0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εδώ θα μας χησιμοποιήσει όλους για να καλύψει τα χιλιάδε κενά και καμια άυξηση στη μοριοδότηση της προϋπηρεσίας ή στους διορισμούς δε λέει να κάνει....αλλά τώρα είναι η ευκαιρία μας όλοι οι εργαζόμενοι ΑΚΩ ΚΑΙ ΑΜΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ .....ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ
Την Πέμπτη όλοι στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο. Δεν μπορεί η Κυρία που την περσινή χρονιά όλους εμάς τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους μας απαξίωε με το ύφος, τις δηλώσεις της, το νόμο της να δηλώνει (σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ) ότι τα προβλήματα δεν αντιμετωπιζονται στους δρόμους!! Τώρα που μάς έχει πάλι ανάγκη...Με τη μαζικότητα της συγκέντρωσης ας απαιτήσουμε ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ...Το επηρμένο ύφος της Α.Μ. Άννας έχει ήδη καταπέσει... Παρατηρήστε την, ακούστε την...
Εγω στον πινακα αναπληρωτων εχω σειρα 1740+ (ΠΕ02). Με βαση το νουμερο 7700 που ειπαν οτι θα παρουν, πιστευετε οτι εχω πιθανοτητες να με παρουν αναπληρωτρια ή να μην κανω ονειρα;
Συνάδελφοι μια ανιψιά μου δεν πρόλαβε την προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Γνωρίζετε μήπως λόγω των αυξημένων αναγκών δοθεί κάποια παράταση; Ή κάποια προθεσμία νέων αιτήσεων; Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει σχετικά. Ευχαριστώ.