0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή, δεν το θυμάμαι, θα μπορούσε κάποιος να επαναλάβει πόσο επί τοις 100% είναι το ποσοστό των τρίτεκνων;
Παράθεση από: elpida81 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:19:24 pmΝα σας ρωτησω κατι;1)Τα μορια της μεχρι τωρα προυπηρεσιας μας, πριν κλεισουν οι πινακες, θα παραμεινουν ως εχουν και θα προστεθουν στο βαθμο του ΑΣΕΠ που θα γραψουμε ή θα μετρηθουν αλλιως και θα μας μειωθουν; 2)Η προυπηρεσια απο τωρα και στο εξης, μετα το κλεισιμο των πινακων δηλαδη, θα προσμετρηθει στον επομενο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ; Αν δηλαδη παω τωρα ωρομισθια, τα μορια που θα παρω θα προστεθουν στο βαθμο που θα γραψω;ΌΛΗ η προϋπ που έχεις ή που θα αποκτήσεις θα προστεθεί στο βαθμό του ασεπ, αλλά ο τρόπος που θα υπολογιστεί είναι με βάση το νέο νομοσχέδιο
Να σας ρωτησω κατι;1)Τα μορια της μεχρι τωρα προυπηρεσιας μας, πριν κλεισουν οι πινακες, θα παραμεινουν ως εχουν και θα προστεθουν στο βαθμο του ΑΣΕΠ που θα γραψουμε ή θα μετρηθουν αλλιως και θα μας μειωθουν; 2)Η προυπηρεσια απο τωρα και στο εξης, μετα το κλεισιμο των πινακων δηλαδη, θα προσμετρηθει στον επομενο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ; Αν δηλαδη παω τωρα ωρομισθια, τα μορια που θα παρω θα προστεθουν στο βαθμο που θα γραψω;
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:21:45 pmΠαράθεση από: elpida81 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:19:24 pmΝα σας ρωτησω κατι;1)Τα μορια της μεχρι τωρα προυπηρεσιας μας, πριν κλεισουν οι πινακες, θα παραμεινουν ως εχουν και θα προστεθουν στο βαθμο του ΑΣΕΠ που θα γραψουμε ή θα μετρηθουν αλλιως και θα μας μειωθουν; 2)Η προυπηρεσια απο τωρα και στο εξης, μετα το κλεισιμο των πινακων δηλαδη, θα προσμετρηθει στον επομενο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ; Αν δηλαδη παω τωρα ωρομισθια, τα μορια που θα παρω θα προστεθουν στο βαθμο που θα γραψω;ΌΛΗ η προϋπ που έχεις ή που θα αποκτήσεις θα προστεθεί στο βαθμό του ασεπ, αλλά ο τρόπος που θα υπολογιστεί είναι με βάση το νέο νομοσχέδιοευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη ο νεος τροπος υπολογισμου των μοριων αφορα και την προυπηρεσια πριν το κλεισιμο των πινακων;;;;
Ακούστηκε για μόνο ΑΚΩ.... θα δούμε....
Επικαλούμενη και πάλι το σύζυγό μου σας λέω ότι ζήτησε 13 ΑΚΩ για τον επαρχιακό νομό μας, και στη ερώτησή μου αν θα ζητήσει και ΑΜΩ μου απάντησε πως δεν υπολογίζει τις ώρες έτσι. Οι ώρες διαιρούνται με βάση το ΚΩ για τις δύο τουλάχιστον πρώτες- μεγάλες φάσεις. Μετά ανάλογα με το περίσσευμα ωρών λογικά θα ζητήσει και ΑΜΩ. Άρα, αντιλαμβάνομαι πως οι Δευτεροβάθμιες στέλνουν τα κενά με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, και πλεόν είναι στην κρίση του υπουργείου το πώς θα τα χωρίσει...Πάντως κατά την ταπεινή μου γμώμη και το υπουργείο το συμφέρει 1 ΑΚΩ παρά 2 ΑΜΩ στη θέση του....δεν συμφωνείτε;;;;;
εγω παλι ξερω οτι οι διευθυντες εχουν στειλει κενες ωρες..αλλα κ πλεονασμα ωρων...
Παράθεση από: xhmikos23 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 02:52:22 pmεγω παλι ξερω οτι οι διευθυντες εχουν στειλει κενες ωρες..αλλα κ πλεονασμα ωρων...Εννοείς τους διευθυντές των σχολείων;;;;Δεν νομίζω.....βασικά για τη δική μου περιοχή είμαι 100% σίγουρη για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Υπάλληλος της Δευτεροβάθμιας βγάζει τα κενά και τα στέλνει ο ίδιος στο υπουργείο!!!