0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 04, 2010, 12:16:34 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 04, 2010, 12:01:37 pmΔε θα ναι πολλοί αυτοί που θα διοριστούν έτσι κι αλλιώς..Το καλό είναι ότι φέτος δε θα ισχύσει η βλακεία που έκαναν πέρυσι κ έβαλαν από πάνω μας αυτούς με 0προϋπηρεσία μεταπτυχιακό+σεμινάριο.Οπότε τις 20 περίπου θέσεις από τις οποίες μας εκτόπισαν πέρυσι θα τις ξανανεβουμε..Θέλω να πιστέυω ειμαι λιγο πιο αισιοδοξος απο εσενα διοτι μην ξεχνας οτι υπαρχει και το προγραμμα εξειδικευμενης εκπαιδευτικης υποστηριξης το οποιο θα απορροφησει μονο ΑΚΩ....ολα αυτα βεβαια μενει να τα δουμεαλήθεια,μιας και το αναφέρεις,συνάδελφε, ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό και πως θα λειτουργήσει;;εντός των σχολικών πλαισίων;κατ'οίκον;και πως γνωρίζουμε ότι θα προσληφθούν μόνο ΑΚΩ;κι εγώ προς την ... αισιοδοξία σου..κλίνω.αλλά δεν μου αρέσει που αργούν και φέτος οι πίνακες!
Παράθεση από: tttzzz στις Αυγούστου 04, 2010, 12:01:37 pmΔε θα ναι πολλοί αυτοί που θα διοριστούν έτσι κι αλλιώς..Το καλό είναι ότι φέτος δε θα ισχύσει η βλακεία που έκαναν πέρυσι κ έβαλαν από πάνω μας αυτούς με 0προϋπηρεσία μεταπτυχιακό+σεμινάριο.Οπότε τις 20 περίπου θέσεις από τις οποίες μας εκτόπισαν πέρυσι θα τις ξανανεβουμε..Θέλω να πιστέυω ειμαι λιγο πιο αισιοδοξος απο εσενα διοτι μην ξεχνας οτι υπαρχει και το προγραμμα εξειδικευμενης εκπαιδευτικης υποστηριξης το οποιο θα απορροφησει μονο ΑΚΩ....ολα αυτα βεβαια μενει να τα δουμε
Δε θα ναι πολλοί αυτοί που θα διοριστούν έτσι κι αλλιώς..Το καλό είναι ότι φέτος δε θα ισχύσει η βλακεία που έκαναν πέρυσι κ έβαλαν από πάνω μας αυτούς με 0προϋπηρεσία μεταπτυχιακό+σεμινάριο.Οπότε τις 20 περίπου θέσεις από τις οποίες μας εκτόπισαν πέρυσι θα τις ξανανεβουμε..Θέλω να πιστέυω
...και αν δεν κάνω λάθος είναι επιδοτούμενο πρόγραμμα αυτό...άντε σιγά σιγά βηματάκια!!!!
εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει το γεγονός ότι κλειδώνουν οι πίνακες.ότι όσοι είναι να διοριστούν εντός της μεταβατικής περιόδου θα διοριστούν μα βάση την φετινή προυπηρεσία;οι υπόλοιποι υποχρεωτικά δίνουμε ΑΣΕΠ;και γιατί όχι ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής και για εμάς;;;;