0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας κάνουμε λοιπόν και μεις μία αντίστροφη έκκληση προς τους πρεσβυτέρους των συναδέρφων μας να πάρουν σύνταξη όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Θερμή παράκληση στους μεγάλους σε ηλικία καθηγητές των ΕΠΑΛ ΕΠΑΣ και της γενικής παιδείας.\ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑ
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Έγραψα κάτι κακό;; Θα με κυνηγήσουν τα μπουλτόγκ;;
Είμαι καινούριο μέλος και με όλο αυτόν τον πανικό έχω καταγχωθεί και να είστε καλά τα παραπάνω δημοσιεύματα που αναφέρατε ήταν ότι πιο αισιοδόξο έχω ακούσει εδώ και καιρό!!!! Για τη Διαμαντοπούλο έχω την χειρότερη άποψη και την θεωρώ πολυ άσχετη αλλά πότε είχαμε ένα άξιο υπουργό στην εκπαίδευση!!!!!μια ζωή με την παιδεία μας βρίσκουν να παίζουν και τους εκπαιδευτικούς τους έχουν πολύ χαμηλά ενώ τους αξίζουν τα καλύτερα ως διαμορφωτές του μέλλοντος της χώρας μέσα από τους μαθητές τους..... ....... Θα ήθελα να σας ρωτήσω και αν ξέρει κάποιος να μου πει αν είσαι στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας δασκάλων στη σειρά γύρω στο διακόσια έχεις ελπίδες? σας ευχαριστώ πάρα πολύ αν κάποιος μπορεί να ξέρει κατι..