0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: εmy στις Αυγούστου 25, 2010, 01:04:40 pmΠαράθεση από: minamina στις Αυγούστου 25, 2010, 01:02:45 pmΠαράθεση από: fafa στις Αυγούστου 25, 2010, 12:59:37 pmμε 600 σειρα φυσικα και θα σε καλεσεικι εγω επαρχια θελω αλλα επειδη παιρνουν πολλα ατομα και επειδη προηγουνται απο σενα αλλοι 600 σιγουρα εσενα δεν θα σε παρουν στις πρωτες προτιμησεις σου!!! ενω αν εισαι στους πρωτους της β φασης ειναι δεδομενο οτι θα σε παρουν στισ πρωτες σου επιλογες!!! ελπιζω να σε βοηθησα!!!Ευχαριστω για τη απαντηση.Εκεινο που με κανει να εχω ανασφαλεια για το αν θα ειμαι στη πρωτη φαση,ειναι οι τριτεκνες που σε καθε φαση παιρνει 20%. να ευχεσαι να σε παρουν β φαση γιατι στην α φαση δεν ανοιγουν καλα κενα!!! κι εγω στο 600 ειμαι και παρακαλαω να ειμαι στη β!!!!Θελω να μπω επαρχια,οποτε πιστευω οτι και α φαση να ειμαι θα μπω .
Παράθεση από: minamina στις Αυγούστου 25, 2010, 01:02:45 pmΠαράθεση από: fafa στις Αυγούστου 25, 2010, 12:59:37 pmμε 600 σειρα φυσικα και θα σε καλεσεικι εγω επαρχια θελω αλλα επειδη παιρνουν πολλα ατομα και επειδη προηγουνται απο σενα αλλοι 600 σιγουρα εσενα δεν θα σε παρουν στις πρωτες προτιμησεις σου!!! ενω αν εισαι στους πρωτους της β φασης ειναι δεδομενο οτι θα σε παρουν στισ πρωτες σου επιλογες!!! ελπιζω να σε βοηθησα!!!Ευχαριστω για τη απαντηση.Εκεινο που με κανει να εχω ανασφαλεια για το αν θα ειμαι στη πρωτη φαση,ειναι οι τριτεκνες που σε καθε φαση παιρνει 20%. να ευχεσαι να σε παρουν β φαση γιατι στην α φαση δεν ανοιγουν καλα κενα!!! κι εγω στο 600 ειμαι και παρακαλαω να ειμαι στη β!!!!
Παράθεση από: fafa στις Αυγούστου 25, 2010, 12:59:37 pmμε 600 σειρα φυσικα και θα σε καλεσεικι εγω επαρχια θελω αλλα επειδη παιρνουν πολλα ατομα και επειδη προηγουνται απο σενα αλλοι 600 σιγουρα εσενα δεν θα σε παρουν στις πρωτες προτιμησεις σου!!! ενω αν εισαι στους πρωτους της β φασης ειναι δεδομενο οτι θα σε παρουν στισ πρωτες σου επιλογες!!! ελπιζω να σε βοηθησα!!!Ευχαριστω για τη απαντηση.Εκεινο που με κανει να εχω ανασφαλεια για το αν θα ειμαι στη πρωτη φαση,ειναι οι τριτεκνες που σε καθε φαση παιρνει 20%.
με 600 σειρα φυσικα και θα σε καλεσει