12. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του νόμου θα μπορούν, υπάρχει όμως κάποια διευκρίνιση επ' αυτού απ το Υπουργείο;

Αποσυνδεδεμένος Τζινάκι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 10, 2010, 11:57:14 am »
;) Εύγε συννεφούλα μου.....εγώ παιδάκια είμαι πληροφορικάριος και κάπως άσχετη με ιστορίες και αρχαία!
Και ρε παίδες μέχρι το 2012 που θα γίνει ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών θα ''βαράμε'' μύγες από την ανεργία ε?

Φιλικά,
Τζινάκι
Τζίνα Π.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473