Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mirto στις Αυγούστου 13, 2010, 05:12:07 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 12, 2010, 09:08:41 amΣυγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;; και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι. σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω; Πόσο δίκιο έχεις!!!Δυστυχώς, είμαστε χωρισμένοι σε μέτωπα, δεν υπάρχει συσπείρωση και για αυτό μας κάνουν ό,τι θέλουν.
Παράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 12, 2010, 09:08:41 amΣυγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;; και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι. σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω;
Συγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;;
Παράθεση από: EVA στις Αυγούστου 13, 2010, 07:37:32 pmΠαράθεση από: mirto στις Αυγούστου 13, 2010, 05:12:07 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 12, 2010, 09:08:41 amΣυγνώμη ,για να καταλάβω κάτι. Εγώ που είμαι φιλόλογος και έχω ΑΣΕΠ αλλά και προυπηρεσία κάτω του 24μηνου ,γιατί να συμμετέχω σε μια τέτοια κίνηση ,τι μου εξασφαλίζει ,γιατί από αυτά που διάβαζα μου φάνηκε ότι εξυπηρετούνται όσοι όλοι δεν διορίστηκαν φέτος ή του χρόνου αν και έχουν δικαίωμα διορισμού.Εγώ που έχω εγκλωβιστεί στον πίνακα του 40% τι μπορώ να κάνω επιτέλους εκτός από υπομονή;; και εγώ διαβάζοντας όλη τη συζήτηση την ίδια απορία έχω. όλοι κάνουν λόγο για 24 + ασεπ, χωρίσ να γίνεται λόγος για όλους εμάς που δε συμπληρώσαμε 24 μήνες φέτος για λίγο και έχουμε συνεχόμενες επιτυχίες σε ασεπ ή που για χρόνια γυρίζουμε την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι. σκοπός είναι να διατηρηθεί το 40%, να μεγαλώσει η μεταβατική και όχι απλά να ευνοηθούν αυτοί που έτσι και αλλιώς του χρόνου θα διοριστούν. και μια απορία για τους πίνακες. εφόσον και για του χρόνου ισχύει το ίδιο σύστημα με ποια λογική δε θα προσμετρηθούν οι φετινές προυπηρεσίες και δε θα αλλάξουν οι πίνακες, εφόσον θα υπάρξουν κάποιοι που θα προηγηθούν άλλων που είτε δε θα πάνε αναπληρωτές, επειδή δεν έβαλαν ναι σε όλα είτε επειδή φοβήθηκαν από τα μέτρα και δηλωσαν αμω; Πόσο δίκιο έχεις!!!Δυστυχώς, είμαστε χωρισμένοι σε μέτωπα, δεν υπάρχει συσπείρωση και για αυτό μας κάνουν ό,τι θέλουν.Ρε, παιδιά!!!Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω! Ότι ετοιμάζουμε μια κίνηση που θα αφορά σε όλους εμάς που δεν κατοχυρώνουμε θέση διορισμού φέτος, όλους εμάς, δηλαδή, που ενταχθήκαμε στους ρημαδοπίνακες με το προηγούμενο νομικό καθεστώς, αλλά τώρα μας πετάει έξω! Τα μόρια που θα αποκτήσουμε αυτή τη χρονιά δε θα προσμετρηθούν. Ο σκοπός μας, όμως, πρέπει να είναι η παράταση της μεταβατικής περιόδου για όλους τους κλάδους και όλες τις κατηγορίες. Πρέπει να ζητάμε δηλαδή τη σταδιακή απορρόφησή μας σε βάθος χρόνου. Παρόμοιο αίτημα με αυτό που είχαν οι εγγεγραμμένοι στην επετηρίδα, όταν θεσπίστηκε ο ΑΣΕΠ... που τελικά οδήγησε στο 40%..Διαβάστε τα σχετικά posts που έχω στείλει και όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα!
Πως ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει επιτυχία από τον ΑΣΕΠ του 2002 ή του 2005 και πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία; Ο πίνακας αναπληρωτών λέει τις επιτυχίες μόνο στους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ.
Συνάδελφοι καλά είναι αυτά που λέτε για τις διεκδικήσεις αλλά το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό.
Υπάρχουν κλάδοι που δεν έχουν 24μηνίτες γιατί επί χρόνια διόριζαν μόνο ωρομίσθιους με αποτέλεσμα να δουλεύει κανείς 5ετία και 24μηνο να μην εχει συμπληρώσει (πχ ΠΕ05, 07 κλπ)... Τί θα πρότεινες γι αυτούς ως πολιτική διεκδίκηση; Η αποδοχή εργασίας ως ΑΜΩ πλήττει όλες τις κατηγορίες γιατί ουσιαστικά καλύπτονται κενά θέσεων μονίμων που τις αρνούνται σε όσους τις δικαιούνται κάθε χρονιά...αυτό λέω εγώ, ότι όσο υπάρχει κόσμος που πηγαίνει ΑΜΩ θα καλύπτονται τα κενά και αυτοί που τα δικαιούνται για μόνιμο διορισμό φέτος θα κάνουν μια 10ετία να πάρουν σειρά...
Για τους ΠΕ05 και Πε07, πάλι το 24μηνο +ΑΣΕΠ είναι λύση για το μέλλον, για να αναγκαστούν να κάνουν οργανικές στα Δημοτικά σχολεία! Αν εμφανίζεται κόσμος που θα έχει το δικαίωμα του διορισμού, θα αναγκαστούν να κάνουν οργανικές. Επιπλέον 1 ώρα στο Γυμνάσιο δεν βλέπω... Υπάρχει κάποια ελπίδα από τα ολοήμερα στο Γυμνάσια...Αυτά είναι θέματα του σύλλογού σας...
Παράθεση από: panos2 στις Αυγούστου 14, 2010, 08:53:34 pmΓια τους ΠΕ05 και Πε07, πάλι το 24μηνο +ΑΣΕΠ είναι λύση για το μέλλον, για να αναγκαστούν να κάνουν οργανικές στα Δημοτικά σχολεία! Αν εμφανίζεται κόσμος που θα έχει το δικαίωμα του διορισμού, θα αναγκαστούν να κάνουν οργανικές. Επιπλέον 1 ώρα στο Γυμνάσιο δεν βλέπω... Υπάρχει κάποια ελπίδα από τα ολοήμερα στο Γυμνάσια...Αυτά είναι θέματα του σύλλογού σας... Α ναι;; Τότε φέτος που εμφανίζεται τόσος κόσμος με δικαίωμα διορισμού στον κλάδο μας γιατί δεν κάνουν οργανικές στα δημοτικά να απορροφήσουν τουλάχιστον τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ