*

Αποστολέας Θέμα: Kαταστρατήγηση 60-40%  (Αναγνώστηκε 25287 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dorant

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Kαταστρατήγηση 60-40%
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:09:34 pm »
Προσπαθω να καταλαβω εδω κ πολλη ωρα τι λετε αλλα δεν τα καταφερνω.
Το θεμα ειναι αν συμπληρωσε το προβλεπομενο 60% του Ασεπ βαζοντας στη θεση των Ασεπιτων παλι απο τον ενιαιο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:43:42 »

Αποσυνδεδεμένος dorant

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:15:40 pm »
Και αλλη μια ερωτηση, πηρε απο ενιαιο, πηρε απο ασεπ κ μετα σταματησε και πηρε παλι απο ενιαιο; γτ τοτε το θεμα ειναι τι περιοχες ειχατε δηλωσει π.χ η κοπελα που ειναι στη θεση 648, μπορει να τις ειχε κλεισει φτανοντας σε σενα τις περιοχες που ηθελες, το ιδιο να εγινε κ παρακατω οποτε ξεκινησε παλι με τον ενιαιο...
σορρυ αν δεν εχω καταλαβει τι λετε κ μιλαω εκτος θεματος αλλα αυτο νομιζω οτι εννοειτε..

Αποσυνδεδεμένος mauri_agelada

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • οταν η εκπαιδευση παιδευει και τους εκπαιδευτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:07:27 pm »
όσοι είναι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ άσχετα με την όποια κατάσταση υπάρχει θα πρέπει να διορίζονται τη δευτερη χρονιά!!

αν όχι οι περισσότεροι όμως,  πολλοί από αυτούς τους Διοριστέους δεν ξέρουν καν τι θα πει να τρέχεις από το ένα δυσπρόσιτο στο άλλο, κάνοντας του κ....ου  τα χιλιομετρα για να μαζέψεις μόρια που θα σε βοηθήσουν να διοριστείς μετά από 2-3 χρόνια όπως τα ήξερες!!!   μέχρι που έρχετε μια ωραία μέρα και όλα αλλάζουν!!!

Πριν λοιπόν κάποιος μιλήσει τόσο εύκολα για καταστρατήγηση του 60-40    ας σκεφτεί και όλους τους άλλους που περιμένουν στη σειρά διορισμού, όχι κάνοντας κάτι παράνομο,  απλώς επιλέγοντας να δουλέψουν απο δω και απο κει για κάποια χρόνια χωρίς να διαμαρτύρονται,,,   μεχρι κάοπιος βέβαια να ανατρέψει όλο τον προγραμματισμο τους.

η αποψή μου είναι πως ήταν λάθος να οριστεί στην τελική αυτό το ποσοστό!    έπρεπε με τους προηγούμενους ΑΣΕΠ να λένε θέλουμε τόσα άτομα και τελειώσαμε,   και όλα τα υπόλοιπα κενά τα παίρνουμε απο τους όποιους Πίνακες!!!

ΠΕ0404
ετσι απλα....

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:18:07 pm »

και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!
αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!

++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βαθμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει.................  :'( πραγματικα η ελλαδα ειναι μια χωρα που με πληγωνει
[/quote]

Συγνώμη αλλα υπάρχει και η περίπτωση (που περιλαμβάνει τις περισσότερες από εμάς που πήγαμε αναπληρώτριες τα τελευταία χρόνια) να έχουμε 2 ή και 3 επιτυχίες στο ΑΣΕΠ  με βαθμολογίες 80 και 80,5 και χάσαμε το διορισμό στο τσακ. Θεωρείς ότι αδίκως πήγαμε αναπληρωτές; Δε λέω έχετε δίκιο όσοι πετύχατε το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ  αλλά μην απαξιώνετε τόσο εύκολα΄χωρίς να γνωρίζετε τους κόπους πολλών χρόνων άλλων συναδέλφων σας. Σας θυμίζω ότι το 24μηνο περιέχει τις περισσότερες φορές όχι μόνο μία αλλά πολλές επιτυχίες στον ΑΣΕΠ.  Μια ματιά στον πίνακα του 24μηνου των νηπιαγωγών θα σας πείσει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:43:42 »

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:23:00 pm »

και εν πασει περιπτωση, γινεται ενας διαγωνισμος ΑΣΕΠ και αυτοι που ξεχωριζουν βασει της προκηρυξης πρεπει να διοριζονται αμεσως!
αυτο λεγεται αξιοκρατια......αλλα ειπαμε....εδω ειμαστε στο ΕΛΛΑΝΤΑ!

++++φωνω απολυτα joshua μαζι σου!ειμαι επιτυχουσα στον ασεπ με σειρα 648 και 24,09 μορια και την προηγουμενη χρονια δεν με καλεσαν ουτε αναπληρωτρια αν το 83% δεν ειναι βαθμος για να σε διορισει ή τουλαχιστον να σε στειλει ως αναπληρωτρια σε μια ταξη τι να πω!!εφτυσα αιμα για να πετυχω αυτον τον βα θμο!και σημειωτεον εχω εργαστει 2 χρονια στην ιδιωτικη εκπαιδευση δηλ. δεν ειμαι καμια εντελως ασχετη απο εμπειρια ταξης που απλως τελειωσε μαι σχολη!αγαπω πολυ το επαγγελμα μου αλλα ειμαι τοσο οργισμενη και θλιμμενη με την πληρη αναξιοκρατια που επικρατει.................  :'( πραγματικα η ελλαδα
ειναι μια χωρα που με πληγωνει
[/quote]

Tότε τι να πούμε κι εμείς ρε κορίτσια που βιώσαμε την πλήρη αδικία με πολλά χρόνια στην αναμονή (23 και 3 επιτυχείς ΑΣΕΠ και καταφέραμε επιτέλους να κάνουμε μια προϋπηρεσία γιατί να μη διοριστούμε εγώ θεωρώ το σύστημα αξιοκρατικό και έτσι θα έπρεπε να παραμείνει αλλά δυστηχώς απ'ότι βλέπω θα πρέπει να ζήσω και καινούργια αλλαγή τι άλλο πρέπει να κάνω;
H σειρά μου το 87 τα έχει δει όλα γι' αυτό μη μιλάτε καθόλου εσείς οι μικρότερες γιατί ο αγώνας ήταν πολύ άνισος μεταξύ μας και το ξέρετε πολύ καλά είμασταν οι πλέον άτυχες και ένας τρόπος διορισμού μας είναι και η απόκτηση προυπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος MENIA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:30:28 pm »
theoro pos to dikeotero sistima ine na iparxi mono enas pinakas.se afton na beni kathenas me ta moria tou se mia sira, arki na exi epitixia ston asep. apo afton ton pinaka na kali monimous kai epita anaplirotes. kai na sas po kai kati? giati na kani pali asep? as exi enan tetio pinaka kai as arxisi na perni monimous kai anaplirotes apo eki gia ta epomena xronia. dikeo the ine giati kai ta moria tis proipiresias tha mezebonte kai i epitixies ston asep tha metrane.  ;)ara oli tha ine efxaristimeni kai the perimenoun tin sira tous! pos sas fenete i idea mou?  8) ;D :D

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:31:54 pm »
Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο....όλοι έχουμε κάνει κόπο και όλοι είμαστε αδικημένοι....άλλοι πιο λίγο άλλοι πιο πολύ.
Σαν αναπληρώτρια μπορώ να καταλάβω την αγωνία των συναδέλφων μου, αλλά και των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, μια και είμαι στην β' φουρνιά...ή πιο σωστά να πω στην γ'?????????????
Για όλο αυτό φταίει το υπουργείο και όχι οι αναπληρωτές ή οι ασεπίτες.
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:33:25 pm »
γι'αυτο ακριβως και υπαρχει το 40% του ενιαιου......
Αυτό δεν ισχύει σε όλες τις ειδικότητες. Δείτε τι γίνεται στους μαθηματικούς. Από τους 83 του 24μήνου μόνο 18 ανήκουν και στο 40%. Δεν είναι πάντα το 24μηνο υποσύνολο του 40%.

Κάτι άλλο τώρα.
Δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να μπαίνει ένα τέλος στην ομηρία των αναπληρωμίσθιων θέτοντας ένα όριο παραμονής στις ελαστικές σχέσεις εργασίας; Κάποτε όλοι το υποστήριζαν αυτό, ακόμη και οι σημερινοί κυβερνώντες. Άσχετα που σήμερα θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν από τις συνταξιοδοτήσεις , υπερβάλλοντες εαυτόν (ούτε καν το 1-1 του περίφημου μνημονίου) και με πρόσχημα το ΔΝΤ, με ελαστικά απασχολούμενους, κυρίως ΑΜΩ λέω εγώ..

Και κάτι τελευταίο...
Το κατακαημένο το 24μηνο έχει ασεπ.
Σύμφωνα με τη λογική σας έχει κάτι παραπάνω έχει από το 40% έτσι δεν είναι; ( Κι αν ρίξετε μια ματιά ποιοί είναι στο 40% στον πίνακα μαθηματικών συναδελφε k.d. pe03 θα βλέπατε τη ζημιά που έκανε ο ΟΑΕΔ και μετά αν θέλετε συνεχίστε να μιλάτε για την αδικία που σας κάνει το 24μηνο, μήπως λέω εθελοτυφλείτε γράφοντας όλα αυτά;;;)
Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή για το 40% θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα , δεν μιλάτε γιι αυτό κυρίως επειδή  είναι ¨κολλημένο¨ σε σας (είναι νόμος λέει, λες και το 24μηνο δεν είναι) και την αδικία τη βλέπετε  στο 24μηνο.
Μόνο που αυτό είναι ανακόλουθο με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε για τον ασεπ.

Αλλά σε καιρούς χαλεπούς ούτε τη λογική μας δεν ορίζουμε πλέον.
Μιλάνε οι νόμοι της ζούγκλας...

Αντί να μιλάμε για μαζικούς διορισμούς που ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ έχουν ανάγκη τα σχολεία...

Δίνουμε επιχειρήματα στην κάθε Διαμαντοπούλου για να μας λιανίσει όλους ξεκινώντας απ΄τον αδύναμο κάθε φορά κρίκο.

Εύγε!!!!!!!!!!!!

αγαπητή συνάδελφε το ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ έχουν κάνει τεράστια ζημιά εγώ το είχα καταλάβει από περυσι το καλοκαίρι που είχα συμμετάσχει στο δικαστικό αγώνα εναντίον τους(αν και διοριστέα ΑΣΕΠ)αλήθεια εσύ που ήσουν πέρυσι τέτοιο καιρό?ξέρεις και εγώ είμαι καλή χριστιανή σαν και σένα αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια επιλεκτικά σε κάποια θέματα και να θίγω κάποια άλλα όπως κάνεις εσύ!μακάρι να διορίζονταν όλοι αλλά με τις περικοπές που έχουν γίνει αυτό δε γίνεται!εδώ στους 24+ΑΣΕΠ που είχαν σήμερα συνάντηση με το ζόρι ήταν 40 άτομα!δεν μπορώ λοιπόν να είμαι τόσο υπεράνω με ανθρώπους που επαναπαύονται στο ότι κάποιοι άλλοι θα τρέξουν και θα βολευτούν και αυτοι!την επόμενη φορά λοιπόν που θα φωνάξεις για μαζικούς διορισμούς δες πρώτα πόσοι πραγματικά είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να τρέξουν(δεν εννοώ από τον υπολογιστή τους)και μετα να μας κάνεις μαθήματα ηθικής!
καλό βράδυ.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:36:16 pm »
theoro pos to dikeotero sistima ine na iparxi mono enas pinakas.se afton na beni kathenas me ta moria tou se mia sira, arki na exi epitixia ston asep. apo afton ton pinaka na kali monimous kai epita anaplirotes. kai na sas po kai kati? giati na kani pali asep? as exi enan tetio pinaka kai as arxisi na perni monimous kai anaplirotes apo eki gia ta epomena xronia. dikeo the ine giati kai ta moria tis proipiresias tha mezebonte kai i epitixies ston asep tha metrane.  ;)ara oli tha ine efxaristimeni kai the perimenoun tin sira tous! pos sas fenete i idea mou?  8) ;D :D
+++++++++++++++++φωνώ απόλυτα μαζί σου! Αλλά δεν νομίζω να υπάρξει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα...
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:40:20 pm »

Δηλαδή νέα επετηρίδα;Πιστεψέ με δεν θέλεις να τη ζήσεις . Στο λέει μια παλαιότερη που την έζησε. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούσε το σύστημα για δεκαετίες και όταν εμείς τελειώσαμε τη σχολή είδαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να διοριστούμε. Κατί τέτοιο αδικεί παράφορα όποιον τελειώνει τώρα τη σχολή και αν και θα με βόλευε (τώρα πια) είμαι τελείως αντίθετη.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:43:03 pm »
Δηλαδή νέα επετηρίδα;Πιστεψέ με δεν θέλεις να τη ζήσεις . Στο λέει μια παλαιότερη που την έζησε. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούσε το σύστημα για δεκαετίες και όταν εμείς τελειώσαμε τη σχολή είδαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να διοριστούμε. Κατί τέτοιο αδικεί παράφορα όποιον τελειώνει τώρα τη σχολή και αν και θα με βόλευε (τώρα πια) είμαι τελείως αντίθετη.

Ναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει...ούτε αυτό το σύστημα είναι δίκαιο,΄πόσο μάλλον αξιοκρατικό....
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος Dorea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:46:48 pm »

οσοι έχουν πραγματική προυπηρεσία και απαιτούν διορισμό σύμφωνα με το νόμο Στυλιανίδη το κατάφεραν γιατί ήταν οπως και οι ίδιοι παραδέχονται πολύ κοντά στους διοριστέους ασεπ αλλά  έδώ που φτάσαμε το ΠΑΡΑΛΟΓΟ είναι να διοριζονται όσοι ήταν κοντα στους διοριστέους και όχι οι  ίδιο οι διοριστέοι
θεωρώ πως το 24μηνο δικαιούται διορισμό σύμφωνα με τη νομοθεσία αλλα σε καμια περίπτωση δεν πιστεύω οτι θυσιαστηκε συγκεντρώνοντας μόρια,
απλως εκμεταλλεύτηκε τη νομοθεσία
ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 60-40 στους φετινούς διορισμους
αλλά ξέχασα..... εδω Ελλάντα
και κάτι άλλο η ομηρεία των αναπληρωτοωρομισθίων τώρα αρχίζει πραγματικα.......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2010, 10:50:05 pm από Dorea »

Αποσυνδεδεμένος sefe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:50:28 pm »
+++++++++++++++++φωνώ απόλυτα μαζί σου! Αλλά δεν νομίζω να υπάρξει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα...

Δεν διαβάσατε τον Νόμο 3848/2010;

Αυτό ακριβώς προβλέπει, την δημιουργία ενός μόνο πίνακα (τρόπου) διορισμού με τη διαφορά ότι κάθε δύο χρόνια θα γίνεται νέος ΑΣΕΠ έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να βελτιώνει τη θέση του και πολύ περισσότερο οι νέοι πτυχιούχοι να μπορούν κι αυτοί να διεκδικούν βάσιμα την είσοδό τους στη δημόσια εκπαίδευση.

Αποσυνδεδεμένος MENIA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:53:37 pm »
stin epetirida den edines eksetasis....edo tha dinis asep mono omos otan iparxi anagi-elipsi.giati kapios na dini kathe 2 xronia kai na perna afto ton golgotha? kai na ine epitixon kai na ksanaine epitixon. i epitixis aksiologisi na ginete se afta ta dio eti pou tha ginese dokimos ekpedeftikos....a kai kati akoma. isos tha eprepe ektos ton alon na mas kanoun kai psixologika test...giati apo tote pou imoun mathitria thimame polous ekpedeftikous na benoun stin taksi kai na mi boroun na antapekselthoun...afta.

kalo bradi kai elpizo se ligous mines na iparxoun sto foroum mas mono :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)